1994
Tematy archiwalne
czy ktoś wie w jakie dni i w jakich godzinach przyjmuje dr Pieniążek ?
LP3 2010-11-08 09:00:00
czy ktoś wie w jakie dni i w jakich godzinach przyjmuje dr Pieniążek ?
Re: czy ktoś wie w jakie dni i w jakich godzinach przyjmuje dr Pieniążek ?
konto usunięte
2010-11-08 11:07:00
przyjmuje codziennie prywatnie!!! przewaznie gdzies od 16-20, ale i tak trzeba zadzwonic i sie umówic na konkretna date i godz,
limka
2010-11-08 11:13:22
całym sercem odradzam tego Pana i wiem co mówię tylu jest ginekologów ......... a że ten jest ordynatorem to wcale nie znaczy że sie toba przejmie, wręcz przeciwnie
bibilak1
2010-11-08 12:23:21
limka w pytaniu ktoś chce się dowiedzieć jakie są godziny przyjęć a nie twoje głupie i napewno nieuzasadnione odradzanie nie ma lepszego lekarza wiem to z doświadczenia jak nie masz co pisać to nie pisz
konto usunięte
2010-11-08 12:55:01
limka a czemu go odradzasz???jesli mozna wiedziec?
LP3
2010-11-08 14:14:17
a czy ktoś posiada nr telefonu do doktora?
konto usunięte
2010-11-08 15:31:20
693469293 pod tym nr.umuwisz sie na wizyte
LP3
2010-11-08 16:40:53
dzięki b22
ktos
2010-11-08 17:31:14
droga limko myślę, że powinnaś pozwolić innym samodzielnie ocenić danego lekarza, ja osobiście tez byłam przekonywana do zmiany lekarza tylko tych argumentów na pytanie DLACZEGO? jakoś brakowało....
matylda
2010-11-09 22:08:18
chodzę do P. Pieniążka od 5 lat i jestem bardzo zadowolona:) tak więc polecam:))
limka
2010-11-10 16:36:48
To forum jest od wyrażania opinii i wymieniania się nimi. Moje argumenty: chodziłam do tego Pana przez cały okres ciąży co 3 tygodnie płacąc niemało, nigdy nic niem można się było od niego konkretnego dowiedzieć,wylądowałam w szpitalu w 7 dniu po terminie, leżałam tam kolejne 3 dni i nic ze mną nie robili, w 11 dniu ten Pan kazał mi podłączyć test Reja i wtedy się zaczeło. Dodam że to było moje pierwsze dziecko a ja mialam wtedy 29 lat. Mój poród trwał 36 godzin z czego po odejściu wód 17 godzin . w/w doktor miał dyżur / zresztą mąż był u niego z prośbą żeby się mną zajął / pomyślałam sobie że to dobrze, że jest na dyżurze bo mi pomoże, nic bardziej mylnego, tylko szkodził. Dziecko urodziło się po 36 godz. w 12 dniu po terminie niedotlenione, z olbrzymim krwiakiem na głowie, który musiało mieć po kilku dniach usuwany. Pan doktor po porodzie nawet się nie zapytał jak się czuję, a na korzytarzu udawał że mnie nie widzi. Nigdy już u niego nie byłam i nie będę, kolejne ciąże prowadził mi ktoś inny.
hawkeye
2010-11-12 23:07:09
limka myslisz ze ktos moze Ci zapewnic urodzenie zdrowego, pieknego dziecka bo placisz wizyty? to jest medycyna - a w medycynie nic nie ma pewnego. mozesz do pieniazka miec zal jezeli dziecko jest uszkodzone - krwiak na glowie to rzecz w poloznictwie normalna i nie strasz ludzi ta "straszna choroba". co do prosby meza - oczekiwalas cesarki na zyczenie? takie mam odczucie po przeczytaniu tego postu...
marchewka919
2010-11-15 21:46:08
Tak długi poród mógł zakończyć się śmiercią dziecka a niedotlenienie upośledzeniem.
Zaloguj się żeby dodać odpowiedź