4296
Porady
Bezpłatne badanie wzroku
gosiain 2013-06-06 21:00:41
Hej:)mam pytanko czy robił ktoś może takie badanie bezpłatnie u siebie w przychodni??? nie wiem czy wyniki na takim badaniu są rzetelne:)??słyszałam też że można tam od razu zamówić okulary,jeśli mógłby ktoś potwierdzić czy warto takie okulary zamówić czy to raczej wyrzucanie pieniędzy w błoto??? z góry dzięki:::)))))))))))):)
Re: Bezpłatne badanie wzroku
konto usunięte
2013-06-06 21:34:48
Nie w każdej przychodni jest okulista, natomiast w niektórych mogą być terminy. Zależnie od wady wzroku różnie to może wyglądać, jeżeli to jest zwykłe krótko lub daleko-widzenie receptę dostajesz od razu.
Możesz przy okazji zrobić badanie plamki żółtej, ale wtedy nie zapomnij wziąć okularów przeciwsłonecznych.
http://info.zdrowie.gazeta.pl/temat/zdrowie/%C5%BC%C3%B3%C5%82ta+plamka
Możesz przy okazji zrobić badanie plamki żółtej, ale wtedy nie zapomnij wziąć okularów przeciwsłonecznych.
http://info.zdrowie.gazeta.pl/temat/zdrowie/%C5%BC%C3%B3%C5%82ta+plamka
gosiain
2013-06-07 14:05:26
Dzięki za info::))):)
gosiain
2013-06-07 14:14:12
ale wiesz u mnie w przychodni niema okulisty,czasami natomiast przyjeżdża lekarz okulista z Krakowa i można się umówić na bezpłatne badanie::::)))
a co do szpitala w Limanowej ::))to dowiedziałam się dzisiaj że jedyna okulistka która przyjmuje na oddziale idzie na trzy miesięczny urlop od 1 lipca ,natomiast do końca czerwca terminy zajęte:::))))to tak gdyby ktoś był w temacie::)))pozdro;:))
a co do szpitala w Limanowej ::))to dowiedziałam się dzisiaj że jedyna okulistka która przyjmuje na oddziale idzie na trzy miesięczny urlop od 1 lipca ,natomiast do końca czerwca terminy zajęte:::))))to tak gdyby ktoś był w temacie::)))pozdro;:))
konto usunięte
2013-06-07 15:31:39
Ja korzystam z przychodni przy ul. Na Kozłówce lub Teligi: to jest w pobliżu Tesco ul. Wielicka, oczywiście w Krakowie.
konto usunięte
2013-06-07 15:39:45
Możesz tam przy okazji odwiedzić stomatologa na ubezpieczalnię, Na Kozłówce masz jeszcze chirurgię stomatologiczną.
MalaMi33
2013-06-13 23:54:41
gosiain chodzi Ci chyba o takie badanie wzroku które czasem są organizowane w przychodni (co jakis czas przyjezdzają ze sprzętem do przychodni okulisci i ich pięlegniarki chyba) moja mama była na takim badaniu musiala miec okulary ale te okulary i badanie to lipa. okulary okazały sie za mocne a wzrok wcale nie był tak zepsuty jak mowiono (mama była u okulisty po tym badaniu) wiec niestety ale raczej lepiej od rau do okulisty bo te badania to raczej taki rutynowe...
miki789
2016-07-29 14:25:30
Ja sobie ostatnio badałem wzrok w Świecie okularów w Krakowie .
Na stronie macie kontakt i godziny w jakich można się umówić na badanie macie tu adres www.swiatokularow.com
Na stronie macie kontakt i godziny w jakich można się umówić na badanie macie tu adres www.swiatokularow.com
Zaloguj się żeby dodać odpowiedź