1994
Tematy archiwalne
centrum
konto usunięte 2010-10-10 16:57:57
siec sklepow centrum urzadza czasem rozne promocje jednak w slopnicach to nie obi
wiazuje tam jest za daleko aby ich ktos skontrolowal na pytani dlaczego u was nie ma promocji a wszedzie jest odpowiadaja ze to jest tylko w wybranych sklepach zas innego zdania jest kierownictwo ze rzeszowa ktore temu zaprzecza wiec pytam o co tu chodzi moze gs tymbark ktory przekreca cenyrum ponoc to samo jest na zamiesciu
Re: centrum
konto usunięte
2010-10-10 17:42:58
kiedyś panie pracujące w Centrum..nadszarpnęły moją cierpliwości...i zadzwoniłam ze skargą do zarządu !
Poskutkowało..reakcja była prawie natychmiastowa !
Więc zrób podobnie ... zadzwoń i powiedz jakie masz wątpliwości :)
konto usunięte
2010-10-10 18:02:25
Bo jak w jednym sklepie Centrum np w Tymbarku robia promocje, to w Slopnicach podnosza ceny produktow o kilka groszy. Wtedy nie sa stratni, a promocja jakby nie bylo jest! A pozatym w Slopnicach ludzie kupia czy sa obnizki czy nie.
111ksiadz
2010-10-10 18:12:56
I oczywiście,że tak jest jak pisze bearchen.Ale centrala dobrze o tym wie,bo sama systemowo narzuca te ceny dla poszczególnych jednostek.Jak zadzwonisz do nich,to jakiś krawaciarz cie przeprosi i będzie chciał cie uspokoić i...spławić,bo i tak nic nie zmieni.Zawsze ma być wyrąbany klient,to się nazywa nowoczesny marketing.
konto usunięte
2010-10-10 18:33:53
Oj mylisz się...akurat moja skarga nie dotyczyła cen ... jednak została przeprowadzona szczegółowa kontrol , która poskutkowała .
i .... do dzisiaj panie w tym sklepie patrzą na mnie "krzywo "
konto usunięte
2010-10-11 09:39:13
Robaczek111 nie przejmuj sie paniami. nie ma znaczenia czy ktos im zwroci uwage czy nie, one zawsze takie sa.
nulka
2010-10-11 12:45:44
W tych sklepach zawsze szukają jeleni którzy nie zwracają uwagi na paragon miałam już kilka przypadków że zapłaciłam za coś czego w ogóle nie kupywałam a jak wróciłam ze skargą z przed sklepu to kasjerka nawet wiedziała o jaki towar chodzi. One tak zarabiają na lewo albo uzupełniają braki po za tym nie jednokrotnie kupiłam coś przeterminowanego więc od jakiegoś czasu omijam tę sieć dalekim łukiem... wam radzę to samo...pozdro...
Zaloguj się żeby dodać odpowiedź