1°   dziś 1°   jutro
Sobota, 23 listopada Adela, Klemens, Klementyna, Felicyta
1994

Tematy archiwalne

Filmowirówka - bilety

Tellith 2010-10-06 18:52:49
W związku ze skończeniem się biletów na Filmowirówkę chciałem zapytać czy ktoś z użytkowników nie ma nadmiarowej ilości biletów, bądź ma bilety, a wie już ze nie będzie mógł w tym wydarzeniu uczestniczyć i czy istniała by możliwość przekazania biletów. Proszę o kontakt: [email protected]
Odpowiedz Wyślij PW Zgłoś naruszenie
Re: Filmowirówka - bilety
AwM 2010-10-06 19:14:56
Tak szybko poszły? Dawno nie słyszałem, żeby na jakąś imprezę w LDK zabrakło miejsc.
Tellith 2010-10-06 19:40:25
Dziś po godzinie 18:30 zostałem poinformowany, że kobieta przede mną wzięła ostatnie 3.
domi919 2010-10-06 20:16:58
To szkoda, miałem się tam udać, ale mogłem się pospieszyć ;D
SALWADORE 2010-10-06 23:20:46
proponuję zrobić 2 seanse i po ptakach
Piotr 2010-10-06 23:32:12
Jeśli wstęp jest bezpłatny to jeśli jest tak duże zainteresowanie dlaczego nie można zrobić 2 seanse. Sam byłem mocno zainteresowany tematem ale trochę siara że nie będę (chyba) miał okazji tego zobaczyć skoro nie ma wolnych miejsc.. A szkoda bo kazdy narzeka ze w Limanowej nic sie nie dzieje a pomysł Filmowirówki jest fantastyczny tylko troche kiepsko że nikt nie przewidział takiego zainteresowania z tego powodu wiele osób w tym ja mimo szczerych chęci nic nie zobaczy..
Tellith 2010-10-07 18:41:07
Podobno Filmowirówka odbywać się będzie w sali kameralnej - było tylko 80 biletów, dlatego tak szybko brakło. Ale jaki problem przy takim zainteresowaniu zrobić to w sali kinowej, bo nie wierze ze na te projekcie które się wtedy odbędą przyjdzie więcej niż po 10 osób.
Zaloguj się żeby dodać odpowiedź
Twój news: przyślij do nas zdjęcia lub film na [email protected]