2°   dziś 1°   jutro
Piątek, 22 listopada Marek, Cecylia, Wszemiła, Stefan, Jonatan
1994

Tematy archiwalne

BUSY_SKRZYDLNA-KRAKÓW

555 2010-03-24 20:52:32
WITAM, MAM MAŁE PYTANIE- ORIENTUJE SIĘ KTOŚ CZY SĄ PLANY, ABY JAKAŚ FIRMA BUSÓW ALBO AUTOBUSÓW URUCHOMIŁA KURSY NA TRASIE SKRZYDLNA-KRAKÓW??? WIEM, ŻE DLA SPOREJ CZĘŚCI MIESZKAŃCÓW SKRZYDLNEJ I OKOLIC(NP.DOBREJ,PORĄBKI,PRZENOSZY STRÓŻY WIERZBANOWEJ CZY WOLI SKRZYDLAŃSKIEJ ) TO JEST SPORY PROBLEM, PONIEWAŻ CIĘŻKO Z DOJAZDAMI DO KRAKOWA. CO PRAWDA DO NOWEGO ROKU, JAKO-TAKO MOŻNA BYŁO SIĘ DOSTAC BEZPOŚREDNIO ZE SKRZYDLNEJ DO KRAKOWA, JEDNAKŻE FIRMA "PASYK-GAWRON" ODWOŁAŁA SWOJE KURSY I OD NOWEGO ROKU TO JEST DUŻY PROBLEM DLA MIESZKAŃCÓW TYCH MIEJSCOWOŚCI BO NIE MA SIĘ CZYM DOSTAC DO KRAKOWA. BARDZO PROSZĘ O URUCHOMIENIE JAKIŚ KONTAKTÓW. BYC MOŻE JAKAŚ FIRMA PRZEWOZOWA WEŹMIE TO POD UWAGĘ.PODEJMIE WYZWANIE I URUCHOMI KURSY NA TRASIE SKRZYDLNA-KRAKÓW:)
Odpowiedz Wyślij PW Zgłoś naruszenie
Re: BUSY_SKRZYDLNA-KRAKÓW
adzik 2010-03-24 21:02:38
Popieram pomysł, bo ta linia jest naprawdę rentowna. Przecież dużo szybciej jedzie się przez Skrzydlną do Krakowa, aniżeli Zakopianką, na której nota bene stałem wczoraj dosyć długo. Skoro Pasykowi się nie opłaca, myślę, że spokojnie opłaci się innej firmie. Proponuję reaktywację trasy PÓŁRZECZKI-KRAKÓW.
555 2010-03-24 21:09:34
OBOJĘTNIE JAKA FIRMA BYLE BY KTOKOLWIEK SIĘ WZIĄŁ ZA TĘ TRASĘ BO DOJEZDZAC DO SZCZYRZYCA , JODŁOWNIKA TYMBARKU CZY WIŚNIOWEJ TO JEST DUŻY PROBLEM ZEBY POTEM DOJECHAC DO KRAKOWA! KTO DOJEŻDZA TO WIE DOSKONALE O CZYM MÓWIĘ . JEŚLI KTOŚ MA POMYSŁ TO WARTO BY BYŁO ROZPATRZEC TE SPRAWE BO MASE LUDZI DOJEŻDZA ALBO DO PRACY ALBO DO SZKOŁY WIĘC TA RELACJA BYŁABY GODNA ROZPATRZENIA !:)
aaggaazz 2010-03-25 07:36:36
555 bez capslocka nie umiesz pisać? ciężko się tak czyta więc po przeczytaniu 2 linijek dałam sobie spokój, zwłaszcza, że odpowiadasz też w włączonym capsem...
Outsideer 2010-03-25 13:25:28
Alternatywa jest dojazd ze skrzydlnej do dobczyc a potem z dobczyc leci co 15 min do krakowa :)
555 2010-03-25 19:49:30
ROZUMIEM TYLKO NIE WSZYSTKICH URZĄDZA TAKIE ROZWIĄZANIE PONIEWAŻ ALBO WCZEŚNIE RANO CIĘZKO SIE DOSTAC ALBO PÓŹNO WIECZÓR TEŻ TRUDNO ZŁAPAC COŚ W STRONĘ SKRZYDLNEJ:( TO NIE JEST ROZWIĄZANIE!!! CHYBA MIESZKAŃCY WYŻEJ WYMIENIONYCH MIEJSCOWOŚCI ZASŁUGUJĄ NA TO ABY MOŻNA BYŁO DOJECHAC DO KRAKOWA BEZ PRZESIADEK_ DŁUGOŚC ÓW ODCINKA LICZY OK. 50 KM, WIĘC TO CHYBA NIE JEST JAKAŚ GIGANTYCZNA ODLEGŁOŚC ŻEBY MOŻNA BYŁO SIĘ DOSTAC BEZPOŚREDNIO DO KRK
marita 2010-03-25 22:16:52
Ja też proponuję reaktywację trasy Półrzeczki-Kraków. To by było najlepsze rozwiązanie według mnie i bez przesiadek.
adzik 2010-03-25 23:56:59
Może gdyby pisać jakieś pisma do starostwa... A trasa Półrzeczki - Kraków jest dobra i opłacalna.
limka21 2010-04-08 21:30:39
proponuje maxbusa koles sie pcha wszedzie to moze tam sprobuje chociaz nie mialby tam konkurencji i niewiadomo jaka cena satysfakcjonowala od kilometra
Zaloguj się żeby dodać odpowiedź
Twój news: przyślij do nas zdjęcia lub film na [email protected]