4296
Porady
Animatorka dla dzieci na wesele
storczyk 2015-07-21 13:48:26
Witam,
Czy może mi ktoś polecić jakąś animatorkę do zabawiania dzieci na weselu?
Słyszałam, że w Słopnicach u "Lisa" zazwyczaj są jakieś 2 Panie. Ma ktoś może do nich jakiś kontakt? Ewentualnie kogo jeszcze polecacie?
Czy może mi ktoś polecić jakąś animatorkę do zabawiania dzieci na weselu?
Słyszałam, że w Słopnicach u "Lisa" zazwyczaj są jakieś 2 Panie. Ma ktoś może do nich jakiś kontakt? Ewentualnie kogo jeszcze polecacie?
Re: Animatorka dla dzieci na wesele
storczyk
2015-07-27 12:51:50
ponawiam pytanie
Zaciekawiona
2015-07-27 13:38:24
Ludzie to się w glowie nie mieści co niektorzy wymyslaja na slub i wesele:)
Sorki ale to mega zabawne. Niech ktos poleci przy okazji tresera dla zwierzat gdyby przypadkiem jakis gosc zechcial przyjsc z jorkiem pod pacha na przyjecie:):):D
Sorki ale to mega zabawne. Niech ktos poleci przy okazji tresera dla zwierzat gdyby przypadkiem jakis gosc zechcial przyjsc z jorkiem pod pacha na przyjecie:):):D
daisyA
2015-07-27 13:43:20
Na wesele raczej nie przychodzi się z psem tylko z dzieckiem, a dzieci mają to do siebie że podczas imprez dla dorosłych często się nudzą :) Animator dla dzieci to świetny pomysł, rodzice mają czas dla siebie i dla znajomych przy stole, nie muszą mieć cały czas na oku swoich pociech. Myślę, że jest wiele takich osób np. po pedagogice które podjęły by się tej pracy, lub po prostu kreatywna młoda osoba. Może warto rozglądnąć się w swoim otoczeniu za osobą z podejściem do dzieci.
Zaciekawiona
2015-07-27 16:11:05
Nie wyobrazam soebie by powierzyc dziecko obcej osobie a sama szalec:)
Juz takie wymysly ludzie czynia z weselami ze to przekracza wyobraznie.
Taki szum a potem szybki rozwod. Przysiega to jest istotne a nie muzyka, sala i animatorzy...
Juz takie wymysly ludzie czynia z weselami ze to przekracza wyobraznie.
Taki szum a potem szybki rozwod. Przysiega to jest istotne a nie muzyka, sala i animatorzy...
J25
2015-07-27 20:41:02
najeżdżacie tylko tak jak byście na weselu z dziećmi nie byli. Prawda jest że jak np. ma się wesele rodzeństwa to pasuje być i załatwić opiekę nad dziecmi wiec co się czepiacie a poza tym każdy kto ma dzieci oddaje je do przedszkola czy żłobka więc w czym problem . Nie najeżdzajcie tak jak ktoś pyta.
niewyspany198
2015-07-28 08:03:08
880593039 Beata Potaczek, profesjonalnie i tanio. Pracują we dwie i naprawdę ciekawie zajmują dzieciom czas
konto usunięte
2015-07-28 13:00:17
N...i...e! bierze się dzieci na wesele. To nie jest miejsce dla dzieci. To, co teraz wyprawia się na weselach - dzieci nie powinni na to patrzeć. Ja nie rozumiem.....jakby rodzice szli na pokaz do burdelu to też biorą ze sobą dzieci?!?! pewnie też . Rodzice,więcej rozumu bo to właśnie wy wstydu nie macie. A potem sprawy sądowe toczą się wobec gości weselnych bo dziecko to czy tamto widziało. Po co to dziecko na weselu potrzebne?! i to jeszcze w nocy?! Żenada.
Pompej
2015-07-28 22:02:17
hahahah czyli olaxxx sadzi że każde wesele to burdel masakra żal mi Ciebie widocznie jesteś zgorzkniałą panną która miała za dobrze w życiu i pewnie nie byłaś na żadnym weselu bo jak byś wiedziała to dzieci rodzice zabierają bo niestety w dzisiejszych czasach nikt nie jest skory do pomocy. Żal
koralik
2015-07-29 06:53:55
Happy Day z Rabki Zdroju, poszukaj numeru na facebooku lub w necie. Mają też swój sklep na Orkana, możesz sobie tam podjechać i dogadać się. Wiem ,że też sesje fotograficzne robią. Pozdrawiam.
Teatr
2015-08-05 14:22:18
Teatr Aplauz z Krakowa poleca swoje usługi animacyjne na wesele!
W programie:
*Gry i zabawy z Pipi i Piratem Hakiem- zabawy są bardzo kreatywne, dostosowane do wieku dzieci, zawierają zarówno elementy sportowe, plastyczne, taneczne, zabawy z chustą animacyjną, gry, konkursy
*Malowanie buziek
*Skręcanie zwierzątek z balonów
*Pokaz ogromnych baniek mydlanych
*Kolorowe warkoczyki dla dziewczynek
*Malowanie włosów specjalnymi, zmywalnymi sprejami:-)
Zapraszam do kontaktu, wszelkich pytań!
Teatr Aplauz
888617310
https://img.limanowa.in/img/emotikony/favorite.png">
W programie:
*Gry i zabawy z Pipi i Piratem Hakiem- zabawy są bardzo kreatywne, dostosowane do wieku dzieci, zawierają zarówno elementy sportowe, plastyczne, taneczne, zabawy z chustą animacyjną, gry, konkursy
*Malowanie buziek
*Skręcanie zwierzątek z balonów
*Pokaz ogromnych baniek mydlanych
*Kolorowe warkoczyki dla dziewczynek
*Malowanie włosów specjalnymi, zmywalnymi sprejami:-)
Zapraszam do kontaktu, wszelkich pytań!
Teatr Aplauz
888617310
https://img.limanowa.in/img/emotikony/favorite.png">
AntekBolo
2016-01-20 13:31:58
My Animatora jak i zespół na wesele http://www.zespolnafali.pl/ znaleźliśmy na tej stronie.
Zaloguj się żeby dodać odpowiedź