10°   dziś 7°   jutro
Poniedziałek, 25 listopada Erazm, Katarzyna, Elżbieta, Klemens
4296

Porady

Gwarancja stomatologiczna

benys 2014-04-13 22:25:51
Witam,

Czy jest coś takiego jak gwarancja stomatologiczna u prywatnych dentystów?

W tamtym roku miałem leczony kanałowo żab, dziś ten żab trzeba albo leczyć albo wyrwać.
Odpowiedz Wyślij PW Zgłoś naruszenie
Re: Gwarancja stomatologiczna
MBH 2014-04-13 22:59:22
Jest...sama osobiście podpisywałam się pod takim dokumentem- ząb był leczony akurat w Wieliczce, myślę że to nie ma jednak większego znaczenia, grunt to zapis tegoż regulaminu...a ten w każdym gabinecie może być różny- mnie na przykład m.in. zobowiązywał do wizyt kontrolnych raz na 6 miesięcy oraz zaznaczał, że reklamacja nie będzie uwzględniona jeśli przyczyną niepowodzenia będzie niedbałość o higienę jamy ustnej- hmm co moim zdaniem już trudniej stwierdzić...
benys 2014-04-13 23:02:53
Ja nic nie podpisywałem, ząb był leczony pół roku temu w limanowej, koszt był duży, nawet bardzo nie wyobrażam sobie znów bulić za to samo!!!!!
konto usunięte 2014-04-14 09:50:51
Jak masz paragon to i gwarancję
benys 2014-04-14 10:48:27
Nie było żadnego paragonu przy 4 wizytach(za każdym razem płaciłem)
eintracht 2014-04-14 11:49:31
No wlasnie, tak lecza lekarze w limanowej ze nie daja zadnych paragonow, bo po co, a pozniej okazuje sie ze np w zebie zostaje kawalek urwanego wiertelka i po jakims czasie pokazuje sie problem.Leczylam zeby u pani W. w Limanowej i tak zakleila mi w kanale urwane wiertelko. Beszczelnosc stomatologa, bo doskonale wiedziala ze zostawila tam urwane wiertlo.Teraz musze placic ogromne koszty zeby zeba uratowac i pozbyc sie tego wiertelka.Oczywiscie nie w Limanowej tylko teraz w Krakowie
konto usunięte 2014-04-14 11:49:49
To nie mów o tym głosno !!!
Zaloguj się żeby dodać odpowiedź
Twój news: przyślij do nas zdjęcia lub film na [email protected]