4296
Porady
Doradźcie mi ludziska moje kochane.
ewelinat123 2013-07-05 11:35:03
Witajcie:)
Ostatnio jakoś tak mnie wzięło i chodzi za mną chęć rozwijania się.
Czy Wy drodzy mieszkańcy powiatu moglibyście mi doradzić jaki kurs można zrobić w Limanowej i okolicach za w miarę nieduże pieniądze? Sama nie wiem...nauka pływania, tańca, angielski... A może Wy macie jakieś fajne doświadczenia i możecie coś doradzić? Jako, że internauci to nasza potęga narodowa, śmiem twierdzić iż będzie tu wiele ekspertów:) dziękuję z góry wszystkim za odpowiedzi i porady. Pozdrawiam!
Ostatnio jakoś tak mnie wzięło i chodzi za mną chęć rozwijania się.
Czy Wy drodzy mieszkańcy powiatu moglibyście mi doradzić jaki kurs można zrobić w Limanowej i okolicach za w miarę nieduże pieniądze? Sama nie wiem...nauka pływania, tańca, angielski... A może Wy macie jakieś fajne doświadczenia i możecie coś doradzić? Jako, że internauci to nasza potęga narodowa, śmiem twierdzić iż będzie tu wiele ekspertów:) dziękuję z góry wszystkim za odpowiedzi i porady. Pozdrawiam!
Re: Doradźcie mi ludziska moje kochane.
qwerta
2013-07-05 12:16:35
W Dobrej rusza kurs na przewodnika beskidzkiego, nie wiem tylko ile kosztuje ale można zadzwonić do Urzędu gminy i zapytac
konto usunięte
2013-07-05 12:53:04
Z tego co widzę kurs na prawo jazdy i kurs przedmałżeński już zrobiłaś, wizyty u ginekologa też masz za sobą, pozostaje kurs rodzenia.
djdeejay
2013-07-05 14:10:21
Na NBPortal masz e-learning i kursy. Niewiem do czego się mogą przydać, ale ja kilka zrobiłem, może kiedyś coś się tam w minimalnym stopniu przyda :)
ewelinat123
2013-07-06 10:22:06
Dzięki djdeejay, na pewno tam zajrzę. Jeśli ktoś też myślał o czymś podobnym,może się do mnie przyłączyć. Razem raźniej:)
Piszcie co wam jeszcze przyjdzie do głowy, dzięki za wszystkie dotychczasowe podpowiedzi(nawet tobie Bzyrus). Miłego weekendu:)
Piszcie co wam jeszcze przyjdzie do głowy, dzięki za wszystkie dotychczasowe podpowiedzi(nawet tobie Bzyrus). Miłego weekendu:)
ewelinat123
2013-07-06 10:22:08
Dzięki djdeejay, na pewno tam zajrzę. Jeśli ktoś też myślał o czymś podobnym,może się do mnie przyłączyć. Razem raźniej:)
konto usunięte
2013-07-06 14:26:49
Gdzie masz męża?
ewelinat123
2013-07-08 10:19:10
Bzurys a dlaczego o to pytasz?
konto usunięte
2013-07-08 10:30:07
Po pierwsze nie odpowiada się pytaniem na pytanie.
Po drugie jeż pisałaś że półtora roku temu wyszłaś za mąż i czy ten małżonek pozwala ci się tak nudzić?
Po drugie jeż pisałaś że półtora roku temu wyszłaś za mąż i czy ten małżonek pozwala ci się tak nudzić?
ewelinat123
2013-07-08 12:11:20
Nie powiedziałam,że się nudzę. Chcę się rozwijać, to wszystko. Mąż nie ma tu nic do rzeczy.
konto usunięte
2013-07-08 12:29:01
Jak zwykle, mąż dowiaduje się ostatni?
ewelinat123
2013-07-08 13:18:56
Tym razem jako pierwszy.:):P
konto usunięte
2013-07-08 14:07:10
Bywało że jako ostatni?