Re: DOBRY MECHANIK SAMOCHODOWY
DXi12
2010-03-13 14:08:20
Powiem wam szczerze że nie mieści mi się w głowie, aby mechanik wziął nową cześć dla siebie a klientowi założył starą! To jest nic innego jak oszustwo i złodziejstwo.
Na szczęście z moimi samochodami robię wszystko sam, więc nie mam takiego problemu ;)
O Wajdzie ze Sowlin słyszałem kilka negatywnych opinii, ale czy są prawdziwe to nie wiem. Druga sprawa podobno Wajda jest bardzo drogi.
Abrama polecam, bo kitu nie wciska, wiem jak robi bo jednego czasu z nim robiłem. Polecam go w 100%. Ostatnio robił z takim wysokim gościem, nie wiem jak się nazywa ale jemu już samochodu bym nie oddał :/ Często widzę go „pijanego” :/ (mówię o tym chudym wysokim pomocniku Abrama).
Re: DOBRY MECHANIK SAMOCHODOWY
versato
2010-03-13 21:47:05
Koko - po robocie, tj jak skończy pracę u Miśkowca to prosto wali do baru, o ile jest jeszcze trzeźwy ;)
No a KUBA z Piekiełka to też nieźle kroi ;) W końcu musi z czegoś utrzymać pracowników, zapłacić ZUS i dać wypłatę, bo nikt za darmo nie będzie robił.
Ja chce wymienić klocki w Audi 80 – B4, takie jest oznaczenie kodowe. Np. audi A4 pierwszy model ma oznaczenie A4 - B5, kontynuacja modelu pod zmienioną nazwą.
Podjadę do sklepu Abrama i zapytam ile weźmie za wymianę. Pozdr