Od 23 stycznia w Klęczanach w przychodni będzie przyjmować bardzo mila i fajna pani doktor Anna Wrona, która pracuje w szpitalu w Sączu.Osobiście bardzo polecam:)
słyszałam o tej lekarce, moja szwagierka rodziła w Sączu jak porodówka w limanowej była zamknięta i na nią akurat trafiła i była zadowolona z opieki. a najbardziej to podobało jej się w tamtym szpitalu to, że nie było możliwości odwiedzin na salach i inni tatusiowie nie zaglądali jej w dekolt:)
Nie polecam gabinetu w szczyrzycu chociarz może dobry lekarz tam przyjmuje obok niego siedzi wredne babsko połozna i wysłuchuje co kazdej pacjentce dolega to jest krępujace strasznie zadnej prywatnosci .nierozumiem tego zeby nie miała kobieta osobnego pokoju do rejestracji pacjentek nigdzie tak nie ma.
Osobiście polecam dr Katarzyne Lenart ale to w Krakowie przyjmuje. Super babka!:) A jeśli chodzi o Limanową to panią doktor Kaczmarczyk lub doktora Sołtysa. Zresztą to dzięki niemu mój poród zakończył się szczęśliwie. Leśniaka odradzam - nic się nie dowiedziałam podczas badania choć zadałam ze trzy razy to samo pytanie. Pan doktor Widomski - ekspresowe badanie i też mało wiedziałam po nim. A pan doktor Stychno czy Hajdyło - śmieją się podczas badania. Jak dla mnie trochę stresujące :p
Polecam Panią dr. Ryskalową i dr. Zielińską które przyjmują w Limanowej na NFZ i przyjmą każdą kobietę. One nie muszą się "same" reklamować pod jakimiś wpisami "czy ktoś czasem nie wie". A super "babek" i "facetów" ginekologów jest na pęczki w łokolycy. MOŻE JUŻ DOŚĆ TEJ AUTOREKLAMY. Przedstawiciele innych zawodów się bardziej szanują.