4296
Porady
Doner king
4ever 2013-08-14 11:47:59
Gorąc strasznie w tym lokalu , w dodatku mało mięsa ... a ten pan co tam pracuje to nie wie co to kultura ;/ tylko dziewczyny są miłe pod warunkiem że go nie ma ... Jestem zawiedzony strasznie ;/
Re: Doner king
pinkfloyd
2013-08-14 14:49:47
Gdzie jest ten lokal?
4ever
2013-08-14 15:19:00
na kościuszki
krz08
2013-08-14 18:27:54
ja bym powiedział ze to te dziewczyny co tam pracują są nie miłe. Nigdy ani dzień dobry, proszę, dziękuję, słucham, itp. Chodzę tam dość często i może na 20 wizyt 3 były gdzie usłyszałem od tych dziewczyn jakikolwiek zwrot grzecznościowy.
Przemek217
2013-08-15 10:37:06
Ludzie ale Wy za przeproszeniem pier...licie!!!. A to w Biedronce są nie miłe panie a tu w Doner kingu. Załóżcie najlepiej post pt,,Gorzkie żale tam będziecie na wszystko narzekać i każdego kto Wam nie pasuje obsmarowywać!!!. Niech mi powiedzą Ci którym ta obsługa nie pasuje czy po kilku godzinach w takiej temperaturze przy rożnach do kebabów za marne pare groszy byłby miły i uśmiechnięty?? założę sie że nie!! więc nie wiem czy idziecie tam jeść czy oczekujecie żeby Was ktoś przytulił, pogłaskał i z uśmiechem na twarzy mówił ciepłe słówka?? Dajcie ludziom spokojnie pracować <za marne pieniądze> i nie czepiajcie sie bo oni i tak mają przej....ne!! a jak chcecie żeby Wam ktoś dziękował i po nogach całował to daljcie jakiemuś żebrakowi lub menelowi pare groszy to będą Was na rękach nosić!!!. Tyle w temacie!!!
krz08
2013-08-15 12:19:22
i weź tu swoje zdanie wyraź to od razu pretensje że się czepiasz. Chyba po to właśnie jest forum żeby wyrazić swoje zdanie i porównać go z innymi, a tu jak wyrazisz swoje zdanie to problem bo się czepiasz.
AwM
2013-08-15 13:08:29
Kebabów nie jadam, byłem ostatnio tam raz i nie miałem żadnych problemów. Miła obsługa + dużo mięsa (ale porównania nie mam, może powinno być więcej).
Bywam też w biedronce nad Orkanem i nie mam zastrzeżeń do pracowników. Chyba mogę się czuć wyjątkowy.
Bywam też w biedronce nad Orkanem i nie mam zastrzeżeń do pracowników. Chyba mogę się czuć wyjątkowy.
Zaloguj się żeby dodać odpowiedź