0°   dziś 4°   jutro
Niedziela, 24 listopada Flora, Emma, Emilia, Chryzogon, Jan, Aleksander, Roman
4296

Porady

GRAWEROWANIE gdzie w okolicy?

semos 2012-06-11 12:44:40
Poszukuję kogoś kto wykona grawer na sztućcach, chcemy zrobić prezent naszym najbliższym w postaci kompletu sztućców z wygrawerowanym napisem na rączce. Długość napisu 10-15 znaków.
Może orientujecie się kto by się podjął wykonania takiego zadania.

Dzwoniłem do jubilera w Sowlinach na ul. krakowskiej lecz on nie podejmie się takiego zadania, również Pan Sukiennik z Tik-Tak-a odmówił.
Odpowiedz Wyślij PW Zgłoś naruszenie
Re: GRAWEROWANIE gdzie w okolicy?
Fredalert 2012-06-11 14:21:53
W Limanowej nie orientuję się kto mógłby się tego podjąć, natomiast w Sączu grawernia.pl
fiolekkk 2012-06-11 15:12:34
Ja ze swojej strony polecam Szafir na M. B. Bolesnej. Nie wiem czy akurat Pan jubiler się tego podejmie, ale kiedyś grawerował mi kłódkę, więc podejrzewam, że nie ma dla niego rzeczy niemożliwych! :D
Lukiniu 2012-06-11 19:20:03
plastuś w Limanowej
bob 2012-06-12 08:50:43
w sowlinach zagadaj z Tomkiem on napewno ci to załątwi albo chociaz poleci kogos
DariuszM 2014-04-29 19:56:39
Możesz też zrobić taki grawer w firmie z innych okolic wysyłając im pocztą wszystko, a następnie odbierając zamówienie. O ile się nie mylę to takie usługi znajdziesz na stronie http://www.grawerstwo.com.pl
bicykl82 2014-09-21 21:59:07
Witam .
wiem że temat jest nie aktualny ale w Limanowej od niedawna jest koleś co jest w stanie grawerować w każdej stali nawet gatunkowej wymiary nawet 200cm na 200cm,a i szkło hartowane nie sprawia mu żadnego problemu , nr. Tel. 666-909-477
Zaloguj się żeby dodać odpowiedź
Twój news: przyślij do nas zdjęcia lub film na [email protected]