4296
Porady
apteka
vayne 2013-06-13 17:24:19
Witam.
Wczoraj zamiescilem post odnosnie nowej apteki aby zasiegnac informacji od forumowiczow na jej temat ale niestety temat zostal usuniety z nieznanych przyczyn. Pisalem do administracji maila z tej sprawie natomiast z marnym skutkiem gdyz odzewu BRAK.
Pisze w innym dziale bo byc moze dlatego moj poprzedni wpis zostal usuniety.
Nowa apteka jaka sie otwarla to vademecum (reklamujecie ja wiec chyba moge uzywac jej nazwy?). Moje pytanie brzmi jak inni odbieraja ta apteke. Wczoraj ktos odpisal ze niezle ceny, dzisiaj bylem i potwierdzam ze ceny niskie i mila atmosfera, chetnie wroce :)
Pozdrawiam.
Wczoraj zamiescilem post odnosnie nowej apteki aby zasiegnac informacji od forumowiczow na jej temat ale niestety temat zostal usuniety z nieznanych przyczyn. Pisalem do administracji maila z tej sprawie natomiast z marnym skutkiem gdyz odzewu BRAK.
Pisze w innym dziale bo byc moze dlatego moj poprzedni wpis zostal usuniety.
Nowa apteka jaka sie otwarla to vademecum (reklamujecie ja wiec chyba moge uzywac jej nazwy?). Moje pytanie brzmi jak inni odbieraja ta apteke. Wczoraj ktos odpisal ze niezle ceny, dzisiaj bylem i potwierdzam ze ceny niskie i mila atmosfera, chetnie wroce :)
Pozdrawiam.
Re: apteka
beczka8
2013-06-14 11:53:12
Apteka Vademecum ... Mila Atmosfera :) narescie Dobre ceny w tym Miescie dobrze Rozbudowana APTEKA :D Sprzedawcy dobrze Doradzaja ;) Mila Atmosfera B) ... POZDRAWIAM ;););)
Re: apteka
erni
2013-07-31 11:18:46
Sprawdzałem nową aptekę vademekum zrobili promocje na 5 preparatów na krzyż reszta droga jak nie wiem w każdej aptece jest coś taniej coś drożej nawet parkingu nie ma jak mam za 2 zł różnicy gonić i parking zapłacić o ile bedzie miejsce to na to samo wychdzi a że personel miły to chyba jakaś aptekarka o sobie sama pisze żeby jej nie zwolnili daje minushttps://img.limanowa.in/img/emotikony/warning.png">
Zaloguj się żeby dodać odpowiedź