Bank spoldzielczy kolo sądu (dawny Deutche BANK).
chomik
2010-02-27 00:54:05
Ciekaw jestem waszych opini, przypadkowo placilem tam rachunek ostatnio, myslalem ze "cos mnie trafi". Zaloga piecio czy cztero osobowa, kolejka do drzwi, jedna osoba za kasa a reszta siedzi i "pierdzi w stolki", normalnie żenada. Co wiecej, gosc za kasa chyba nigdy klawiatury nie mial w rece, plus/minus okolo 5 mniut wklepuje przelew co normalnie nie powinno trwac wiecej jak minute. Dziwie sie ze tam ludzie w ogole chodza, parodia.
Re: Bank spoldzielczy kolo sądu (dawny Deutche BANK).
lalka13
2010-03-02 11:51:19
skoro gdzie indziej nie ma kolejki, a tam właśnie jest, to zastanówcie się nad powodem, opłaty napewno nizsze niż w innych bankach za wpłaty gotówkowe, a obsługa też miła, ale przy kliencie nr 1000 to każdemu usmiech może zejść z twarzy, przeciez oni pracuja przy kasie, więc muszą mieć mózg na najwyzszych obrotach!!!
konto usunięte
2010-03-03 11:10:34
dziwne raptor, że "typowa prowokacja" dotyczy akurat tego oddziału. Ja wpłacałem tam coś kilka razy i zawsze to samo(pracownicy robią łaskę, że wogóle siadą przy okienku, wszystko trwa tam wieki, a jak wejdziesz i akurat nie ma kolejki to czekasz i czekasz aż skończą swoje śmiech i podejdą z obrażoną miną, że się im przerywa. Pani szczupła w okularach faktycznie jest bardzo niemiła rzuca wpłatami i nikt z obsługi nie zwraca na to uwagi)
I nie jest to raptor prowokacja ponieważ ja codziennie jestem w tym banku(taka praca) i naprawdę są miejsca (osoby) godne polecenia np. w rynku starsza pani na krótko obcięta, a w szczególności mój niedawno odkryty oddział w Sowlinach koło poczty polecam każdemu aż miło wejść nie tylko kompetentna obsługa ale przede wszystkim grzeczna:)
konto usunięte
2010-03-03 11:17:01
dziwne raptor, że "typowa prowokacja" dotyczy akurat tego oddziału. Ja wpłacałem tam coś kilka razy i zawsze to samo(pracownicy robią łaskę, że wogóle siadą przy okienku, wszystko trwa tam wieki, a jak wejdziesz i akurat nie ma kolejki to czekasz i czekasz aż skończą swoje śmiech i podejdą z obrażoną miną, że się im przerywa. Pani szczupła w okularach faktycznie jest bardzo niemiła rzuca wpłatami i nikt z obsługi nie zwraca na to uwagi)
I nie jest to raptor prowokacja ponieważ ja codziennie jestem w tym banku(taka praca) i naprawdę są miejsca (osoby) godne polecenia np. w rynku starsza pani na krótko obcięta, a w szczególności mój niedawno odkryty oddział w Sowlinach koło poczty polecam każdemu aż miło wejść nie tylko kompetentna obsługa ale przede wszystkim grzeczna:)
konto usunięte
2010-03-11 12:17:26
Miła i sprawna obsługa w banku to dzisiaj standard, który należy się klientowi jak chłopu ziemia:). Niestety obsługa w tym oddziale BS pozostawia wiele do życzenia, zwłaszcza jeśli chodzi o wspomnianą wyżej "chudą panią w okularach" :). Nie dziwi mnie to jednak. Proces rekrutacji pracowników typu: znajomy, ciotka, wujek, matka, babka itp. daje takie efekty:)