9°   dziś 2°   jutro
Wtorek, 19 listopada Elżbieta, Seweryn, Seweryna, Salomea, Matylda, Maksym, Faustyna, Paweł
1324

Hyde Park

Bardzo sucha skóra dłoni

jagnate 2024-09-11 10:30:49
Co moglibyście polecić na problem z bardzo suchą skórą dłoni? Niestety ale łuszczy się, nie wyglada dobrze. Co mogłoby jej pomóc?
Odpowiedz Wyślij PW Zgłoś naruszenie
Re: Bardzo sucha skóra dłoni
mariab 2024-09-11 12:03:52
Moje dłonie przy AZS tak wyglądają - jak jest bardzo źle, to maść sterydowa (u mnie advantan) i leki antyhistaminowe, a poza tym unikanie mydła w miejscach publicznych (ja nosze w małej buteleczce swoje) No i do mycia używam lipikaru syndet, a z kremów to cicaplast baume b5 i cicaplast mains Ale ogolnie przy AZS trzeba po prostu znaleźć swoje - u mnie metoda prób i błędów doszłam do tego, że wymienione kosmetyki co najmniej nie pogarszają stanu dłoni. Zerknij sobie też na balsam do skóry ciała natłuszczający Atopicin: https://atopicin.pl/produkt/balsam-do-ciala/ Na stronie możesz zapoznać się z jego składem.
patrioters 2024-09-25 21:27:44
Sucha skóra rąk to problem, który może powodować dyskomfort, zaczerwienienie i pęknięcia. Marka Rejudicare, dostępna na Lotana, oferuje rozwiązania, które skutecznie nawilżają i regenerują skórę dłoni, przywracając jej miękkość i zdrowy wygląd. Produkty Rejudicare zawierają zaawansowane składniki aktywne, które głęboko nawilżają i wzmacniają barierę ochronną skóry. Regularne stosowanie kremów i serów tej marki pomoże utrzymać skórę rąk w doskonałej kondycji, nawet w trudnych warunkach atmosferycznych. To profesjonalna pielęgnacja, którą możesz zastosować we własnym domu. Odwiedź https://lotana.pl/product_brand/rejudicare/ i wybierz kosmetyki Rejudicare, aby raz na zawsze pożegnać się z suchą i podrażnioną skórą rąk!
ollianer 2024-10-28 21:07:13
Dbając o kondycję naszych dłoni, które codziennie są narażone na różne szkodliwe czynniki, warto zainwestować w dobry krem do rąk. Ale jak wybrać ten najlepszy? Wybierz krem nawilżający o bogatej konsystencji, najlepiej zawierający składniki takie jak masło shea, olej jojoba czy gliceryna. Warto sięgnąć po kremy hypoalergiczne, bezzapachowe, które zawierają naturalne ekstrakty roślinne, jak aloes czy rumianek. Wybieraj kremy regenerujące, zawierające składniki przeciwstarzeniowe jak witaminy A i E, koenzym Q10 czy kolagen.
bearta 2024-10-28 21:10:51
Dbanie o skórę rąk to ważny element codziennej pielęgnacji, zwłaszcza gdy jesteśmy narażeni na kontakt z detergentami, klimatyzacją czy zmienne warunki atmosferyczne. Wybór odpowiedniego Krem do rąk na stronie https://isei.pl/category/krem-do-rak to świetna decyzja, ponieważ znajdziemy tam szeroki asortyment produktów, dostosowanych do różnych potrzeb skóry. Warto sięgać po lekkie, nawilżające formuły, które nie będą obciążały skóry, ale zapewnią jej odpowiednią ochronę.
Zaloguj się żeby dodać odpowiedź
Twój news: przyślij do nas zdjęcia lub film na [email protected]