Przeglądasz dane archiwalne
2232
Wydarzenia
Delikatesy Centrum Kopernika
konto usunięte 2016-06-18 11:40:58
Uważajcie i sprawdzajcie paragony. Ceny na półkach są inne niż w te kasie. Byłam świadkiem, jak gość kupował soki, różnice na jednym produkcie sięgały prawie 2 złotych. łatwo policzyć przy większych zakupach, jakie to są różnice, a często się nie sprawdza paragonów. Sposób załatwienia sprawy pozostawiał wiele do życzenia.
Re: Delikatesy Centrum Kopernika
fanaticus
2017-03-03 15:21:36
Tutaj podobna sytuacja w delikatesach centrum w Mecinie ....jesli ten sam wlasciciel to porzadnie niech zwroci uwage na ceny i na pólkach i ceny przy kasie i nie tylko na to .. moja babcia tam czesto robi zakupy i mowi ze miala taka sytuacje ,,,, dosc duzo zaplacila przy kasie i okazalo sie ze kilka cen sie nie zgadza poprosila ekspedientke o kierowniczke ktora kazala dlugo na siebie czekac (moze nie chciala przyjsc bo kasjerka cos gesto sie tlumaczyla ) gdy przyszła okazalo sie ze jest to zastepca kierowniczki i czuc bylo od niej alkohol i dziwnie sie zachowywala ....babcia mowi ze ta pania powinien sie ktos zainteresowac
Tryton
2017-03-06 12:02:01
ta pani zainteresowania już ma ,może Ty sprawdź swoje bo czasem bajki są pisane na zlecenie
fanaticus
2017-03-07 15:05:23
W tym przypadku na zlecenie babci .Ja tam zakupow nie robie bo mam pod dostatkiem sklepów podobnych w Saczu .Jesli o mnie chodzi to korzystajac z jakiegolowiek uslugodawcy ktoremu sie potem placi to sie wymaga solidnej i rzetelnej pracy .Natomiast dzisiejsze czasy w pogoni za pieniadzem na rynku pelnym konkurencji nie pozwalaja na to zeby sobie folgowac i robic kpine z ludzi.Prosze pamietac o tym ze w kazdym ziarnku jest troche prawdy.Albo poprostu stowarzyszenie moherow nie ma tematow :P
amika123456
2017-03-07 17:42:05
W 100% się z Tobą zgadzam, zgodność cen pozostawia wiele do życzenia.
https://img.limanowa.in/img/emotikony/warning.png">
a jeśli się coś zgłasza do kierownika to kierownik jest bardzo nie uprzejmy. drugi problem jest również aby uruchomić druga kasę, nikt nie reaguje ze jest kolejka...
a jeśli się coś zgłasza do kierownika to kierownik jest bardzo nie uprzejmy. drugi problem jest również aby uruchomić druga kasę, nikt nie reaguje ze jest kolejka...