5°   dziś 10°   jutro
Niedziela, 24 listopada Flora, Emma, Emilia, Chryzogon, Jan, Aleksander, Roman
2174

Wydarzenia

Do widzenia In Post

Justyna 2015-12-11 22:36:58
Ucieszyła nas wiadomość, że przesyłki sądowe nie będą obsługiwane przez tę firmę. Dostawałam mdłości, jak miałam się wybrać na ulicę Leśną.Swoje zdanie o obsłudze na razie pozostawię dla siebie.Nawet do notarialnych upoważnień odbioru czynił ten ów problemy.
Panie z Poczty głównej na pewno milsze. Nie wspomnę, że wyciągi z PKO BP przynosili mi sąsiedzi ze swoich skrzynek lub w ogóle ginęły w akcji, dotychczas niedoręczone. Za namową pani z Banku w ogóle zrezygnowałam z papierowych wyciągów, żeby In Post się nie zmęczył.
Odpowiedz Wyślij PW Zgłoś naruszenie
Re: Do widzenia In Post
banitasek 2015-12-12 13:00:10
Mi też w banku powiedziały, że nie jestem pierwszy, który zgłasza brak doręczonych wyciągów i w takiej sytuacji radzą, żeby wycofać się z otrzymywania papierowych wyciągów. Co do obsługi, to raczej podobne zdanie. Życzę sobie nie mieć styczności z tą firmą.
miknaw3 2015-12-15 12:50:02
Oczywiście, że się ucieczyłem. Przecież to było nie do pomyślenia, że tak ważne dokumenty szło się odebrać do praktycznie nie sprawdzonego punktu - typu monopol, kiosk czy jakieś inne sklepy.
Cooba000 2016-01-01 16:09:54
Czyżby banitasek był pracownikiem konkurencji, że tak ochoczo najeżdża na InPost? Ciekawe, ile można dostać za takie ataki na konkurencję. Na pewno sowite opłacenie. JEst to żenujące.
limek33 2016-01-11 13:53:44
Ja też raz sie zawiodłem. Jako iż zamówiłem przesyłke we wtorek i mimo iż zależało mi na tym, aby była przed weekendem to się nie udało. Był to prezent na chrzest, także z powodu jego braku musiałem dodatkowo kombinować. Ale tak czy siak to jedna sytuacja na kilkadziesiąt, w których korzystałem z usług ww.
AntekBolo 2016-01-14 08:45:02
A ja nie mogę powiedzieć złego słowa o firmie. Zawsze przesyłki były na czas a i kontakt był miły.
namdu 2016-04-18 09:27:58
Ja jak wiedziałam, że mam dostać paczkę, to aż robiłam się chora. Serio, denerwuje mnie strasznie opieszałość kurierów. Ja rozumie, że mają ciężką pracę i w ogóle, ale mogą wykazać się odrobiną zrozumienia odnośnie naszej pracy i wolnego czasu. Inaczej zrobiło się odkąd zaczęłam współpracować z tą firmą -> http://www.angliapolska.pl , zupełnie inny komfort ;)
limkon 2016-04-20 13:30:23
Żeby urzędowe pisma odbierać w szmateksie? No litości!
inka288 2016-04-21 13:21:40
każdy ma inne zdanie na ich temat, ja uważam że byli mili i nic osobiście do nich nie mam, wykonywali tylko swoją pracę i obowiązki
konto usunięte 2016-06-17 11:30:59
Mnie inPost odrzuca - być może przez obsługę na Leśnej, która robi łaskę przyjmując paczkę - ale cóż począć taki klimat.
kago 2016-06-17 12:26:26
in Post z Leśnej okropne. Przetrzymują przesyłki a jak chce się odebrać przesyłkę to łaskę robią. Bardzo nie mili inaczej niski poziom obsługi przez Panią czy Pana. Robię łaskę, że są. Kurier nawet nie poczeka żeby wyjść do niego z domu tylko wrzuca karteczkę i odjeżdża. :-(
olunka 2016-07-18 07:45:37
Niestety, nie mają dobrej obsługi i wykwalifikowanych pracowników, przyjeżdża kto chce i kiedy chce z przesyłkami, nawet czasami nie wiadomo, czy to kurier czy złodziej...
Zaloguj się żeby dodać odpowiedź
Twój news: przyślij do nas zdjęcia lub film na [email protected]