Przeglądasz dane archiwalne
1997
Tematy archiwalne
buty męskie
konto usunięte 2011-01-24 16:57:31
jaki sklep obuwniczy w limanowej możecie polecić. chodzi mi o taki gdzie sie nie próbuje wcisnąć klientowi towaru drugiej jakości
Re: buty męskie
smolenmarcin1
2011-01-24 17:47:14
to idź do rumunów he he :)
aAaAaAa
2011-01-24 18:57:30
hahaha kto Ci w skepie obuwniczym wciska towar i jeszcze "drugiej jakości" - (cokolwiek to znaczy :/) idziesz do sklepu to sam/a wybierasz buty jakie Ci się podobają!!!
konto usunięte
2011-01-24 19:30:35
tak, wybieram i oglądam po czym stwierdzam ze jeden z pary jest git a ten drugi zezuje na co pani sprzedająca odpowiada ze tak mi sie tylko wydaje. pytam o metke z jakoscią a pani odpowiada ze nie wie ale przeciez w metce sie nie chodzi. tak kupować to mozna caly dzień. dlatego pytam gdzie mozna wejść, obejrzeć, kupić i nie czuć sie nieswojo za to ze sie ma wymagania. nie bede wymieniać tych w których bylam, z taką polityką pewnie same z rynku wypadną i antyreklama im nie potrzebna. chodzi mi o te które są w porządku i zasłużyły sobie tym na to żeby je polecać
smo
2011-01-24 20:08:25
aAaAaAa dobrze to skomentował, to mi wygląda na syndrom nuworysza...
konto usunięte
2011-01-25 08:44:47
smo jakiś ty mondry. normalnie psychologia Alla Bundyego. to on jest twoim wzorem zawodowym ?
smo
2011-01-25 09:28:00
A cóż to za słowo ? Jaki jestem ? Jednak nie myliłem się.... EOT
konto usunięte
2011-01-25 09:45:30
jak byś był mądry to byś mądrzejszego nie udawał, a żeś mondry to i pieprzysz ... E.O.T.
aAaAaAa
2011-01-25 10:39:16
ok :) nadal nie widzę problemu zamiast kupowac buty w limanwej z " drugiej jakości" za 50 zł,możesz kupić tej"pierwszej jakości" -tylko nie w limanowej. Ruszaj laska w świat. Gucci, Prada, Versace, Dior, Dolce & Gabbana , Armani czekają na takich jak TY :))) Szerokości :D
konto usunięte
2011-01-25 11:29:03
gdybym chciała za 50 to poszłabym do rumunów. nawet u armaniego itp może coś nie wyjść i nie wychodzi, tylko że szanujący się sklep nie pozwoli sobie na to żeby sprowadzić i wystawić do sprzedaży coś wybrakowanego w cenie pierwszogatunkowego :D nie chodzi tu o marke czy cene, tylko o kombinatorstwo niektórych handlowców. limanowa niczym sie nie różni od reszty świata. jak wszędzie tak i tu są tacy i są inni. nie było moim zamiarem krytykowanie całego limanowskiego handlu obuwniczego tylko jego gorszej części, i stąd moje pytanie o tą lepszą ;) zamiast podać nazwy tych dobrych sklepów wolicie atakować. odnosze wrażenie że jak do tej pory wypowiedzieli się tutaj tylko przedstawiciele tej kombinatorskiej części :)
Aska71
2011-01-25 17:36:53
Zerknij do Lorda lub Henmana tam sprzedają buty firmy Pitpol- droższe ale warto
blizniak
2011-01-26 23:16:45
Nie zerkaj poszukaj dobrego szewca.Ja zrobiłem buty 15 lat temu.Teraz tylko bieżące naprawy.
654321
2011-07-22 06:54:56
temat z przed pół roku ale chyba wiem o co chodzi :)
byłem ostatnio w takim sklepie - "Max s.c." na rogu krótkiej i marka
oglądałem kilka par :| te na wystawie były ok ale jak pani podawała drugiego do przymiarki to ten drugi juz nie był ok :? - albo powywijana podeszwa albo szyty przez pijanego. za 3 razem zapytałem czy mają coś w pierwszym gatunku to pani powiedziała że te są dobre ale moze podac jeszcze jakąś inną parę - kupiłem buty w innym sklepie :)
byłem ostatnio w takim sklepie - "Max s.c." na rogu krótkiej i marka
oglądałem kilka par :| te na wystawie były ok ale jak pani podawała drugiego do przymiarki to ten drugi juz nie był ok :? - albo powywijana podeszwa albo szyty przez pijanego. za 3 razem zapytałem czy mają coś w pierwszym gatunku to pani powiedziała że te są dobre ale moze podac jeszcze jakąś inną parę - kupiłem buty w innym sklepie :)
konto usunięte
2011-07-22 20:01:54
Sorry, ale w Maxie jest sama chińszczyzna:( Te buty, które oni tam sprzedają to można w nich gdzieś wyjść ale wrócić bez odpadniętych fleków lub złamanej podeszwy już nie jest tak łatwo! Jeszcze gorsza tandeta jest w Domu Towarowym w takim prywatnym sklepie na 1 piętrze. Tam to już jest szajs totalny
https://img.limanowa.in/img/emotikony/warning.png">
ingar
2011-07-22 21:05:07
Jeśli chcesz tanio to za 1 zł kupisz buty w dyskoncie w każdy wtorek - ul.J. Marka:-)
654321
2011-07-23 07:27:37
podejrzewam że te z "dyskontu" po 1 zł były by dużo lepsze od tych z "MAXa" po 150 zł :D
à propos : te które oglądałem w MAXie były polskie (skórzane) tylko chyba rzeczywiście kupują taniej jakiś odrzut z produkcji bo normalnie to przecież chyba są jakieś normy jakościowe i coś takiego by nie przeszło :?
pozdrowienia dla pań z MAXa - obsługa na poziomie, czułem się tam jakbym załatwiał reklamację w "TELE 2" :)
à propos : te które oglądałem w MAXie były polskie (skórzane) tylko chyba rzeczywiście kupują taniej jakiś odrzut z produkcji bo normalnie to przecież chyba są jakieś normy jakościowe i coś takiego by nie przeszło :?
pozdrowienia dla pań z MAXa - obsługa na poziomie, czułem się tam jakbym załatwiał reklamację w "TELE 2" :)
konto usunięte
2011-07-24 09:16:42
a ja kupuję buty na rzepy i sznuruje je na stojąco :)
a "MAX" to rzeczywiście miejsce dla naiwnych :(
a "MAX" to rzeczywiście miejsce dla naiwnych :(