2174
Wydarzenia
Andrzejki Dancing / zabawa :)
CzarekxD 2013-11-11 20:37:47
Witam . Wie ktoś może gdzie jest organizowany jakiś dancing w Andrzejki w Limanowej lub okolicach :)??? Bo wiem , że jest organizowany w karczmie Matras ale to niezbyt interesująca propozycja a pasuje się zabawić :P:P
Re: Andrzejki Dancing / zabawa :)
konto usunięte
2013-11-11 23:04:53
Spytaj lg1. On ma dużo czasu na takie rozkminy. ;)
konto usunięte
2013-11-12 10:08:37
czyżby Piszczki podpadli WISLAKOWI że ich już nie poleca?
konto usunięte
2013-11-12 12:39:47
Już wiem czemu PISZCZKI obraziły się na Wiślaka bo im zrobił antyreklamę.
CzarekxD
2013-11-12 14:06:42
Mi tam nie oto chodzi żeby zrobić anty reklamę karczmie Matras tylko szukam fajnego miejsca żeby się za bawić :P
MalaMi33
2013-11-13 18:40:34
znów starcie @Wiślak vs @lg1 :D
dajecie obydwaj czadu :D
CzarekxD może w młynie, no name club w dobrej, może w ADHD Nowym Targu , Levelu, Quantum w Gródku, może w Mszanie albo Bastylia w Nowym Wiśniczu. Może jakaś potańcówka w jakiejś OSP jest zorganizowana....
Znajdź troszkę czasu i poszperaj po necie bo raczej tu będą się przekamarzać będą niż pomogą :)
Pozdrawiam :)
dajecie obydwaj czadu :D
CzarekxD może w młynie, no name club w dobrej, może w ADHD Nowym Targu , Levelu, Quantum w Gródku, może w Mszanie albo Bastylia w Nowym Wiśniczu. Może jakaś potańcówka w jakiejś OSP jest zorganizowana....
Znajdź troszkę czasu i poszperaj po necie bo raczej tu będą się przekamarzać będą niż pomogą :)
Pozdrawiam :)
piki
2013-11-14 11:01:46
W Starej Wsi 23 jest impreza w szkole od osoby 40 złotych.
konto usunięte
2013-11-14 11:33:12
@lg1:
Ty największą antyreklamę robisz swojemu psychiatrze :) Właśnie poprzez takie wpisy :P
@CzarekxD:
Żadna antyreklama. Powiedziałbym coś jeszcze na temat Karczmy Matras i przyszłej soboty ale kolega lg1 mógłby dostać orgazmu i zabryzgać monitor. :P Nie chcę zostać oskarżony o molestowanie :P
Jeśli chodzi o poradę to jak najbardziej możesz udać się do Karczmy Matras. Powinieneś być zadowolony ;)
@MalaMi33:
Mszańskiej Boongi! nie polecam, często dochodzi tam do rozrób. No ale jak kto lubi :D
Ty największą antyreklamę robisz swojemu psychiatrze :) Właśnie poprzez takie wpisy :P
@CzarekxD:
Żadna antyreklama. Powiedziałbym coś jeszcze na temat Karczmy Matras i przyszłej soboty ale kolega lg1 mógłby dostać orgazmu i zabryzgać monitor. :P Nie chcę zostać oskarżony o molestowanie :P
Jeśli chodzi o poradę to jak najbardziej możesz udać się do Karczmy Matras. Powinieneś być zadowolony ;)
@MalaMi33:
Mszańskiej Boongi! nie polecam, często dochodzi tam do rozrób. No ale jak kto lubi :D
CzarekxD
2013-11-14 16:58:03
Dzięki MalaMi23 :P
MalaMi33
2013-11-14 19:54:56
Czarek xD , nie ma sprawy :) nie pomogłam wiele ale poszukaj... może coś Ci się spodoba....
Wiślak ja też nie polecam ale może koledze Czarkowi sie spodoba :) może lubi adrenalinę :D
Wiślak ja też nie polecam ale może koledze Czarkowi sie spodoba :) może lubi adrenalinę :D
konto usunięte
2013-11-15 04:25:02
W Matrasie też by mu się spodobało. Następna sobota będzie lajtowa ;)
A co do Boongi? hmmm Jak ktoś lubi takie "swojskie klimaty" to jak najbardziej może skorzystać :) Podobna atmosfera zwykle panowała w Equadorze na Mszanie Górnej i w nieistniejącej już "Stodole" :D
@lg1:
Nie, ty mi podpadłeś i to nie pierwszy raz. Jeszcze zdążysz zapiszczeć jak cię złapię za ten niewyparzony jęzor :P
A co do Boongi? hmmm Jak ktoś lubi takie "swojskie klimaty" to jak najbardziej może skorzystać :) Podobna atmosfera zwykle panowała w Equadorze na Mszanie Górnej i w nieistniejącej już "Stodole" :D
@lg1:
Nie, ty mi podpadłeś i to nie pierwszy raz. Jeszcze zdążysz zapiszczeć jak cię złapię za ten niewyparzony jęzor :P
konto usunięte
2013-11-15 11:46:18
@Wislak "STRACHY NA LACHY A W POLSCE .....".Jednak moje wpisy Cię poirytowały!!!
konto usunięte
2013-11-19 03:46:32
:D Przeceniasz swoje możliwości ;) Nie tyle podirytowały ile rozbawiły :D Ale cieszę się, że Twój chłopak kpiarz wpłacił za Ciebie kaucję. Mogę dalej śmiać się z tych wypocin :P
konto usunięte
2013-11-19 08:25:28
@Wislak napisałem ci wczesniej i nie bedę sie powtarzał "Polskie świeczki firmy... itp."ty znich korzystasz w celu zaspokojenia swoich p....!Wiadomo w pojedynkę.
konto usunięte
2013-11-20 02:45:05
Nie obchodzi mnie to jak się zabawiasz pod nieobecność kpiarza. Nie chwal się nam swymi doznaniami na ogólnodostępnym portalu :D
mapex
2013-11-20 18:21:40
https://scontent-b-cdg.xx.fbcdn.net/hphotos-frc1/1441271_617046441674781_1066070385_n.jpg
zapraszam :D informacje na plakacie :D
zapraszam :D informacje na plakacie :D
daniel393
2017-11-22 09:54:41
8o Kobieto! Jakie wróżby i lanie wosku? OKULTYZM - mówi Ci to coś...?
bachata
2017-12-19 09:40:55
Wróżysz tylko sobie?:P
Zaloguj się żeby dodać odpowiedź