4296
Porady
Fryzjerzy w Limanowej
myszaa 2012-06-10 16:13:30
Czy ktoś wie jakich farb używają w Szafirze że tak wysuszają włosy?! ogólnie jeszcze się nie spotkałam z taką jakością farb a już nie mówiąc o wykonaniu jak tam. W Limanowej o dobre salony fryzjerskie to ciężko.
Re: Fryzjerzy w Limanowej
roxana123353
2012-07-23 10:17:17
Ja Sama Byłam W Szafirze i z jakości farb jestem bardzo zadowolona tak i z wykonania fryzury a najbardziej zaskoczyła mnie niska cena . A jeżeli byłaś nie zadowolona to widoczne Twoje wlosy nie przyjmują profesjonalnych farb i lepiej sie do profesjonalnych salonów nie wybieraj i kup sobie farby w Rosmanie za 5 zł z "Joanny" i bedziesz zadowolona :P Powodzenia :D
brizamedia
2012-07-23 10:29:49
Witam, potrzebuje nr telefonu do salonu fryzjerskiego EMKA w Dobrej.
berta22
2012-07-23 10:53:36
roxana zastanów sie zanim napiszesz kolejną taką głupotę. jestem fryzjerką ale o czymś takim żeby włosy nie przyjmowały profesjonalnych farb to jeszcze nie słyszałam. masz jeszcze jakieś kawały? bo chętnie się pośmieje. a co do tego salonu to sama słyszałam wiele nie przychylnych opini. chyba ktoś tu robi reklamę - "najbardziej zaskoczyła mnie niska cena". za niską cenę nie bedzie dobrego efektu. proste.
myszaa
2012-07-23 21:54:41
Popieram Berta22. Roxana nie rozumiem po co ta ironia, to co piszesz o ich "profesjonalnych" farbach brzmi śmiesznie. Farby profesjonalnie, nieprofesjonalne liczy się profesjonalne wykonanie, a takiego nie było rownież. Skoro wszystkich włosów mi nie zafarbowały, co w salonie sprytnie ukryły to ja sie pytam gdzie tu jest szacunek dla klienta skoro policzyły sobie za to normalnie a nawet sporo kasy. Bywałam już w różnych salonach w Limanowej i u różnych fryzjerów, ale szczerze muszę przyznać, już pomijając jakość farb, że w Szafirze zrobiły mi najgorszy balejaż jaki kiedykolwiek miałam.
roxana123353
2012-07-24 09:11:29
wygląda na to ze jesteś blondynką 8) i wcale do Szafira nie musisz chodzić klijent ma prawo wyboru możesz chodzić gdzie chcesz nawet do Twaroga he 8o Ja jak wcześniej wspomniałam jestem zadowolona i nie mam zamiaru się z Tobą przemawiać bo jeszcze pół Limanowej Ci zostało do wytestowania :D Jak To Zrobisz to daj znać :P https://img.limanowa.in/img/emotikony/warning.png">
ingaar
2012-07-24 09:15:36
A gdzie jest ten SZafir?
admin008
2012-07-24 10:48:15
Dziewczyny nie sprzeczajcie sie bo nie ma o co ...a ty myszaa jeżli ci sie nie podobało to jest cos takiego jak reklamacja a nie odrazu ogłaszć się na forum bo przecież to tu nie o to chodzi... ja też dlugo szukam dobrego fryzjera i nikt nie mógł sprostać moim wymaganiom ale nie ogłaszałam tego tak jak Ty ...Każdemu zdaża się coś źle zrobić nawet Tobie może sie kiedyś zdażyć !
myszaa
2012-07-24 12:13:58
Owszem admin008 każdemu może nie wyjść bo każdy popełnia błędy i rozumiem, ale na tyle razy co chodziłam po Limanowej po fryzjerach nie skarżyłam sie bo nie mam takich potrzeb. Po prostu wizyta w Szafirze przerosła moją wyrozumiałość i cierpliwość, bo jak fryzjer może nie zrobić balejażu na całej głowie????? Mogły chociaż się przyznać do tego że im nie wyszło na miejscu i już inaczej by to wyglądało.
Tak szczerze chciałam chociaż tutaj sie wypowiedzieć żeby inni też mogli wziąć to po uwage wybierając się tam. Nie miałam zamiaru się kłócic z nikim, po prostu wyrażam swoją opinie, z resztą każdy kto widział efekt mojego balejażu z Szafira to potwierdzi.
Reklamacja w usługach nie jest taka prosta, bo pieniędzy za to mi nie oddadzą a poprawiać u nich to bym się już bała. Tyle w temacie.
Co do Roxana, fajnie że chociaż Tobie sie tam podoba, ale widać że nie możesz normalnie się wypowiedzieć tylko od razu musisz rzucasz teksty typu "blondynka" i jechać ironią.
Tak szczerze chciałam chociaż tutaj sie wypowiedzieć żeby inni też mogli wziąć to po uwage wybierając się tam. Nie miałam zamiaru się kłócic z nikim, po prostu wyrażam swoją opinie, z resztą każdy kto widział efekt mojego balejażu z Szafira to potwierdzi.
Reklamacja w usługach nie jest taka prosta, bo pieniędzy za to mi nie oddadzą a poprawiać u nich to bym się już bała. Tyle w temacie.
Co do Roxana, fajnie że chociaż Tobie sie tam podoba, ale widać że nie możesz normalnie się wypowiedzieć tylko od razu musisz rzucasz teksty typu "blondynka" i jechać ironią.
szafirlimanowa
2012-07-26 22:12:12
Witam!jestem właścicielką "Szafiru"i bardzo mi przykro Ze jest Pani nie zadowolona z naszej pracy.prosze mi uwierzyć ze najgorszą karą dla fryzjera jest nie zadowolony klient.z mojej strony mogę tylko panią przeprosic i obiecać ze postaram sie niddy takiego błędu juz nie popełnić.Tyjko bardzo ubolewam że mnie tak pani oczernia,przecież mogła pani przyjść na reklamacje jakoś rozwiązałybyśmy ten problem.prosze mi uwierzyc ze dołożyłambym wszelkich starań by to naprawić.jeszcze raz bardzo mi pzykro i jeśli pini może to prosze o kontakt.
AgA144
2012-07-27 22:35:50
Świetny salon! ja korzystałam z usług tego salonu kilka razy i jeszcze nie zdarzyło się żebym wyszła stamtąd niezadowolona a co najważniejsze Panie fryzjerki dają praktyczne rady co do układania włosów. Polecam!:)
myszaa
2012-07-30 13:35:07
przeprosiny przyjęte. Wystarczy żebyście mieli uczciwe podejście do klientów to nie byłoby żadnego tematu, dlatego apeluje o uczuciwość i tyle w temacie.
myszaa
2012-07-30 13:55:27
Również przepraszam jeżeli uraziła kogoś moja opinia, nic sobie nie zmyśliłam, tylko opisałam prawdziwą sytuacje. Tak wyszło ale już zakańczam ten temat bo nie chodzi mi o żadne kłótnie lub tym bardziej oczernianie kogoś.
Zaloguj się żeby dodać odpowiedź