Przeglądasz dane archiwalne
2232
Wydarzenia
Doner King- Kebab- Nie polecam!
mcztery 2016-01-08 00:46:01
Jeszcze nigdy nie spróbowałem tak obleśnego jak w Limanowej!. Dosłownie brak mi slow. Myślałem, że jak na takie małe miasto właściciel postara się o jakaś konkretna porcje mięsa, a tu wielki kicz... Zawsze kupując kebaba twierdziłem iz esencja jest mięso, a jednak w limanowej mozna się pomylić i to bardzo. Zamawiając kebaba " podwójne mięso" dostałem większość sałatki w dodatku mięso pomieszane z sosem(ohyda) . Po skosztowaniu jednego kęsa wyrzuciłem to dziadostwo do własnego kosza i straciłem 13 zl( nie ważne są tak śmieszne pieniądzem ale byłem bardzo głodny) . Jak dla mnie to konkretna paranoja sugerując się małymi lokalikami które oferują smacznego kebaba( oczywiście poza powiatem limanowskim). Napisałem na forum dlatego, że jestem mieszkańcem tego miasta i mnie to bardzo uraziło z powodu braku satysfakcji z ( własnych lokali w których można coś zjeść) aczkolwiek można się pomylić. Dziękuję bardzo i życzę powodzenia w dalszym bogaceniu się w takim małym miasteczku :O
Re: Doner King- Kebab- Nie polecam!
konto usunięte
2016-01-08 11:02:11
Polecam jechać do Krakowa do Bonarki , tam będziesz miał okazję spróbować naprawdę obleśnego kebaba z samą kapustą czerwoną . Jeżeli chodzi o Doner King na ul. Kościuszki to mają naprawdę dobre kebaby . Dziwne , że zamawiając podwójne mięso otrzymałeś tylko sos i sałatkę , bo ja zamawiam bez dodatkowego mięsa i zawsze jest go masa . Pozdrawiam
mcztery
2016-01-08 23:38:40
Goryl czasami warto czytać ze zrozumieniem. Skoro porównujemy to chyba jeszcze nigdy nie jadłeś kebaba na poziomie dobrego smaku.
ps. Jak można używać noża do cięcia mięsa co 5-10 min?? Od razu mnie to zaniepokoiło, ale chciałem zjeść. To że w kolejce 15 osób to nie znaczy, że mięso ma być surowe!!
ps. Jak można używać noża do cięcia mięsa co 5-10 min?? Od razu mnie to zaniepokoiło, ale chciałem zjeść. To że w kolejce 15 osób to nie znaczy, że mięso ma być surowe!!
hide
2016-01-09 00:30:19
mcztery, Ty chyba nigdy nie jadłeś naprawdę złego kebaba. Każdy ma swoje smaki, mi kebab z doner kinga smakuje, chociaż jadłem lepsze i zawsze w limanowej wybieram właśnie ten lokal, bo wiem że się najem nie wydając fortuny. Za to najobrzydliwszy kebab jadłem w Sączu, w "Hasirze", a najlepsze że znajomi go polecali i wychwalali, także "jeszcze się taki nie urodził, co by każdemu dogodził" :)
konto usunięte
2016-01-09 07:08:11
mcztery@ Z czytaniem że zrozumieniem raczej nie mam problemu, nawet czytając tak chaotyczny tekst jak Twój ;)
Raczej Ty nie do końca mnie zrozumiałeś, bo nigdzie nie użyłem stwierdzenia, że nie ma lepszych kebabów, tylko wyraziłem swoją opinię że jak dla mnie są dobre. Ale skoro z Ciebie taki koneser smaku, to bardzo proszę o polecenie lokalu, gdzie będę mógł spróbować kebaba na DOBRYM POZIOMIE SMAKU, chętnie się wybiorę. Pozdrawiam
Raczej Ty nie do końca mnie zrozumiałeś, bo nigdzie nie użyłem stwierdzenia, że nie ma lepszych kebabów, tylko wyraziłem swoją opinię że jak dla mnie są dobre. Ale skoro z Ciebie taki koneser smaku, to bardzo proszę o polecenie lokalu, gdzie będę mógł spróbować kebaba na DOBRYM POZIOMIE SMAKU, chętnie się wybiorę. Pozdrawiam