5°   dziś 10°   jutro
Poniedziałek, 25 listopada Erazm, Katarzyna, Elżbieta, Klemens
4296

Porady

Fryzjer dla chlopakow ?

touch 2013-07-10 20:06:35
Witam jaki zaklad fryzjerski polecacie dla chlopakow w Limanowej ?
Odpowiedz Wyślij PW Zgłoś naruszenie
Re: Fryzjer dla chlopakow ?
konto usunięte 2013-07-10 21:09:09
Bardzo polecam Panią Małgorzatę Kadulską ma zakład na ul. Jana Pawła II tam gdzie jest sekretariat CECHu, świetna fryzjerska z pasją i pomysłami:) polecam zarówno dla Pań i Panów. Pozdrawiam
pande 2013-07-11 07:24:29
- dziewczynka, nie mogę się z Tobą zgodzić, kiedyś rzeczywiście Pani Małgorzata miała pasję i pomysły - niestety to chyba mija z wiekiem. Jeżeli chcecie modną fryzurę to odradzam ten salon, to nie tylko moja opinia - słyszałam już bardzo dużo negatywnych opinii dotyczących techniki strzyżenia, farbowania itp. Sama byłam stałą klientką ale niestety salon się zatrzymał jeżeli chodzi o fryzury parę lat temu Pani Małgorzata nie idzie z modą do przodu, brak nowinek no i te ceny, dla każdego klienta inna - ceny zależą chyba od grubości portfela klienta. Ja wybieram Szafir i Polecamhttps://img.limanowa.in/img/emotikony/warning.png">
konto usunięte 2013-07-11 09:55:04
Zadzwoń do Beckhama niech ci da namiar na swojego.
royski 2013-07-11 11:31:36
A ja przerobiłem już kilka limanowskich zakładów i dopiero Pani Kasia Pająk przywróciła mi wiarę w fryzjerów. Fajna fryzura, sympatyczna atmosfera ,,, Gorąco Panią Kasię wszystkim polecam
touch 2013-07-11 14:03:47
Wszystko fajnie tylko powiedzcie mi czy to są fryzjerzy dla męzczyzn tez?
konto usunięte 2013-07-12 19:27:24
Pande to bardzo dziwne bo miałam 2 tygodnie temu wesele i czesałam się właśnie u Pani Małgosi, fryzura którą mi wyczarowała na głowie była wręcz idealna i bardzo MODNA, wszyscy moi znajomi byli nią zachwyceni. Touch nie zastanawiaj się i wybierz się do Pani Małgosi z pewnością zrobi świetną i MODNĄ fryzurę :)
Pozdrawiam:D
eintracht 2013-07-12 20:24:47
Niestety zgadzam sie z pande
Dawniej p.Gosia czarowala fryzury na glowie
Od pewnego czasu po powrocie od p.Gosi moja corka kwituje krotko
"moglaby sie troche postarac"
Jesli w dalszym ciagu bedzie fryzury robic na odczepnego, to z przykroscia musze rowniez zmienic fryzjera :(
Mam nadzieje ze znowu zacznie sie starac, bo dawniej byla najlepsza fryzjerka B)
konto usunięte 2013-07-12 22:37:42
A ja proponuje olewać posty użytkowników, którzy maja konto z 1 postem (w tym temacie oczywiście).
Zaloguj się żeby dodać odpowiedź
Twój news: przyślij do nas zdjęcia lub film na [email protected]