2174
Wydarzenia
DARMOWE PARKOWANIE
konto usunięte 2012-11-06 15:51:20
Proponuję wprowadzić jakieś ograniczenie na całej długości ulicy przy Przedszkolu i ZSS nr 3 bowiem po godzinie 7 rano rodzice chcąc odprowadzić dzieci do przedszkola, żłobka czy szkoły podstawowej NIE MAJĄ MIEJSCA ZAPARKOWAĆ na kilka minut! Niektórzy kierowcy znaleźli sobie DARMOWE parkowanie i bezczelnie zostawiają samochody na cały dzień!Obserwuję co dzień te same samochody. Póki mieścili się koło cmentarza i kortów dało się stanąć na to 5 minut a teraz chyba wypada zajeżdzać trawniki i wjazdy albo blokować ruch...a co będzie w zimie. Proszę o interwencję...
Re: DARMOWE PARKOWANIE
palos12
2012-11-06 16:47:46
To samo jest przy cmentarzu,a zwłaszcza przed budynkiem rehabilitacji KINEZIS . Osoby chore,często niepelnosprawne nie maja jak zaparkować,bo inni zostawiają tam swoje samochody i idą na kilka godzin na zakupy! Wstyd!Ktoś powinien tym się zajać i to natychmiast!
bearchen
2012-11-06 16:56:07
To sa jeszcze jakies darmowe miejsca do parkowania w Limanowej oprocz chodnikow, ktore kierowcy sobie szczegolnie ostatnio upodobali?
Cris
2012-11-06 17:14:56
nie wiem po co jest straż miejska??jak koło rzeki jest zakaz a samochody tam stoją.chodzi mi na przeciw gazowni.
12lp
2012-11-06 17:47:56
,,kawał" drogi maja.albo matizina juz padła.duzy nie pojdzie bo nie wie gdzie a maly gruby sie boi ,a i sama lala nie pojdzie tez,no to tyle by ich tam bylo chyba :) zlikwidowac w cholere i pieniadze przekazac na policje.bedzie wiecej pozytku
konto usunięte
2012-11-06 20:42:46
Ogólnie nie mogę pojąć jak człowiek którego stać na auto za (strzelam średnio) 25 tysiecy nie jest w stanie zapłacic 300 zlotych za rok abonamentu i cywilizowanie parkować, nie utrudniając życia innym ludziom. parafia też powinna zainteresować się terenem przy cmentarzach bo gdzie rodzina na pogrzebie ma zostawić auto jak z cierpienia ledwo idzie. Skoro jedni umieją zapłacić (i obserwuję że tzw BRYKI pod LDK nie parkują) to czemu pozostali się nie dostosują - chyba pora zrobić porządek z samowolą w tym mieście
12lp
2012-11-06 22:36:14
spoko wladzy:) wiadomo co wolno wojewodzie....parkujcie za domem towarowym bez problemu bez biletu.panowie ,przynajmniej w soboty sa juz przy bloku i gawedza sobie wesolo z ,,kolegami":) ,odpuszczaja wam godzine ,ja wam radze ,mysle ze tez oni specjalnie to robia;)trzeba byc czlowiekiem
EarlGrey
2012-11-07 08:00:47
Dawniej jak był parkingowy w rynku czy przy ulicy krótkiej, to te samochody były zaparkowane tak jak trzeba, we właściwy sposób. Był porządek! A teraz jeden z drugim oszołomem przyjadą i zaparkują sobie po swojemu i ubywa kilka miejsc dla innych uczestników ruchu.
Zaloguj się żeby dodać odpowiedź