4296
Porady
hair obsession LIMANOWA CENNIK
Klaudia382 2013-05-27 23:22:28
Czy ktoś mniej więcej orientuje się jakie są ceny w zakładzie fryzjerskim Hair Obsession w Limanowej? Nigdzie nie mogę znaleźć ich cennika.
Re: hair obsession LIMANOWA CENNIK
bearchen
2013-05-27 23:28:07
Niedrogie. :P
konto usunięte
2013-05-28 07:36:29
Klaudia ten zakład to jeden z najlepszych w Limanowej. Ja tylko tam chodzę może ceny troszke wyższe jak gdzie indziej ale nikt ci włosów nie spartaczy:P
Klaudia382
2013-05-28 11:52:29
Właśnie poszukuje dobrego fryzjera bo wiele razy moje włosy były źle ścięte. Chce by cena mnie nie zaskoczyła. Ile by około kosztowało samo ścięcie kobiece? 30? 40? 50? 80? tak około. Dziękuję za odpowiedź :)
konto usunięte
2013-05-28 14:24:09
Ja mam średnie włosy i płacę 40
TuTejsza
2013-05-28 16:55:27
Cennik jest umieszczony na drzwiach od wewnątrz salonu, więc zawsze możesz wyjść z salonu, jeśli ceny są nie do zaakceptowania. Według mnie samo ścięcie jest dosyć drogie, ale z farbowaniem się opłaca, bo super farbami robią, długo się trzyma na włosach i taki kolor jaki chcesz wychodzi.
MISS123
2013-05-28 16:59:22
a gdzie ten salon?
tooja157
2013-06-10 19:31:47
Nie polecam tego Pana! jednym słowem spieprzył mi włosy .
konto usunięte
2013-06-11 12:42:50
tooja157 czyżby konkurencja była zazdrosna?? Chyba tak. Bo ten Pan ma chyba najwięcej klientów i jest najlepszy na tym terenie!!!!
miro
2013-06-11 17:59:28
Ja również polecam, za obcięcie średniej długości włosów z myciem zapłaciłam 45 zł, pan poświęcił mi bardzo dużo czasu
lollipop
2013-06-26 17:06:17
Moja koleżanka poszła tam ostatnio i wyszła ze łzami w oczach! Chciała mieć włosy w kolorze jasnego blondu, a wyszła z praktycznie takim samym kolorem jaki ma, czyli ciemny blond i z żółtymi refleksami!! Mówiła, że już nigdy tam nie pójdzie.
TuTejsza
2013-06-26 18:18:08
@lollopop czyżby z konkurencji? moim zdaniem najlepiej przekonać się osobiście :)
konto usunięte
2013-06-27 07:34:45
lollipop od razu widać, że w twoim salonie nie ma klientów. Może u ciebie tak partaczą kolory??
M44
2013-06-27 10:01:34
ja niestety nie polece owego salonu .
lollipop
2013-06-27 18:42:15
TuTejsza i great1 rozczaruję Was, niestety fryzjerką nie jestem. Napisałam prawdę, bo nie mam w zwyczaju pisać negatywnych opinii na czyjś temat, które nie mają poparcia w rzeczywistości.
czester340
2013-06-28 22:14:52
Lollipop to może ta koleżanka jeszcze zaplaciła ze łzami i powiedziała że to łzy szczęścia ha ha!!!Jak nie masz co robić w domu to w urzędzie pracy są oferty ale z tak kiepską wyobraznią to Cię ani do najgorszego szmatławca nie przyjmią!!!A co do slonu to tam po 20-tej jeszcze pełno klijentów samo mówi za siebie.:-*
buusia
2013-06-29 10:07:09
ja osobiście polecam ten salon, włosy ścinałam tam chyba z 20 razy i tylko raz nie byłam zadowolona no ale gorszy dzień zdarza się przecież każdemu:)jeśli chodzi o farbowanie to moja znajoma tam farbuje włosy i raz zdarzyło się że chyba za długo farbę przytrzymali i trochę jej włosy spalili:) no ale jak to zareklamowała to w ramach zadośćuczynienia dostała maskę regeneracyjną i przeprosiny więc plus za fajne podejście do klienta. Ogólnie rzec biorąc bardzo polecam ten salon:) pozdrawiam
lollipop
2013-08-05 22:26:13
czester340 chyba musisz pracować w tym salonie skoro tak bardzo go bronisz i wiesz ilu ludzi tam jest wieczorami... W sumie pewnie login czester340 jest nie bez znaczenia i wniosek sam się nasuwa.. To, że mnie obrażasz świadczy tylko o Twoim niskim poziomie kultury i niczym więcej, więc nie bardzo masz się czym popisywać... Jeżeli tak samo traktujesz swoich klientów to żal..
swirek01
2014-05-07 19:48:12
Eh ta konkurencja..
