2198
Wydarzenia
APEL do WÓJTA GMINY LIMANOWA
szejk 2013-07-18 08:08:03
Szanowny Panie Wójcie.
Już widać, że rozwiązanie przyjęte w zakresie gospodarki odpadami na terenie naszej Gminy nie jest zbyt optymistyczne.
W związku z tym apeluję o modyfikację częstotliwości odbioru śmieci (jeden raz na miesiąc to zbyt mało).
Bardzo proszę o jak najszybsze dostarczenie worków i wyjaśnienie czy śmieci, które zgromadziłem do tego momentu w kontenerze będę musiał osobiście przepakować do worków z kodami?
Aaaa... i bardzo proszę o podjęcie walki z dzikimi wysypiskami bo mnie to strasznie razi w oczy i nozdrza. A Pan jako gospodarz mnie reprezentujący powinien się tym zająć.
Już widać, że rozwiązanie przyjęte w zakresie gospodarki odpadami na terenie naszej Gminy nie jest zbyt optymistyczne.
W związku z tym apeluję o modyfikację częstotliwości odbioru śmieci (jeden raz na miesiąc to zbyt mało).
Bardzo proszę o jak najszybsze dostarczenie worków i wyjaśnienie czy śmieci, które zgromadziłem do tego momentu w kontenerze będę musiał osobiście przepakować do worków z kodami?
Aaaa... i bardzo proszę o podjęcie walki z dzikimi wysypiskami bo mnie to strasznie razi w oczy i nozdrza. A Pan jako gospodarz mnie reprezentujący powinien się tym zająć.
Re: APEL do WÓJTA GMINY LIMANOWA
szejk
2013-07-18 08:10:50
Właśnie w Polsacie mówili, że jeżeli gmina się nie wywiązuje ze swoich obowiązków, mieszkaniec tejże, może zamówić osobiście wywóz śmiecinp.w prywatnej firmie i obciążyć tym gminę. Czy ktoś może rozwinąć temat?
konto usunięte
2013-07-18 15:55:35
Popieram apel!
Daro
2013-07-18 16:43:32
dzisiaj jest 18 i cisza ? . szejk masz racje można zamówić prywatna firmę a rachunek przedstawić w gminie w tvn też o tym mówiono.
konto usunięte
2013-08-07 20:26:48
Popieram apel w przeciwnym razie będziemy mieć zasmieconą całą gminę a to poważny problem.
misiek33
2013-08-07 21:00:17
niestety ale cała afera ze smiecmi to porazka...mozna było podniesc stawke nawet na 10zl od osoby na miesiac i bez segregacji i bez ograniczenia ilosci oddawanych smieci a tak to dwa worki na osobe miesiecznie to duzo za mało a gdzie te smieci wylądują ? w piecu co albo w rowach i lasach...
zygmunt200
2013-08-08 08:31:13
w środę odbierali śmieci,ale nie biodegradalne,(resztki jedzenia,z koszoną trawę,itp) jaki kretyn rozpisał taki harmonogram,w lato w tak upalne lato?8o
Zaloguj się żeby dodać odpowiedź