2174
Wydarzenia
CENZURA NA LIMANOWA.IN
royski 2015-04-18 11:52:53
Pan Redaktor portalu limanowa.in coraz częściej wzoruje się na czasach minionych (czyt. PRL) i bawi się w cenzurowanie komentarzy. Rozumiem usuwanie wpisów obraźliwych, godzących w czyjeś dobre imię, ale blokowanie komentarzy pod każdym artykułem dotyczącym kościoła to już lekka przesada. Wiem portal limanowa.in to folwark Pana Redaktora, na którym może gospodarować tak jak tylko jemu się podoba, ale mimo wszystko warto byłoby szanować czytelników, bo przecież Panie Redaktorze limanowa.in to Pańska własnośc, niemniej bez Internautów traci sens swojego istnienia.
Re: CENZURA NA LIMANOWA.IN
rysio68
2015-04-18 12:20:58
@royski, mylisz się, cenzura ma się bardzo dobrze.
Spróbuj coś napisać niepoprawnie politycznie na niemieckim onecie, czy amerykańsko-żydowskiej niezależnej. Przykłady można mnożyć.
Spróbuj coś napisać niepoprawnie politycznie na niemieckim onecie, czy amerykańsko-żydowskiej niezależnej. Przykłady można mnożyć.
konto usunięte
2015-05-13 12:04:01
Też mam coś do dodania:
napisałem coś na temat przykrego wydarzenia w Tymbarku, które miało miejsce 12-05-2015 (zajmuje się nim obecnie Policja) i tak jak się spodziewałem zostało to szybko wykasowane przez moderatora.
Mam jednak pewność że przynajmniej kilkanaście osób zdążyło to przeczytać i przekaże dalej.
Więc cenzura nie jest aż tak skuteczna by zablokować wszystkie informacje.
napisałem coś na temat przykrego wydarzenia w Tymbarku, które miało miejsce 12-05-2015 (zajmuje się nim obecnie Policja) i tak jak się spodziewałem zostało to szybko wykasowane przez moderatora.
Mam jednak pewność że przynajmniej kilkanaście osób zdążyło to przeczytać i przekaże dalej.
Więc cenzura nie jest aż tak skuteczna by zablokować wszystkie informacje.
wartownik
2015-05-13 13:05:02
no name@ jak bedziesz szukał sobie żony to patrz na teściową czy jest dojęta, jak jest to żona też bedzie dojęta
konto usunięte
2015-05-13 15:06:35
Żonę już mam i nie narzekam. A śp teściowa owszem była dokuczliwa tyle że szybko się od niej wyprowadziliśmy.
To taki mały offtopic.
To taki mały offtopic.
Zaloguj się żeby dodać odpowiedź