5°   dziś 10°   jutro
Poniedziałek, 25 listopada Erazm, Katarzyna, Elżbieta, Klemens
4296

Porady

aleja róż

Pati 2013-07-08 19:31:09
chciałam zapytać czy ktoś korzystał z usług tej kwiaciarni jeśli chodzi o wesele. Szczególnie interesuje mnie wystrój samochodu, bukiet, wystrój sali żywymi kwiatami. Jak ktoś jest w temacie to bardzo proszę o wypowiedzi na temat jakości i cen. Dzięki
Odpowiedz Wyślij PW Zgłoś naruszenie
Re: aleja róż
dom1051 2013-07-08 20:02:10
ceny szalone,proponuję sprawdzić ceny i pomysły dekoratorskie w innych kwiaciarniach,
malutka88 2013-07-10 16:00:16
Mi ubierali salę i kościól. Przepięknie ubrana sala żywymi kwiatami i kościół również najpiękniej ubrany jak do tej pory widziałam. Może ceny są wyzsze ale napewno będziesz zadowolona z ich usług. Bukiet ślubny zrobiony został taki jak chciałam. My byliśmy bardzo zadowoleni, choć cena rzeczywiście nie była mała. Oferują różne świeczniki, kwiaty w różnych wazonach. Naprawdę śliczne i niespotykane. Więc zostaje się tylko zastanowić czy chcesz mieć ładnie ubrana salę i więcej zapłacić czy nie. Choć po wycenie można zawsze się z nimi dogadać i obniżyć koszty poprzez zmiany w dekoracji lub kwiatach. Ja tak zrobiłam i polecam.
Pati 2013-07-12 15:51:05
A możesz chociaż w zaokrągleniu napisać o jakich kwotach rozmawiamy, chodzi o bukiet, samochód sale
alo 2013-07-12 17:23:10
bez przesady każda kwiaciarnia zrobi ci taki wystrój i całą resztę za o wiele mniejszą kasę
Zaloguj się żeby dodać odpowiedź
Twój news: przyślij do nas zdjęcia lub film na [email protected]