2174
Wydarzenia
Doner King- Kebab- Nie polecam!
mcztery 2016-01-08 00:46:01
Jeszcze nigdy nie spróbowałem tak obleśnego jak w Limanowej!. Dosłownie brak mi slow. Myślałem, że jak na takie małe miasto właściciel postara się o jakaś konkretna porcje mięsa, a tu wielki kicz... Zawsze kupując kebaba twierdziłem iz esencja jest mięso, a jednak w limanowej mozna się pomylić i to bardzo. Zamawiając kebaba " podwójne mięso" dostałem większość sałatki w dodatku mięso pomieszane z sosem(ohyda) . Po skosztowaniu jednego kęsa wyrzuciłem to dziadostwo do własnego kosza i straciłem 13 zl( nie ważne są tak śmieszne pieniądzem ale byłem bardzo głodny) . Jak dla mnie to konkretna paranoja sugerując się małymi lokalikami które oferują smacznego kebaba( oczywiście poza powiatem limanowskim). Napisałem na forum dlatego, że jestem mieszkańcem tego miasta i mnie to bardzo uraziło z powodu braku satysfakcji z ( własnych lokali w których można coś zjeść) aczkolwiek można się pomylić. Dziękuję bardzo i życzę powodzenia w dalszym bogaceniu się w takim małym miasteczku :O
Re: Doner King- Kebab- Nie polecam!
konto usunięte
2016-01-08 11:02:11
Polecam jechać do Krakowa do Bonarki , tam będziesz miał okazję spróbować naprawdę obleśnego kebaba z samą kapustą czerwoną . Jeżeli chodzi o Doner King na ul. Kościuszki to mają naprawdę dobre kebaby . Dziwne , że zamawiając podwójne mięso otrzymałeś tylko sos i sałatkę , bo ja zamawiam bez dodatkowego mięsa i zawsze jest go masa . Pozdrawiam
mcztery
2016-01-08 23:38:40
Goryl czasami warto czytać ze zrozumieniem. Skoro porównujemy to chyba jeszcze nigdy nie jadłeś kebaba na poziomie dobrego smaku.
ps. Jak można używać noża do cięcia mięsa co 5-10 min?? Od razu mnie to zaniepokoiło, ale chciałem zjeść. To że w kolejce 15 osób to nie znaczy, że mięso ma być surowe!!
ps. Jak można używać noża do cięcia mięsa co 5-10 min?? Od razu mnie to zaniepokoiło, ale chciałem zjeść. To że w kolejce 15 osób to nie znaczy, że mięso ma być surowe!!
hide
2016-01-09 00:30:19
mcztery, Ty chyba nigdy nie jadłeś naprawdę złego kebaba. Każdy ma swoje smaki, mi kebab z doner kinga smakuje, chociaż jadłem lepsze i zawsze w limanowej wybieram właśnie ten lokal, bo wiem że się najem nie wydając fortuny. Za to najobrzydliwszy kebab jadłem w Sączu, w "Hasirze", a najlepsze że znajomi go polecali i wychwalali, także "jeszcze się taki nie urodził, co by każdemu dogodził" :)
konto usunięte
2016-01-09 07:08:11
mcztery@ Z czytaniem że zrozumieniem raczej nie mam problemu, nawet czytając tak chaotyczny tekst jak Twój ;)
Raczej Ty nie do końca mnie zrozumiałeś, bo nigdzie nie użyłem stwierdzenia, że nie ma lepszych kebabów, tylko wyraziłem swoją opinię że jak dla mnie są dobre. Ale skoro z Ciebie taki koneser smaku, to bardzo proszę o polecenie lokalu, gdzie będę mógł spróbować kebaba na DOBRYM POZIOMIE SMAKU, chętnie się wybiorę. Pozdrawiam
Raczej Ty nie do końca mnie zrozumiałeś, bo nigdzie nie użyłem stwierdzenia, że nie ma lepszych kebabów, tylko wyraziłem swoją opinię że jak dla mnie są dobre. Ale skoro z Ciebie taki koneser smaku, to bardzo proszę o polecenie lokalu, gdzie będę mógł spróbować kebaba na DOBRYM POZIOMIE SMAKU, chętnie się wybiorę. Pozdrawiam
DaBomb23
2016-01-09 09:35:42
mcztery- Ty chyba tylko chcesz popsuć albo jesteś z konkurencji. Zawsze tam kupuję kebaba i biorąc podwójne mięso nie sposób się nie najeść a zdarzało się nawet że nie byłem w stanie wszystkiego zjeść. Przejedź się do Krakowa chociażby do sprzedawców z Turcji którzy wtedy się dowiesz co to znaczy obrzydliwy kebab. Ja na Donera na Kościuszki słowa złego nie powiem, miła obsługa, ceny rozsądne, i mimo że czasem mam wilczy apetyt to nigdy nie wyszedłem z stamtąd głodny :P
mario814
2016-01-09 18:20:04
polecam kebab Turcja w Myślenicach,naprawdę warto:)
mcztery
2016-01-10 17:20:04
Wydaje mi sie ze w limanowej chyba nie ma jakiejs wielkiej konkurencji pod wzgledem fastfoodoww. Jakos mi nie podszedł kebab, wiec musialem sie uaktywni. Nic przyjemnego zaplacic, byc glodym i wyrzucic. Oby juz nikt nie trafil na takiego kebaba i zycze smacznego. Pozdrawiam
Fantasmo
2016-01-10 20:54:55
Mi kebab z Donera smakuje i nigdy się nie zawiodłem, zawsze się najem, nie drogo, obsługa fajna :) Próbowałem też np. w Łososinie Górnej, w Hasirze w Nowym Sączu itd. ale smakował mi najbardziej w Donerze :D
srad
2016-01-11 11:27:08
Tak jedzenie do kosza wyrzucać bo za dużo sałaty. W du*ach się poprzewracało.... :|
gosh
2016-01-11 11:57:53
a ja znów uwielbiam kebaby w doner king :) czesto tam jestem a nawet bardzo często i zawsze smakuje tak samo. uwielbiam tortille na cienkim cieście ;) pyszne :D
hide
2016-01-11 19:20:52
Tak swoją drogą dzisiaj chciałem zjeść kebaba w Babilonie na Krótkiej, przychodzę, a tutaj zamknięte i wisi kartka "do wynajęcia", było to otwarte chociaż z rok? Trochę żałuje, bo zasmakował mi tam kebab, koniec końców poszedłem do donera :)
12lp
2016-01-11 22:17:31
babilonylon rok napewno nie byl otwarty.nie wiem czy to bylo nawet pol roku.Pewnie tradycyjna historia.Dofinansowanie z Urzedu Pracy,otwarcie ,malo klentów ,nieoplacalnosc,zamkniecie .Chociaz przez rok na papierze dzilanosc musi byc jezeli dali kase na zalozenie inetresu i jakies faktury.wiec zostalo kombinowac faktury z wydatków/zarobków.Mysalalem ze tak samo skonczy PUb obok wejscia do apollo.Od sameo poczatku byly tam pustki a w apollo jak zwykle ruch ,ludzie sie juz przyzwyczaili.Ale chyba troche odbili sobie ogrodkiem na rynku latem i trwaja nadal.
DawidStaros
2016-01-14 08:24:26
Było to miejsce gdzie dało się dobrze zjeść za niewielkie pieniądze. Będę tęsknił.
Zaloguj się żeby dodać odpowiedź