8°   dziś 3°   jutro
Piątek, 13 lutego Grzegorz, Katarzyna, Jordan, Lesław
2211

Wydarzenia

CENZURA PO LIMANOWSKU

royski 2013-11-02 10:09:31
Dlaczego redaktor tego portalu, za każdym razem blokuje forum, kiedy pojawiają się informacje o kościele. Wczoraj pojawił się artykuł u remoncie bazyliki i forum zablokowane... ustalcie może jakieś zasady, bo skoro forum jest pod innymi czesto kontrowersyjnymi tematami i tam na siebie ludzie ujadają, to czemu akurat teraz je wyłaczacie
Odpowiedz Wyślij PW Zgłoś naruszenie
Re: CENZURA PO LIMANOWSKU
konto usunięte 2013-11-02 16:27:53
Zauważyłem. To samo tyczy się artykułów poświęconych limanowskiej policji czy kłamstwa umieszczane przez pracowników UM w imieniu Biedy i Zonia.
forfiter 2013-11-02 17:06:57
Prawdopodobnie portal nie chce być po raz kolejny wikłany
w hucpę urządzaną przez ultrakościelne lobby wyraźnie czekające na okazję by zaatakować przy pomocy podrzędnych szowinistycznych mediów.

Wystarczy że pod artykułem na temat remontu bazyliki któryś z userów zamieści komentarz w stylu: remont jest niepotrzebny, są poważniejsze wydatki itp.
by wprawiono w ruch różne gadające głowy które będą udowadniać jaki to portal limanowa in jest antykościelny
bo przeprowadza zorganizowany atak na proboszcza limanowskiej bazyliki.
Tak to działa.
bearchen 2013-11-02 17:56:21
To moze wypada zablokowac pod artykulami dotyczacymi pracownikow powiatu, starosty itp. Przeciez nieraz sugerowano, ze portal jest antypowiatowy. To nikomu nie przeszkadza?
Dziwne, ze nie mozna wyrazic wlasnego zdania na temat bazyliki czy kosciolow, ksiezy itp.
Przeciez portal nie ponosi odpowiedzialnosci za to kto co pisze.
konto usunięte 2013-11-02 23:30:45
Od razu widać kto dla kogo pracuje :P

@bearchen:

Może to być takie ciche wskazanie kogo się popiera. ;) Jak Zoń na łamach portalu publikuje nieprawdziwą umowę o korzystanie z przystanków to wiadomo, że wszyscy pojechaliby z nim równo i pewnie tego chcą uniknąć. Natomiast gdy ukaże się jakaś wpadka starosty czy jego współpracowników to wtedy TOP pozwala komentować, żeby wszyscy nienawistnicy mogli sobie poużywać :P
konto usunięte 2013-11-02 23:41:50
przed chwilą Absolut skasował wszystkie komentarze pod artykułem około 33 bo pan doradca nie umiał się wytłumaczyć z kłamstwa które sam napisał jakaś patologia się zaczyna a nie było przekleństw, wulgaryzmów itp... Dlaczego kasuje się wszystkie komentarze które są nie wygodne dla kolegów admina ?...
Doradca 2013-11-02 23:52:13
@ stiker Bardzo Przepraszam jeżeli Cię obraziłem lub naraziłem Twoje dobre Imię.
namoR 2013-11-03 03:50:37
@stiker
Mnie sie tylko wydaje iz dlatego, ze Redakcja Portalu ma do tego prawo, o czym wyraznie mowi np. punkt 4 regulaminu portalu...;)

Pozdrawiam
konto usunięte 2013-11-03 06:29:47
namor gratuluje za wyczerpującą odpowiedż ... Panie Doradca też Pana przepraszam za pajaca. A tamtego Pana i tak nie znam i nigdy nie znałem.Miłej spokojnej niedzieli życzę.
Doriska 2013-11-03 11:14:40
Coś przeoczyłam... Nie wiem o co "biega"...
111ksiadz 2013-11-03 11:29:47
Wydaje mnie się że po prostu sekretarz sobie nie życzył żadnych komentarzy i administrator wykonał polecenie.
edi60 2013-11-03 13:43:58
a ja mam po prostu propozycje żeby wszelkie fora blogi czy komentarze były po prostu jawne z imienia i nazwizka jak cos komentujesz czy tez krytykujesz to podpisz się swoim imieniem i nazwizkiem to wtedy znikna nierzeczowe komentarze co wy na to ?????
konto usunięte 2013-11-03 14:48:08
Wtedy kilku karków mogłoby nauczyć cię rozumu.
konto usunięte 2013-11-03 20:33:45
To co dzieje się dziś pod wiadomością o pogrzebie Pana Tadeusza Mazowieckiego przechodzi ludzkie pojecie... Gdzie dziś jest Pan Absolut, który wczoraj zareagował natychmiast kasując wszystkio gdy chodziło o niewygodną odpowiedz pewnego użytkownika, nie było wyzwisk i przekleństw nie było nawet w 10 % takiego chamstwa jak jest teraz... Pod artykułem o meczu pojawiają się przekleństwa bez cenzury... Jak to jest ? Miałem napisać kilka rzeczy o Panu Tadeuszu ale w to bagno kłótni i chamstwa aż strach wchodzić wole to przemilczeć ... Według jakich zasad działają tu admini kasujący tu posty ? Widzę, że jest tu pełna dobrowolność i samowolka admina... Pozdrawiam Pana Kubę i zastanawiam się czy widzi co się tu ostatnio dzieje...
royski 2013-11-04 12:02:30
Pod informacją o pogrzebie Mazowieckiego forum było włączone i internauci dali popis, tego, że nawet zmarłemu w tym kraju nie należy się szacunek ( jakkolwiek, by nie oceniać Mazowieckiego, od zawsze panowała zasada, że o zmarłych mówi się dobrze,albo w ogóle) natomiast pod info o Kościele forum wyłączone, żeby broń boże ktoś nie napisał tego co rzeczywiście myśli o te instytucji. Zawsze lubiłem ten portal,ale niestety robi się on bardzo stronniczy, a redaktorzy czasem zapominają co to jest obiektywizm i rzetelność dziennikarska
konto usunięte 2013-11-06 21:52:19
Regulamin portalu

4. Portal ma prawo usuwać tematy i odpowiedzi, które w ocenie Redakcji Portalu nie odpowiadają jego charakterowi i linii redakcyjnej
aha Panie namor...8o to dużo tłumaczy...
czarnywdowiec 2013-11-17 19:28:45
Portal ma prawo manifestować stronniczość jego prowadzących oraz wedle pogrzeby interpretować na swój własny sposób demokratyczne prawo obywatela do wolności słowa i swobody wypowiedzi kasujac "niewłaściwe"wypowiedzi.
Świetnie ale to jest CENZURA. 8o
P36 2013-11-17 21:49:57
mnie tam nikt nie "ocenzorywuje"... mimo, że podobno strasznie jadę po ludziach... po księżach też ...jeżeli zasługują (a czasami zasługują - to też ludzie)... :)
namoR 2013-11-18 18:44:19
@czarnywdowiec
Bardzo ciekawie napisales swoj ostatni komentarz, daje duzo do myslenia...;)

@P36
A do mnie nonstop ktos ma pretensje, poniewaz zwracam uwagi, zazalenia i krytykuje od czasu do czasu Redakcje i Moderatorow...:)
Zaloguj się żeby dodać odpowiedź
Twój news: przyślij do nas zdjęcia lub film na [email protected]