5°   dziś 10°   jutro
Niedziela, 24 listopada Flora, Emma, Emilia, Chryzogon, Jan, Aleksander, Roman
4296

Porady

Badania dla kierowców kat. C

fuckinshit 2015-04-08 10:00:12
Witam,

Gdzie w Limanowej lub okolicy, można zrobić badania dla kierowców kat. C? Chodzi o przedłużenie ważności, bo wiadomo wydają na 5 lat.
Odpowiedz Wyślij PW Zgłoś naruszenie
Re: Badania dla kierowców kat. C
obca 2015-04-08 10:18:26
Chodzi Ci tylko o lekarza medycyny pracy ?
Bo o ile się dobrze orientuje to musisz mieć jeszcze okulistę, laryngologa, kardiologa i psychotesty a w Limanowej chyba nigdzie nie ma full pakiet( tzn że pójdziesz w jedno miejsce i załatwisz wszystko ), ale idąc do każdego z osobna oczywiście prywatnie otrzymasz papier od ręki
fuckinshit 2015-04-08 22:14:17
Tzn jak ponad 5 lat temu robiłem badania to musiałem zrobić okulistyczne i u laryngologa, wszystko prywatnie i to wystarczyło do przedłużenia kat C bo wiadomo, że wydają na 5 lat, teraz nie wiem jak to jest, czy coś się zmieniło a znów muszę przedłużyć ważność, zresztą, jak wszyscy.

Znalazłem w sieci takie coś:

Placówka Psychologiczna Gontlach Ewa
http://panoramafirm.pl/ma%C5%82opolskie,limanowski,limanowa,zygmunta_augusta,12/pracownia_psychologiczna_gontlach_ewa-abfsfw_gm.html

Ktoś tam robił te badania? Pisze, że można zrobić badania kat C, jeśli faktycznie tak jest, to za jednym strzałem mógłbym zrobić te badania i uniknąłbym chodzenia i szukania. Gdzie to dokładnie jest bo nie będę dzwonić w nocy :P
obca 2015-04-12 16:18:59
Z tego co widzę to tam masz tylko psychotesty.
Wiem że psychotesty i medycynę pracy załatwisz w euromedice przy ul. Piłsudskiego ale czy okulistę i całą resztę tam załatwisz to nie wiem.
bindziak 2016-07-28 14:08:26
na psychotesty dla kierowców zapraszamy do Transmedica - www.transmedica24.pl
bez kolejek - również w weekendy https://img.limanowa.in/img/emotikony/warning.png">
Vinyl 2016-08-05 14:00:02
Badania kierowców i psychotesty polecam psycholog P. Beata Leśniak ( tel. 504 275 721 ). Lekko, łatwo i przyjemnie :D
Zaloguj się żeby dodać odpowiedź
Twój news: przyślij do nas zdjęcia lub film na [email protected]