4296
Porady
Gdzie szczyrzą psy w limanowej ?
tomek54 2017-03-11 12:13:06
Gdzie w limanowej mogę zlecić strzyżenie, trymowanie, pielęgnowanie psów.
W Niemczech nie miałem z tym problemu niestety w tym zadupiu Limanowej nie ma nawet salonu dla psów.
W Niemczech nie miałem z tym problemu niestety w tym zadupiu Limanowej nie ma nawet salonu dla psów.
Re: Gdzie szczyrzą psy w limanowej ?
wikijuda
2017-03-11 12:15:59
W Dobrej masz salon piękności dla psów.
mari
2017-03-11 17:25:51
W Limanowej są co najmniej dwa salony dla psów. Na Zygmunta Augusta Heywan i Marszałkowicza. Paculis.
Korzystam z usług Paculis i mogę polecić.
Korzystam z usług Paculis i mogę polecić.
DRKidler
2017-03-11 18:21:05
Jak Limanowa to zadupie to wróć do Niemiec. Gramatyki też się naucz.
Noa
2017-03-12 21:19:20
Kolega szukał salonu "szczyrzenia" psów zamiast strzyżenia, dlatego nie znalazł ;)
Najlepsza jest pani Asia Batko, ma salony w Dobrej i w Limanowej nr tel. 601337874
Najlepsza jest pani Asia Batko, ma salony w Dobrej i w Limanowej nr tel. 601337874
wikijuda
2017-03-13 09:23:06
Szczyrz można przede wszystkim w Szczyrzycu.:P:P:P
DRKidler
2017-03-13 09:27:10
wikijuda. Tutaj się w Tobą w zupełności zgadzam:D:D:D
adamsmith
2017-03-13 12:42:20
Pan Tomasz nie miał problemu w Niemczech, a mimo to wylądował na zadupiu.
Life is brutal.
Life is brutal.
beherit
2017-03-14 09:28:25
nie mam pojęcia gdzie szczyrzą psy, ale wiem gdzie szczerzą zęby.
tomek54
2017-03-15 22:57:15
Bo limanowa to jest zadupie i ja nie wiem jak można w takiej dziurze mieszkać.
Mało kto zna język angielski z tego też powodu moja żona ma ograniczoną komunikację ,a o języku niemieckim to tutejszy mieszkańcy nawet nie słyszeli.
Myślałem że jak wrócę do Polski to będą jakieś sklepy Polskie , że coś się zmieniło przez te lata. Woda śmierdzi chlorem , sklep to jakaś biedronka gdzie tylko biedactwo kupuje . Wykupiłem tutaj dom bo pracowałem przez kilka lat w Niemczech i przenoszę tutaj firmę bo dowiedziałem się że jesteście bardzo tanią siłą roboczą. Pracujecie już za 2000 zł brutto ...
Byłem w szkole w Limanowej bo chciałbym zapisać dziecko ,ale tu poziom tragedia. Zero myślenia logicznego jakieś śmieszne przedmioty jak wos, muzyka , biologia po co to komu? Czy nie można naprawdę uczyć praktycznie kilku przedmiotów i pod konkretny zawód.
Co do urzędników to bezczelni. Przyszedłem i co widzę ? Piją kawę i nic nie robią to za co oni biorą kasę. Jadę ulicą i co widzę stare samochody.
Jak to możliwe że wy mieszkańcy niczego się nie dorobiliście nie macie nawet Polskich własnych sklepów , nie macie polskich samochodów.
Reasumując w ciągu 8 lat mojej obecności nie zmieniło się w limanowej.
Mało kto zna język angielski z tego też powodu moja żona ma ograniczoną komunikację ,a o języku niemieckim to tutejszy mieszkańcy nawet nie słyszeli.
Myślałem że jak wrócę do Polski to będą jakieś sklepy Polskie , że coś się zmieniło przez te lata. Woda śmierdzi chlorem , sklep to jakaś biedronka gdzie tylko biedactwo kupuje . Wykupiłem tutaj dom bo pracowałem przez kilka lat w Niemczech i przenoszę tutaj firmę bo dowiedziałem się że jesteście bardzo tanią siłą roboczą. Pracujecie już za 2000 zł brutto ...
Byłem w szkole w Limanowej bo chciałbym zapisać dziecko ,ale tu poziom tragedia. Zero myślenia logicznego jakieś śmieszne przedmioty jak wos, muzyka , biologia po co to komu? Czy nie można naprawdę uczyć praktycznie kilku przedmiotów i pod konkretny zawód.
Co do urzędników to bezczelni. Przyszedłem i co widzę ? Piją kawę i nic nie robią to za co oni biorą kasę. Jadę ulicą i co widzę stare samochody.
Jak to możliwe że wy mieszkańcy niczego się nie dorobiliście nie macie nawet Polskich własnych sklepów , nie macie polskich samochodów.
Reasumując w ciągu 8 lat mojej obecności nie zmieniło się w limanowej.
wikijuda
2017-03-16 00:19:25
A co stać cię było tylko na ruderę w Limanowej? :P:P:P
tomek54
2017-03-16 19:32:42
Co ma wspólnego biedota mieszkańców limanowej z faktem co za ile kupiłem ?
To że dałem za tą nieruchomość 450 tysięcy złotych to znaczy że jestem biedakiem bo mnie na więcej nie byłoby stać?
Dałem tyle ponieważ na tyle sobie to wyceniliście ,a że każdy w limanowej ciągnie na kredytach to ofertę zaakceptował.
Czy według ciebie jestem tym złym ?
Korzystam z sytuacji to wykupuje po kolei wszystko ...
To że dałem za tą nieruchomość 450 tysięcy złotych to znaczy że jestem biedakiem bo mnie na więcej nie byłoby stać?
Dałem tyle ponieważ na tyle sobie to wyceniliście ,a że każdy w limanowej ciągnie na kredytach to ofertę zaakceptował.
Czy według ciebie jestem tym złym ?
Korzystam z sytuacji to wykupuje po kolei wszystko ...
Zaloguj się żeby dodać odpowiedź