1585
Hyde Park
Co lepsze, wanna czy prysznic?
maliniak 2025-08-22 14:48:51
Hej, wiem, że może trochę głupie pytanie, ale co preferujecie - wannę czy prysznic?
Pytam, bo planuję remont łazienki i do tej pory miałem wannę, ale denerwowało mnie, że marnowałem tyle wody. Chciałem przestawić się na prysznic, ale dużo osób mi mówi, że będę żałował. Z kolei są też tacy, co twierdzą, że prysznic jest o niebo lepszy niż wanna. Już sam nie wiem.
Nie chcę wybrać prysznica i potem tęsknić za kąpielami w wannie, ale też czasem fajnie jest wziąć szybki prysznic. A niestety, muszę już podejmować decyzję.
Re: Co lepsze, wanna czy prysznic?
borodin12
2025-08-22 14:52:11
Ja osobiście jestem fanem prysznica i jak jadę do rodziców, którzy mają wannę, to zawsze się irytuję, że to się tak długo zapełnia i na dodatek siedzę sam w tym, co właśnie z siebie zmyłem. Ale np. moja siostra zamawiała po prostu parawan nawannowy od tego zakładu szklarskiego -> https://wawelszklarz.pl/oferta/parawany-nawannowe-szyby-do-wanny/ Szczerze myślę, że taki parawan to najrozsądniejsza opcja, jeśli się wahasz. Będziesz mieć 2 w 1 - nie stracisz wanny, ale będziesz mógł brać częstsze prysznice.
Zaloguj się żeby dodać odpowiedź