4296
Porady
Fryzjer dla chlopakow ?
touch 2013-07-10 20:06:35
Witam jaki zaklad fryzjerski polecacie dla chlopakow w Limanowej ?
Re: Fryzjer dla chlopakow ?
konto usunięte
2013-07-10 21:09:09
Bardzo polecam Panią Małgorzatę Kadulską ma zakład na ul. Jana Pawła II tam gdzie jest sekretariat CECHu, świetna fryzjerska z pasją i pomysłami:) polecam zarówno dla Pań i Panów. Pozdrawiam
pande
2013-07-11 07:24:29
- dziewczynka, nie mogę się z Tobą zgodzić, kiedyś rzeczywiście Pani Małgorzata miała pasję i pomysły - niestety to chyba mija z wiekiem. Jeżeli chcecie modną fryzurę to odradzam ten salon, to nie tylko moja opinia - słyszałam już bardzo dużo negatywnych opinii dotyczących techniki strzyżenia, farbowania itp. Sama byłam stałą klientką ale niestety salon się zatrzymał jeżeli chodzi o fryzury parę lat temu Pani Małgorzata nie idzie z modą do przodu, brak nowinek no i te ceny, dla każdego klienta inna - ceny zależą chyba od grubości portfela klienta. Ja wybieram Szafir i Polecamhttps://img.limanowa.in/img/emotikony/warning.png">
konto usunięte
2013-07-11 09:55:04
Zadzwoń do Beckhama niech ci da namiar na swojego.
royski
2013-07-11 11:31:36
A ja przerobiłem już kilka limanowskich zakładów i dopiero Pani Kasia Pająk przywróciła mi wiarę w fryzjerów. Fajna fryzura, sympatyczna atmosfera ,,, Gorąco Panią Kasię wszystkim polecam
touch
2013-07-11 14:03:47
Wszystko fajnie tylko powiedzcie mi czy to są fryzjerzy dla męzczyzn tez?
konto usunięte
2013-07-12 19:27:24
Pande to bardzo dziwne bo miałam 2 tygodnie temu wesele i czesałam się właśnie u Pani Małgosi, fryzura którą mi wyczarowała na głowie była wręcz idealna i bardzo MODNA, wszyscy moi znajomi byli nią zachwyceni. Touch nie zastanawiaj się i wybierz się do Pani Małgosi z pewnością zrobi świetną i MODNĄ fryzurę :)
Pozdrawiam:D
Pozdrawiam:D
eintracht
2013-07-12 20:24:47
Niestety zgadzam sie z pande
Dawniej p.Gosia czarowala fryzury na glowie
Od pewnego czasu po powrocie od p.Gosi moja corka kwituje krotko
"moglaby sie troche postarac"
Jesli w dalszym ciagu bedzie fryzury robic na odczepnego, to z przykroscia musze rowniez zmienic fryzjera :(
Mam nadzieje ze znowu zacznie sie starac, bo dawniej byla najlepsza fryzjerka B)
Dawniej p.Gosia czarowala fryzury na glowie
Od pewnego czasu po powrocie od p.Gosi moja corka kwituje krotko
"moglaby sie troche postarac"
Jesli w dalszym ciagu bedzie fryzury robic na odczepnego, to z przykroscia musze rowniez zmienic fryzjera :(
Mam nadzieje ze znowu zacznie sie starac, bo dawniej byla najlepsza fryzjerka B)
konto usunięte
2013-07-12 22:37:42
A ja proponuje olewać posty użytkowników, którzy maja konto z 1 postem (w tym temacie oczywiście).
Zaloguj się żeby dodać odpowiedź