1°   dziś 1°   jutro
Piątek, 22 listopada Marek, Cecylia, Wszemiła, Stefan, Jonatan
1994

Tematy archiwalne

/halo PiSokatolicy! "prawdziwi polacy" pod ochroną?

skorpion 2010-10-23 08:29:36
jak to jest że najbardziej prawdziwi Polacy katolicy kochający bliżnich i ten Kaczorek którego niedawno uwielbiał [ciemny lud] Małopolski są pilnowani jak najgorsi przestępcy a powinno być odwrotnie [wszyscy powinni ich miłować]???
Odpowiedz Wyślij PW Zgłoś naruszenie
Re: /halo PiSokatolicy! "prawdziwi polacy" pod ochroną?
odessaxxx 2010-10-23 08:37:46
Skorpion!zapomniales..ze leki powinno sie zazywac SYSTEMATYCZNIE.
Imhoteph 2010-10-23 10:34:02
skorpion daj juz spokój... sam nie przepadam za PiSem, lecz wiem że ludzie w końcu przejrzą na oczy :) Przynajmniej mam taką nadzieje... ;/
hawkeye 2010-10-23 10:44:46
ja sie ciesze z zachowania kaczynskiego - po takich pokazowkach tylko idiota moze popierac pis - poparcie spada :)
skorpion 2010-10-23 14:54:39
Jarek tylko tak dalej,byłoby smutno i ponuro jakbyś "zmądrzał"...
konto usunięte 2010-10-23 16:43:13
człowiek się zmienia, jak kameleon, potrafi mieć czasem kilka osobowości w zależności od sytuacji. Nie zdziwię się jak się zmieni, ponieważ wygląda na zmęczonego już psychicznie. Teraz powinno być chwilę spokoju do następnego ataku.
konto usunięte 2010-10-23 16:52:56
skorpionku - tak to jest ze grzeszymy wszyscy Ja, Ty, i inni, jest dobro i zło jest człowiek, później rodzina dzieci, i rówieśnicy którzy maja wspólne poglądy, trzeba być tolerancyjnym, i pomyśleć tylko że niektórzy przesadzają, to pomaga wypróbowałem...
konto usunięte 2010-10-25 21:26:14
Dama masz rację trzeba być tolerancyjnym, ale w rozmowie z członkami pis-u należy również mieć zdrowe nogi. Niedawno spotkałem się w Limanowej z dawno niewidzianym znajomym. Od razu rozmowa zeszła na temat wydarzeń w łodzi i jak powiedziałem że jednakowo winni są politycy z Pisu jak i z Platformy to spotkałem sie z niesamowitą agresją słowną i tekstami w stylu - to przez żyda Tuska że musiałem się ratować ucieczką.
Zaloguj się żeby dodać odpowiedź
Twój news: przyślij do nas zdjęcia lub film na [email protected]