2212
Wydarzenia
Chirurg w Limanowej
iiness 2013-11-08 22:56:37
Witam,
ma ktoś informacje jaki chirurg przyjmuje w Euromedica w Limanowej?
A może ktoś może mi polecić chirurga gdzieś indziej (prywatna wizyta)?
Chodzi mi o dodatkową konsultację po zabiegu usunięcia guza w piersi.
ma ktoś informacje jaki chirurg przyjmuje w Euromedica w Limanowej?
A może ktoś może mi polecić chirurga gdzieś indziej (prywatna wizyta)?
Chodzi mi o dodatkową konsultację po zabiegu usunięcia guza w piersi.
Re: Chirurg w Limanowej
Doriska
2013-11-08 23:35:22
W Limanowej nie polecę, jedynie w Krakowie...
iiness
2013-11-09 11:36:38
Może być Kraków
Doriska
2013-11-09 19:22:23
Polecam doktor Annę Chrapusta w Krakowie...
iiness
2013-11-10 09:45:35
Dzięki Doriska :)
Doriska
2013-11-10 11:54:04
Antymon- przestań pisać do mnie na PW a jak to robisz to bez takich błędów! Wiem kim jest dok Chrapusta i czym się specjalizuje... Iiness prosiła o chirurga, nie onkologa...
@iiness jezeli jest inaczej, napisz... jest jeszcze inny wspaniały chirurg, który także pracuje w Krakowie...
@iiness jezeli jest inaczej, napisz... jest jeszcze inny wspaniały chirurg, który także pracuje w Krakowie...
iiness
2013-11-10 14:14:36
Chodzi mi o chirurga, nie potrzeba chirurga onkologa. Muszę dodatkowo skonsultować miejsce po zabiegu, który miałam 4mies. temu, ponieważ ciągle czuję ból, czasem dość mocno i nie mogę przez to normalnie pracować.
Poczytałam o dr Chrapuście i z tego co wyczytałam jest to świetny chirurg- będę dzwonić we wtorek, mam tylko nadzieję, że na wizytę nie trzeba będzie długo czekać. Więc na wszelki wypadek możesz podać mi dane tego drugiego lekarza.
Poczytałam o dr Chrapuście i z tego co wyczytałam jest to świetny chirurg- będę dzwonić we wtorek, mam tylko nadzieję, że na wizytę nie trzeba będzie długo czekać. Więc na wszelki wypadek możesz podać mi dane tego drugiego lekarza.
Doriska
2013-11-10 14:23:01
Mam nr.więc problemu nie ma, wejdz sobie na :znany lekarz-dok Anna Chrapusta, tam się pojawi także o Niej...
iiness
2013-11-10 14:53:57
Do Pani Anny już sobie wszystko zapisałam, zostało tylko zadzwonić po weekendzie :)
Doriska
2013-11-10 15:03:30
Super, drugi lekarz to: Zbigniew Plewa, oczywiscie nie myśl ze on zajmuje się tylko ujędrnianiem piersi, bo takie wiadomosci się pojawiaja gdyż pracuje takze w Macrolane... Ale również u Bonifratów, o Nim takze sobie poczytaj...
iiness
2013-11-10 15:08:20
Świetnie, dzięki wielkie :)
Zaloguj się żeby dodać odpowiedź