Re: brawo dla narodu polskiego !!! prezydent Komorowski!!
andzia287
2010-07-05 22:24:24
Donald sprzeda Polskę za trzy grosze, teraz już nikt mu nie przeszkodzi, Bronka sobie wyszkolił i będzie chodził jak w zegarku. Koniec wolnej Polski, będzie jak w Rosji z Putinem i Miedwiediewiem. Chyba, że Komor zbuntuje się jak Miedwiediew, w co raczej wątpię.Teraz cała władza leży w rękach Tuska, mamy więc do czynienia z uzurpacją a tym samym nie ma demokracji.
nikoret
2010-07-06 13:55:09
ale macie myślenie, kto jest sprzedawczykiem i dwulicowcem wyszło w trakcie kampanii, kiedy to nagle okazało się że Józef Oleksy jest politykiem lewicowym średnio starszego pokolenia, a Gierek był najlepszym Iszym sekretarzem partii, ale ten kaczor jest, jak trzcina na wietrze byle do koryta, wstyd!!ten to było dopiero mącił, wspaniale, że że przegrał:)
nikoret
2010-07-06 15:46:58
ależ Wy jesteście biedni, takie Was nerwy biorą, że Jaruś przegrał, spokojniej troszkę bo się wrzodów nabawicie:)ale fajnie, że mamy takiego fajnego prezydenta:)i premiera:)i że wykształcona część Polski wiedziała na kogo głosuje:)ps Candy lepszy komor z żoną niż Jarek zoofil z kotem:)aha andzia, Komorowski nie musi niczego uzgadniać z opozycją:)i to Cie tak boli:)jak sama piszesz z konstytucji wynikał jego zakres obowiązków więc doucz się co to jest konstytucja, oprócz wiem i wikipedii do których się ograniczasz jest coś takiego jak sjp:)
konto usunięte
2010-07-07 00:14:04
W tym akurat popieram andzię287, to że ktoś głosuje na Jarosława Kaczyńskiego to nie znaczy od razu, że jest wielbicielem ojca Rydzyka i jest niewykształcony, są ludzie którzy wybierają tak a nie inaczej bo mają takie a nie inne poglądy, jak rozmawiałem z jednym księdzem to mi powiedział że zostałem zmanipulowany przez TVN i jestem przeciwko życiu i dlatego głosuję na Bronisława Komorowskiego-tylko że ja nie mam TVN-u:). A to że ktoś ma wykształcenie nie oznacza, iż jest człowiekiem bardziej inteligentnym i na wyższym poziomie intelektualnym i kulturalnym niż inny nie wykształcony, na szczęście w Polsce każdy głos jest tak samo ważny.
nikoret
2010-07-07 10:10:38
no trudno;)link nie działa;
"Im większe miasto i im elektorat bardziej wykształcony - tym większa jest przewaga Bronisława Komorowskiego. Jarosław Kaczyński zdecydowanie wygrał na wsiach, wśród wyborców gorzej wykształconych i starszych. Tak wynika ze szczegółowej analizy badań sondażowych instytutu SMG/KRC dla TVN24. Kandydata Platformy częściej też wybierali wyborcy lepiej wykształceni. Z tym wyższym poparło go niemal 66 proc. głosujących Polaków, podczas gdy Jarosława Kaczyńskiego tylko 34 proc. Na Komorowskiego chętnie też głosowali wyborcy z wykształceniem średnim (56,3 proc. wobec 43,7 proc. kandydata PiS.).Z kolei Kaczyński mógł liczyć na więcej głosów od Polaków z wykształceniem podstawowym. Z sondaży wynika, że oddało na niego 61,8 proc. takich wyborców, podczas gdy na Komorowskiego 38,2 proc. z tej samej grupy." w ślad za wybory.gazeta.pl, to tak, żeby nie było, że jestem gołosłowny