2174
Wydarzenia
33 latek zmarł po wyjściu ze szpitala ale
hawkeye 2014-09-15 20:02:28
o tym że opuścił szpital na własne żądanie świadomy cięzkiego stanu zagrażającego życiu to szanowny pan redaktor nie napisał. znowu spada popularnosc portalu ze trzeba ja dwuznacznymi artykułami podbudowac????
Re: 33 latek zmarł po wyjściu ze szpitala ale
konto usunięte
2014-09-15 20:49:32
I jeszcze blokuje komentarze pod artykułem, żeby czasem się nie wydało ;)
Ogólnie to limanowski szpital nie ma zbyt dobrej renomy, więc nie trzeba mu dokładać. Ale zawsze można rykoszetem uderzyć w starostwo :)
Ogólnie to limanowski szpital nie ma zbyt dobrej renomy, więc nie trzeba mu dokładać. Ale zawsze można rykoszetem uderzyć w starostwo :)
Aerwin
2014-09-15 21:32:14
Drugi onet się robi. Już niedługo będzie: Decyzja proboszcza zadziwiła wszystkich. Zobacz!
2014-09-15 23:14:31
Wiemy o tym, rodzina mężczyzny ma jednak spore "wątpliwości" co do okoliczności wyjścia na żądanie, których opisać się nie da bez komentarza szpitala w tej sprawie.
Gdybyśmy stanowisko rodziny napisali bez stanowiska dyrekcji szpitala, to dopiero byś pisał.
Do sprawy na pewno wrócimy, jak tylko otrzymamy jakąś odpowiedź od szpitala.
@Wislak: to mamy blokować komentarze pod tekstami o śmierci, czy nie? Bo już się pogubiłem. I tak źle, i tak niedobrze.
Popularność nie spada, nie mamy się o co martwić :)
Pozdrawiam
Wiemy o tym, rodzina mężczyzny ma jednak spore "wątpliwości" co do okoliczności wyjścia na żądanie, których opisać się nie da bez komentarza szpitala w tej sprawie.
Gdybyśmy stanowisko rodziny napisali bez stanowiska dyrekcji szpitala, to dopiero byś pisał.
Do sprawy na pewno wrócimy, jak tylko otrzymamy jakąś odpowiedź od szpitala.
@Wislak: to mamy blokować komentarze pod tekstami o śmierci, czy nie? Bo już się pogubiłem. I tak źle, i tak niedobrze.
Popularność nie spada, nie mamy się o co martwić :)
Pozdrawiam
a2z
2014-09-16 00:37:26
@TOP:
Blokowanie komentarzy pod tekstami => NIE.
Blokada autora i ukrywanie/modyfikacja komentarza => TAK https://img.limanowa.in/img/emotikony/warning.png">
Blokowanie komentarzy pod tekstami => NIE.
Blokada autora i ukrywanie/modyfikacja komentarza => TAK https://img.limanowa.in/img/emotikony/warning.png">
hawkeye
2014-09-16 08:03:13
Akurat to czy wyszedl na wlasne zadanie czy zostal wypisany planowo ma zasadnicze znaczenie w danej sytuacji, niewspomnienie o tym w artykule sugeruje wypis planowy co w oczywisty sposob sugeruje blad w postepowaniu lekarskim.
bearchen
2014-09-16 09:01:09
Zatem gdzie jest komentarz szpitala?
Popieram hawkeye.
Jakas wzmianka na ten temat powinna byc umieszczona.
Popieram hawkeye.
Jakas wzmianka na ten temat powinna byc umieszczona.
antymon
2014-09-16 10:03:21
@Bearchen
tutaj inne standardy i zasady panują od tych ogólnie przyjętych za właściwe
tutaj inne standardy i zasady panują od tych ogólnie przyjętych za właściwe
d6nonac
2014-09-16 11:13:53
hawkeye nie dziw się poziomem i możliwościami intelektualnymi "redakcji" portalu. jak życie pokazuje obecnie wystarczy założyć stronkę www by stać się "redaktorem" :) to jak otworzyć warsztat samochodowy by stać się mechanikiem... ups; to też miało miejsce :)
gynu
2014-09-16 13:58:55
A artykuł o samobójstwie z 13.09?? Dziwny zbieg okoliczności, tu i tu w nocy z czwartku na piątek, tu i tu 33-latek, w sumie nie wiem co ten artykuł o samobójstwie miał wnosić? Brak jakichkolwiek faktów i nagle okazuje się że to jednak nie samobójstwo? Ładnie mieszacie...
Aerwin
2014-09-16 22:28:22
nonac - a ja dalej czekam, az się pochwalisz swoją twórczością
Zaloguj się żeby dodać odpowiedź