0°   dziś 4°   jutro
Niedziela, 24 listopada Flora, Emma, Emilia, Chryzogon, Jan, Aleksander, Roman
4296

Porady

Decer II pokrycia dachowe Tymbark(?)

aip 2012-03-19 10:35:40
Zna ktoś taką firmę (choć nie jestem do końca pewny jej nazwy i tego czy to Tymbark:P)w każdym bądź razie handlują pokryciami dachowymi. Potrzebuje pilnie kontaktu, nr tel...
Jadąc od Limanowej/Zamieścia mijamy krzyżówkę na centrum Tymbarku i kawałek dalej po lewej stronie mieści się ta firma, wcześniej jest bodajże cpn (Orlenu? nie wiem czy już działający czy w budowie) Jeżeli ktoś się orientuje o co mi chodzi proszę o pomoc;)
Odpowiedz Wyślij PW Zgłoś naruszenie
Re: Decer II pokrycia dachowe Tymbark(?)
eee 2012-03-19 13:08:49
662 263 638
aip 2012-03-19 13:34:20
Ogromnie dziękuje! (A tak na marginesie kojarzysz może jak oni się nazywają Decer II czy może decerii?)
konto usunięte 2012-03-19 15:34:34
aip-wygląda mi to na pseudo reklamę, najpierw głupio pytasz czy to w Tymbarku,potem dokładnie piszesz gdzie to jest,jeśli wiesz to podjedź i się dowiesz wszystkiego na pewno udzielą Ci pełnej informacji
eee 2012-03-19 16:03:03
Decker II jak chcesz wiedzieć coś więcej to priv żeby nie było że pseudo reklama:)
aip 2012-03-19 18:58:13
king115 :O dobre, uśmiałem się...no i bardzo przepraszam jak Cię uraziłem idiotycznym pytaniem ale zapewniam że nie miało to służyć reklamie a ze swojego idiotyzmu mogę się wytłumaczyć jeżeli przyniesie Ci to ulgę...wyobraź sobie że ktoś mieszka w powiecie limanowskim (choć od niedawna tak na marginesie) ale w dość przeciwnym kierunku niż Tymbark i może się mu zdażyć że nie zna granic terytorialnych, że się tak wyrażę, tej zapewne pięknej mijscowości jaką jest Tymbark (nawet próbowałem to zlokalizować na mapie ale nie byłem w 100% pewny) i wyobraź sobie że wpadłem na taki pomysł żeby tam pojechać B)stąd też znam drogę ale było to w niedzielę i trafiłem na zamkniętą bramę z nazwą DECERII (tak jak widać duże litery stąd mój dylemat jak rozszyfrować dwie ostatnie;) ) i niestety nie znalazłem nr kontaktowego...a że niektórzy muszą pracować i nie wszyscy w Limanowej (w tym ja) zdarza się że trudno sobie w ciągu dnia zrobić taką wycieczkę, nie?...oto całą hisoria mojego idiotycznego pytania, są jeszcze jakieś niejasności to chętnie się wytłumaczę>:-D
aip 2012-03-19 19:06:50
Chociaż teraz przyszło mi do głowy że to że to Tymbark można było wywnioskować ze znaków drogowych...no przyznaję mój błąd o to nie trzeba było pytać:D ale jakoś do tej pory Tymbark kojarzył mi się z tym ryneczkiem po skręceniu z głównej drogi, dlatego z rozpędu takie pytanie-wybacz
Zaloguj się żeby dodać odpowiedź
Twój news: przyślij do nas zdjęcia lub film na [email protected]