5°   dziś 10°   jutro
Niedziela, 24 listopada Flora, Emma, Emilia, Chryzogon, Jan, Aleksander, Roman
1994

Tematy archiwalne

Co Wy sadzicie o Tym? mahC

klekajLarwo 2010-12-12 22:23:21
Nie uwazacie ze Polska to kraj hamstwa i prostactwa? Kraj w ktorym istnieje slowo tolerancja, a widocznie jest dla nie ktorych nie zrozumiale?! Oczy bola, gdy patrzy sie na ludzi po nizanych, dlaczego nie mozemy sie szanowac wzajemnie? Dlatego ze jeden ma brzydka twarz, a drugi jest z miasta? W tym Kraju nie bedzie lepiej dopoki nie zmieni sie nasza mentalnosc. Pora moze poszukac wyjscia z tego bagna w jakim caly czas stoimy, wyjscie graniczy z cudem lecz to my musimy to zmienic, to wszystko zalezy od nas!! Cytat. "Polska - kraj w którym żyję, tfu, gniję, W telewizji wciąż te same zakazane ryje, I tak sobie myślę, że w tym kraju szykuje się rewolucja, Nie na ulicach, w głowach, w sposobie myślenia, W sposobie postrzega rzeczywistości, w świadomości, To oni nas tego nauczyli, To oni chcąc nie chcąc nas do tego przygotowali, A przygotowywali długo, tak więc pewnego dnia Dzieci rewolucji podniosą dumnie głowy, Nastąpi przewrót, Ci którzy będą w pierwszych szeregach pogryzą się o władzę, Z tymi którzy byli w cieniu, z tymi którzy czekali" |FOKUS A co do mentalnosci to mam taki cytat "Jak sie cos da zajebac, to trzeba zrobic" | Rahim . Mozecie uwazac mnie za po*jeba lecz ja to uwazam za prawde pozdro od mahC
Odpowiedz Wyślij PW Zgłoś naruszenie
Re: Co Wy sadzicie o Tym? mahC
konto usunięte 2010-12-12 22:44:44
Niech zgadnę, ktoś tu jest Magiem, naprawdę, dalej, po lewej ręce, cudów więcej, prędzej, zaraz się zakręcę... Daj spokój, myślenia toku nie prowokuj... Poproszę o projekcję, komu ginu? komu dymu? ... To nie bajeczka bowiem istnieje kraina, gdzie wszystko jest NAJ!!! Więc zaczynaj!
klekajLarwo 2010-12-12 22:46:47
Mag Magik I:)
konto usunięte 2010-12-12 23:22:57
A tak na poważnie to musimy my-Polacy pozbyć się naszych narodowych fobii i kompleksów. Obecnie w środkach masowego przekazu wiele uwagi poświęca się rozmowom związanym z problemem tolerancji, niestety na mówieniu się kończy. Nie podejmuje się żadnych konkretnych kroków i nie stosuje żadnych efektywnych rozwiązań. Polska jest krajem homogenicznym, jednokulturowym z znaczącą przewagą jednej religii, więc w takim społeczeństwie nietolerancja jest czynnikiem nieodzownym. A co do wspomnianego chamstwa i prostactwa myślę, że jest to stan umysłu wynikający z braku świadomości niewiedzy, połączony z arogancją w stosunku do otaczającej rzeczywistości.
mon 2010-12-12 23:30:23
TRAKTUJ BLINIEGO SWEGO, JAK SIEBIE SAMEGO.-TO STARA DEFINICJA ALE BARDZO DOSLOWNA .SZKODA,ŻĘ INNYM CIĘŻKO TO ZAKWESTIONOWAĆ I WDROŻYĆ W ŻYCIE.
music 2010-12-13 10:37:13
mon chyba zaaprobować
mon 2010-12-13 10:55:57
TEŻ MOŻE BYĆ- DZIĘKUJE,ALE TO TYLKO ZMĘCZENIE.POZDRAWIAM.-MILEGO DNIA.
AwM 2010-12-13 12:03:24
Możesz przestać pisać z caps lockiem? To ułatwi wielu osobom czytanie Twoich postów.
mon 2010-12-13 12:14:54
mogę,ALE NIE CHCĘ.PA, PA
konto usunięte 2010-12-13 12:52:22
Kazdy chce zmieniac innych ludzi, najpierw niech zacznie od siebie... Klekajlarwo jest duzo prawdy w tym co napisales, ale jak to mowia: "prawda jest jak doopa, kazdy ma swoja"
hawkeye 2010-12-13 18:55:45
mon, nie uzywaj slow ktorych nie rozumiesz - proponuje poszukac w slowniku co znaczy kwestionowac...
mon 2010-12-13 21:43:53
hawkey- WIEM CO TO ZNACZY -DZIĘKUJE ZA UDZIELENIE MI REPRYMENDY- JAK TO DOBRZE ŻE KTOŚ CZYTA ZE ZROZUMIENIEM. JESZCZE RAZ DZIĘKUJE I DOBREJ ;]TFU-LEPIEJ MIŁEJ NOCKI I DOBRANOC.
mon 2010-12-13 21:45:55
SIEJMY ZIARENKA DOBROCI, A ŻYCIE BĘDZIE O NIEBO LEPSZE.
Zaloguj się żeby dodać odpowiedź
Twój news: przyślij do nas zdjęcia lub film na [email protected]