Dziś byłam w owym salonie pierwszy raz i naprawdę POLECAM !! :D
Wszyscy tacy mili, pytają czy zrobić coś do picia, po myciu włosów robią masaż głowy..A co najważniejsze są profesjonalni w tym co robią ! Idąc do salonu, nie miałam pojęcia jak obciąć włosy. Pan Czesiek od razu miał parę pomysłów na moją fryzurę i wyszła rewelacyjna :D Po raz pierwszy wychodząc z salonu byłam szczęśliwa :)
Zresztą jak pójdziecie to sami się przekonacie :) Pan Czesiek na prawdę jest rewelacyjny w tym co robi :D Buziaki :*:)
Dziś byłam w owym salonie pierwszy raz i naprawdę POLECAM !! :D
Wszyscy tacy mili, pytają czy zrobić coś do picia, po myciu włosów robią masaż głowy..A co najważniejsze są profesjonalni w tym co robią ! Idąc do salonu, nie miałam pojęcia jak obciąć włosy. Pan Czesiek od razu miał parę pomysłów na moją fryzurę i wyszła rewelacyjna :D Po raz pierwszy wychodząc z salonu byłam szczęśliwa :)
Zresztą jak pójdziecie to sami się przekonacie :) Pan Czesiek na prawdę jest rewelacyjny w tym co robi :D Buziaki :*:)
kokoku
2014-05-12 17:22:13
Kurcze tak czytam te posty, i ciekaw jestem dlaczego jak ktoś napisze, że jest niezadowolony to odrazu piszecie że jest z konkurencji?? Śmieszy mnie to:) heh chyba sami zainteresowani bronią dobrego imienia salonu atakując innych! Pamiętajcie jest wiele dobrych fryzjerów w Limanowej nie sam Cz..... A to że nie każdy jest zadowolony to normalne tak mi się wydaję. Ja osobiscie tam byłem i powiem szczerze, że jak dla mnie żadna rewelka.
chantal19
2014-05-16 20:36:30
Kokoku zgadzam się całkowicie. Jak ktoś napisze negatywną opinie to od razu, ze konkurencja jakby w tym salonie cuda z włosami robili i nikt nie mógłby wyjść niezadowolony.. Też tam byłam nie tak dawno zrobić kolor i powiem tak szału nie ma.. Gdyby nie to, że kolor mi się wypłukał i dopiero teraz w miarę wygląda to byłabym bardzo niezadowolona.. Co prawda włosów nie robił mi osobiście pan Czesław, tylko Panie tam pracujące, ale z nim wszystko konsultowały i on im mówił co i jak.. Włosy mi spalili tak jak w każdy inny fryzjer z Limanowej...
Arwen
2014-05-16 20:51:54
Same cudujecie farbujecie, a potem jak nie wyjdzie to narzekacie, po co poprawiać po naturze, dla facetów , niektórzy nawet nie zwrócą uwagi, wiadomo blondynki podobają sie najbardziej, ale je traktuje się jako "zabawkę" , a ie partnerkę dla stałego związku. ?
tomm221
2014-05-17 09:07:27
Ludzie, ale macie problemy
rammstein
2014-05-17 11:37:30
Ja nie polecam tego salonu, tzn. radzę uważać. Słysząc same pozytywne opinie zdecydowałam się go odwiedzić na próbę. Od pół roku nie mogę sobie poradzić z włosami, są "powygryzane" w kilku miejscach i nie chcą się układać...Następnego dnia po wizycie w Hair Obsession udałam się do innego fryzjera, który poprawiał to, co zostało spartaczone ale jeszcze sobie poczekam aż włosy odrosną.
Zaloguj się żeby dodać odpowiedź