Re: czy ktoś wie w jakie dni i w jakich godzinach przyjmuje dr Pieniążek ?
limka
2010-11-10 16:36:48
To forum jest od wyrażania opinii i wymieniania się nimi. Moje argumenty: chodziłam do tego Pana przez cały okres ciąży co 3 tygodnie płacąc niemało, nigdy nic niem można się było od niego konkretnego dowiedzieć,wylądowałam w szpitalu w 7 dniu po terminie, leżałam tam kolejne 3 dni i nic ze mną nie robili, w 11 dniu ten Pan kazał mi podłączyć test Reja i wtedy się zaczeło. Dodam że to było moje pierwsze dziecko a ja mialam wtedy 29 lat. Mój poród trwał 36 godzin z czego po odejściu wód 17 godzin . w/w doktor miał dyżur / zresztą mąż był u niego z prośbą żeby się mną zajął / pomyślałam sobie że to dobrze, że jest na dyżurze bo mi pomoże, nic bardziej mylnego, tylko szkodził. Dziecko urodziło się po 36 godz. w 12 dniu po terminie niedotlenione, z olbrzymim krwiakiem na głowie, który musiało mieć po kilku dniach usuwany. Pan doktor po porodzie nawet się nie zapytał jak się czuję, a na korzytarzu udawał że mnie nie widzi. Nigdy już u niego nie byłam i nie będę, kolejne ciąże prowadził mi ktoś inny.