bojkot limanowskich stacji paliw
new
2010-08-25 09:20:40
Witam. Mam propozycję aby zorganizować bojkot limanowskich stacji benzynowych. ceny na "naszych" stacjach są wyższe średnio o 25gr/l w porównaniu ze stacjami w Krakowie np. ul. Wielicka, Nowohucka. można przez jakiś czas bojkotować pojedyncze stacje co wymusi na niech obniżenie ceny i konkurencje - teraz panuje zmowa cenowa. Czekam na opinie i jakieś pomysły.
Re: bojkot limanowskich stacji paliw
konto usunięte
2010-08-25 10:33:57
z zasady nie tankuję w Limanowej bo jak wspomniałeś jest drożej lecz ostatnio musiałem to zrobić, zatankowałem najtańszą ropę, po której auto lepiej jeździło, przyspieszało, było dynamiczniejsze niż po odpowiedniku zatankowanym na stacji "markowej" w nie Limanowej. Lecz nie mogę kategorycznie napisać, czy w Limanowej jest chrzczone czy nie bo tankuję tutaj rzadko ale po zatankowaniu zawsze było wszystko w porządku, w zimie też nie zamarzało ;-)
Re: bojkot limanowskich stacji paliw
konto usunięte
2010-08-25 15:52:12
anonim123, ja tak reaguję jak przyjadę do Limanowej, normalnie szok jakie ceny ;-) ale jak pisałem przynajmniej nie dolewają dziadostwa w większych ilościach ;-). Mi w ostatnim miesiącu zdarzyło się raz zatankować z wodą ale jak pisałem, nie w Limanowej, ale do golfów TDI to możecie tankować tą rzepakową ropę, ona to chyba za 2,5 czy 3 złote jest ;-) nie pamiętam