Przeglądasz dane archiwalne
4464
Porady
Fryzjerzy w Limanowej
myszaa 2012-06-10 16:13:30
Czy ktoś wie jakich farb używają w Szafirze że tak wysuszają włosy?! ogólnie jeszcze się nie spotkałam z taką jakością farb a już nie mówiąc o wykonaniu jak tam. W Limanowej o dobre salony fryzjerskie to ciężko.
Re: Fryzjerzy w Limanowej
roxana123353
2012-07-23 10:17:17
Ja Sama Byłam W Szafirze i z jakości farb jestem bardzo zadowolona tak i z wykonania fryzury a najbardziej zaskoczyła mnie niska cena . A jeżeli byłaś nie zadowolona to widoczne Twoje wlosy nie przyjmują profesjonalnych farb i lepiej sie do profesjonalnych salonów nie wybieraj i kup sobie farby w Rosmanie za 5 zł z "Joanny" i bedziesz zadowolona :P Powodzenia :D
brizamedia
2012-07-23 10:29:49
Witam, potrzebuje nr telefonu do salonu fryzjerskiego EMKA w Dobrej.
berta22
2012-07-23 10:53:36
roxana zastanów sie zanim napiszesz kolejną taką głupotę. jestem fryzjerką ale o czymś takim żeby włosy nie przyjmowały profesjonalnych farb to jeszcze nie słyszałam. masz jeszcze jakieś kawały? bo chętnie się pośmieje. a co do tego salonu to sama słyszałam wiele nie przychylnych opini. chyba ktoś tu robi reklamę - "najbardziej zaskoczyła mnie niska cena". za niską cenę nie bedzie dobrego efektu. proste.
myszaa
2012-07-23 21:54:41
Popieram Berta22. Roxana nie rozumiem po co ta ironia, to co piszesz o ich "profesjonalnych" farbach brzmi śmiesznie. Farby profesjonalnie, nieprofesjonalne liczy się profesjonalne wykonanie, a takiego nie było rownież. Skoro wszystkich włosów mi nie zafarbowały, co w salonie sprytnie ukryły to ja sie pytam gdzie tu jest szacunek dla klienta skoro policzyły sobie za to normalnie a nawet sporo kasy. Bywałam już w różnych salonach w Limanowej i u różnych fryzjerów, ale szczerze muszę przyznać, już pomijając jakość farb, że w Szafirze zrobiły mi najgorszy balejaż jaki kiedykolwiek miałam.
roxana123353
2012-07-24 09:11:29
wygląda na to ze jesteś blondynką 8) i wcale do Szafira nie musisz chodzić klijent ma prawo wyboru możesz chodzić gdzie chcesz nawet do Twaroga he 8o Ja jak wcześniej wspomniałam jestem zadowolona i nie mam zamiaru się z Tobą przemawiać bo jeszcze pół Limanowej Ci zostało do wytestowania :D Jak To Zrobisz to daj znać :P
https://img.limanowa.in/img/emotikony/warning.png">
ingaar
2012-07-24 09:15:36
A gdzie jest ten SZafir?
admin008
2012-07-24 10:48:15
Dziewczyny nie sprzeczajcie sie bo nie ma o co ...a ty myszaa jeżli ci sie nie podobało to jest cos takiego jak reklamacja a nie odrazu ogłaszć się na forum bo przecież to tu nie o to chodzi... ja też dlugo szukam dobrego fryzjera i nikt nie mógł sprostać moim wymaganiom ale nie ogłaszałam tego tak jak Ty ...Każdemu zdaża się coś źle zrobić nawet Tobie może sie kiedyś zdażyć !
myszaa
2012-07-24 12:13:58
Owszem admin008 każdemu może nie wyjść bo każdy popełnia błędy i rozumiem, ale na tyle razy co chodziłam po Limanowej po fryzjerach nie skarżyłam sie bo nie mam takich potrzeb. Po prostu wizyta w Szafirze przerosła moją wyrozumiałość i cierpliwość, bo jak fryzjer może nie zrobić balejażu na całej głowie????? Mogły chociaż się przyznać do tego że im nie wyszło na miejscu i już inaczej by to wyglądało.
Tak szczerze chciałam chociaż tutaj sie wypowiedzieć żeby inni też mogli wziąć to po uwage wybierając się tam. Nie miałam zamiaru się kłócic z nikim, po prostu wyrażam swoją opinie, z resztą każdy kto widział efekt mojego balejażu z Szafira to potwierdzi.
Reklamacja w usługach nie jest taka prosta, bo pieniędzy za to mi nie oddadzą a poprawiać u nich to bym się już bała. Tyle w temacie.
Co do Roxana, fajnie że chociaż Tobie sie tam podoba, ale widać że nie możesz normalnie się wypowiedzieć tylko od razu musisz rzucasz teksty typu "blondynka" i jechać ironią.
Tak szczerze chciałam chociaż tutaj sie wypowiedzieć żeby inni też mogli wziąć to po uwage wybierając się tam. Nie miałam zamiaru się kłócic z nikim, po prostu wyrażam swoją opinie, z resztą każdy kto widział efekt mojego balejażu z Szafira to potwierdzi.
Reklamacja w usługach nie jest taka prosta, bo pieniędzy za to mi nie oddadzą a poprawiać u nich to bym się już bała. Tyle w temacie.
Co do Roxana, fajnie że chociaż Tobie sie tam podoba, ale widać że nie możesz normalnie się wypowiedzieć tylko od razu musisz rzucasz teksty typu "blondynka" i jechać ironią.