1994
Tematy archiwalne
Eurobank
kyniu 2011-01-11 10:51:50
Co myślicie o decyzji Eurobanku,który zlikwidował swój punkt w Limanowej nie powiadamiając o tym swoich klientów. Czy według was szanująca się instytucja finansowa nie powinna o takiej decyzji powiadomić swoich klientów? Może niektórzy wycofaliby swoje oszczędności z tego banku,gdyż dojeżdżanie do najbliższego oddziału w Nowym Sączu może być dla nich niezłym utrudnieniem(podeszły wiek,nieznajomość Nowego Sącza).Co o tym sądzicie?
Re: Eurobank
Wojtexx
2011-01-11 12:08:21
Według mnie - tak. Powinno to być jej częściowo obowiązkiem. Ta placówka ma wielu klientów, którym się nie opłaca jechać do Nowego Sącza. Przez te działania stracą tu klientów. Oczywiście, według mnie
konto usunięte
2011-01-11 12:10:56
Nie wiedziałam , że zlikwidowali punkt...ciekawe co teraz będzie na ich miejscu... Ogolnie to jeżeli nie poinformowali swoich klientow o rezygnacji z Limanowej to zrobili świństwo.
kyniu
2011-01-11 13:30:51
Wojtexx-ja też uważam,że stracą klientów. Nawet znam takiego,który już zadeklarował przeniesienie kasy do innego banku w Limanowej.
aleks
2011-01-11 16:07:10
To jest draństwo tak traktować swoich klientów ja się dowiaduje z internetu o likwidacji banku.Jak bym wiedział, ze zamykają placówke to bym zlikwidował swój rachunek w grudniu.W grudniu byłem w banku i nikt mnie nie poinformował o likwidacji placówki.NAPEWNO BĘDĘ ODRADZAŁ TEN BANK KAŻDEMU.
Espan87
2011-01-11 17:43:01
Teraz k...a musze jechac do Nowego Sącza zeby zlikwidowac rachunek. To jest paranoja
marcysia1262
2011-01-11 19:48:52
przesadzili z tym ze nie poinformowali nas:> nio ale ja juz mam za sobą podróż do nowego sącza :)
ian
2011-01-11 22:29:00
byli wyjatkowo niekompetentni.zwlaszcza obsluga. dobrze, ze zlikwidowali
miro
2011-01-12 10:38:18
Proponuję konto internetowe np.ING,nigdzie jeździć nie trzeba.Wszystko w domku załatwiam i bankomaty za darmo na terenie Polski.
polanka
2011-01-12 11:27:40
hmmm......tez mam konto internetowe tyle że w eurobanku, też jezdzić niegdzie nie muszę, będę chciała to zlikwiduję rachunek bez wychodzenia z domu a tym bardziej jeżdzenia doNowego Sącza, calkowicie mi nie po drodze to juz wolałabym jechac do Krakowa . Zaskoczenie dla mnie totalne z ta likwidacją, szkoda mi tych starszych ludzi których zawsze duzo było w kolejce w eurobanku.Przecież tam non stop mieli klientów , czxemu zatem zamkneli placówkę ?
aleks
2011-02-02 16:08:11
Eurobank się obudził -wysyła do swoich klientów z Limanowej sms z zaproszeniem do placówki w Nowym Sąszu a na końcu informuje ,że placówka w Limanowej została zlikwidowana.Czy ta informacja nie powinna być wysłana w grudniu ????
Zaloguj się żeby dodać odpowiedź