2174
Wydarzenia
Czy pan Jan Puchała zostanie starostą na 4-tą kadencję?
NoName7 2018-11-12 19:43:52
Znacie dobrze temat: 16 listopada 2018 kończy się jego kadencja, potem jest 7 dni na powołanie nowych władz.
Nawet PiS ma wątpliwości czy ta kandydatura jest odpowiednia.
A sam pan Jan P. niczym kot zawsze spada na cztery łapy.
Tyle że tym razem lepiej byłoby żeby poszukał dalszej kariery w innym miejscu.
To było moje zdanie, teraz Wasza kolej.
Re: Czy pan Jan Puchała zostanie starostą na 4-tą kadencję?
NoName7
2018-11-13 09:09:58
https://limanowa.in/aktualnosci/jan-puchala-o-procesie-z-internauta-i-tasmach-prawdy/43388
Artykuł wart przeczytania, zwłaszcza jego komentarze i duża ilość linków do pozostałych tekstów o panu staroście.
@patriota77 bardzo się postarał, mógł co prawda skumulować większą ilość linków w kilku postach i dodać do nich tytuły ale to tylko uwaga na przyszłość.
Warto poczytać.
Artykuł wart przeczytania, zwłaszcza jego komentarze i duża ilość linków do pozostałych tekstów o panu staroście.
@patriota77 bardzo się postarał, mógł co prawda skumulować większą ilość linków w kilku postach i dodać do nich tytuły ale to tylko uwaga na przyszłość.
Warto poczytać.
NoName7
2018-11-22 01:43:10
https://limanowa.in/aktualnosci/jutro-pierwsze-sesje-jak-beda-wygladaly-prezydia-rad/43477
"Wciąż nieznany jest skład prezydium Rady Powiatu Limanowskiego. Radni Prawa i Sprawiedliwości, którzy prawdopodobnie będą rządzić samodzielnie, a także inni działacze tej partii nie zdradzają nazwisk kandydatów, którzy będą ubiegać się o najważniejsze funkcje w samorządzie powiatu."
Mój komentarz do powyższego cytatu:
Przypuszczam że pan Jan P. jest zbyt kontrowersyjny dla PiS i każdy inny kandydat będzie lepszy.
Pora na Dobrą Zmianę.
"Wciąż nieznany jest skład prezydium Rady Powiatu Limanowskiego. Radni Prawa i Sprawiedliwości, którzy prawdopodobnie będą rządzić samodzielnie, a także inni działacze tej partii nie zdradzają nazwisk kandydatów, którzy będą ubiegać się o najważniejsze funkcje w samorządzie powiatu."
Mój komentarz do powyższego cytatu:
Przypuszczam że pan Jan P. jest zbyt kontrowersyjny dla PiS i każdy inny kandydat będzie lepszy.
Pora na Dobrą Zmianę.
NoName7
2018-11-23 14:19:23
Koniec. Pan Jan nie jest już starostą.
To było jak gaszenie pożaru ogniem.
Nie liczyłem że się uda.
Cuda jednak się zdarzają.
A tak prywatnie sądzę że PiS wykorzystał chwilową słabość "dożywotniego" starosty by zniszczyć go jego własną nadmierną pewnością siebie.
To było jak gaszenie pożaru ogniem.
Nie liczyłem że się uda.
Cuda jednak się zdarzają.
A tak prywatnie sądzę że PiS wykorzystał chwilową słabość "dożywotniego" starosty by zniszczyć go jego własną nadmierną pewnością siebie.
Zaloguj się żeby dodać odpowiedź