Re: Co myślicie o Fryzjerach i kosmetyczkach w imie ??
moje0012010-02-25 20:13:34
szkoda ze na tarnowskiej nie ma bo była miła obsługa zawsze było można na doradę liczyć nawet nie trzeba było się zapisywać a na krakowskiej dość ze siedzą to trzeba jeszcze dwa dni wcześniej się zapisywać bo mówią że rzekomo klienta mają
a na tarnowskiej super makijaż w fryzury jeszcze lepsze
nicola2010-02-26 17:55:28
rany a coscie sie tak na te Ime uparli najpierw kasjerkom życie uprzykrzacie a teraz fryzjerkom i kosmetyczkom... ehhh ludziska jak komuś coś nie pasi to idzie gdzie indziej, innemu pasi zostaje i co tu dużo gadać. Ludziom nie dogodzisz a ilu ludzi tele gustów... a jak wiadomo o gustach sie nie dyskutuje:) Pozdrawiam!
mariusz882010-02-26 18:22:43
taka mloda bladynka jest dobra, polecam sie obcinac u niej:) ale u takiej czarnej w okularach nie jakas dziwna jest chyba ma ADHD albo sie jej tak wydaje :)
konto usunięte2010-02-26 22:52:33
Po 1 nikt tam nie ma ADHD jeśli coś to Wy... A ta właśnie czarna jest najlepsza bo fajnie robi z włosami bo ta mała blądynka jest zarozumiała i wogole nie umie robić z włosami!!
Jest tam miła obsługo i dobrze wykonują Swoją pracę....
Bo na Tarnowskiej była nie miła obsługa i do dup* robili z włosami....
A po 2 nie macie co robić tylko wtrącać sie do czyjeś pracy dlaczego nie mówicie np o szafirze lub innym salonie...
konto usunięte2010-02-27 11:15:23
Tak jestem czarną Panią i mam jaja jesteś madra JUSTYNKO.....wiem bo moja żona do niej chodzi i mnie tez ścina i jesteśmy z niej zadowoleni jak nie wiecie jak tam pracują to sie nie odzywajcie na ten temat.....
konto usunięte2010-02-27 11:15:53
Tak jestem czarną Panią i mam jaja jesteś madra JUSTYNKO.....wiem bo moja żona do niej chodzi i mnie tez ścina i jesteśmy z niej zadowoleni jak nie wiecie jak tam pracują to sie nie odzywajcie na ten temat.....
justynka2010-02-27 20:17:34
Akurat wiem jak tam pracują, a odzywać też się mogę tak jak TY...WIDOCZNIE JESTEŚCIE Z JEJ RODZINY,SKOro Wam tak się podoba jej zachowanie....interes rodzinny kwitnie.powodzenia
konto usunięte2010-02-28 12:07:49
Możesz se myśleć co chcesz ja Tylko chodze do niej sie bocinac....a moze TY tez masz jakies powody ze na nia na gadujesz....moze ci sie nie podoba ze ma duzo klijetow..... moze TY tez jestes fryzjerka i zal CI ze jej sie uklada a tobie nie !!!!!!
konto usunięte2010-02-28 15:50:23
JUSTYNKA wydaje mi się, że masz za dużo wolnego czasu i dlatego piszesz o pierdołach.Lepiej znajdź sobie jakieś zajęcie i daj ludziom spokojnie pracować. Jak Ci się nie podoba salon fryzjerski i/lub kosmetyczny w w Imie to tam nie chodź i problem z głowy!
ben332010-03-01 15:06:04
Justynka teraz to mnie osłabiłaś, piszesz że nie mają co robić tylko udzielać się na każdy temat, a sama jesteś autorką tematy co sądzicie o obsłudze Orlenu...żenada!
justynka2010-03-01 15:39:48
Mam takie samo prawo jak TY..ZRESZTĄ NIE CHCE MI SIĘ KŁÓCIĆ, BO CHYBA NIE O TO TU CHODZI.KAŻDY MA SWOJE ZDANIE.KONIEC TEMATU.JAK JUZ TO TUTAJ TEMAT DOTYCZY FRYZJERSTWA, A NIE OBRAŻANIA JEDEN DRUGIEGO
ben332010-03-01 15:53:15
Kurcze no po raz pierwszy się z Tobą zgadzam temat o fryzjerstwie a nie do obrażania innych. Tylko dlaczego się bulwersujesz że ludzie coś piszą, jeszcze twierdzisz że to przez cytuje "brak zajęcia" a sama jesteś bardzo aktywna i sama tworzysz tematy typu "co myślicie o..."
lucky2010-03-04 12:35:45
heheheheh "smiech na sali" tutaj justynka ma duzo racji bo ja pod "glupowatym" forum na temat "myslenia" o fryzjerach i kosmetyczkach wcale nie obstawal bym za jakims fryzjerem czy fryzjerka a tym bardziej za kosmetyczka takze stwierdzam ze to wlasnie ta "pani" hehe
konto usunięte2010-03-04 16:30:22
Nie wypowiadam się na temat innych zakładów fryzjerskich poniewaz mam swój zakład gdy go otwierałem na terenie miasta były tylko trzy zakłady w tym jeden mój a teraz narobiło się tyle tych zakładów ...
zuzia2010-03-04 16:44:32
Ja tez jako klientka chce sie wypowiedziec na temat fryzjerek z ul.Krakowskiej a zwłaszcza jedej z fryzjerek a mianowicie tej blondynki poniewaz strasznie sie zmienila zrobila sie zarozumiala i bezczelna a takaze obciela mnie tak jak sobie nie zyczylam poprostu skandal szkoda słow ..............