4296
Porady
Husqvarna - dobry fachowiec od pilarek
zario 2012-02-17 14:07:20
Witam
Poszukuję dobrego fachowca/mechanika sprzętów marki Husqvarna w okolicy Limanowej. Proszę o pomoc.
Poszukuję dobrego fachowca/mechanika sprzętów marki Husqvarna w okolicy Limanowej. Proszę o pomoc.
Re: Husqvarna - dobry fachowiec od pilarek
Ogi
2012-02-17 14:46:45
W Mordarce, jadąc od strony polnej za szkołą skreca sie w prawo, jak mieszkałem w Limanowej ten mechanik zawsze mi pomagał, niestety nie pamietam nazwiska ale szyld z serwisem pilarek powinien być, polecam dobry fachowiec i nie naciągacz :).Kiedys był serwis Husqvarny na Kopernika o ile dobrze pamiętam ale jak tam pojechałem to serwisant-sprzedawca był lekko zachwiany, więc zrezygnowałem.
zario
2012-02-17 15:07:23
Ogi - czytając twój post, wnioskuję iż Twoje informacje są raczej niewiarygodne. Wnioskuję to po tym, że "mieszkałem" czyli już nie mieszkasz? Kiedy odwiedziłeś ten serwis na Kopernika? ile to było lat wstecz? Nie chcę Cie urazić, ale potrzebuję wiarygodnej i świeżej informacji. Pozdrawiam
Ogi
2012-02-17 18:43:27
W Polsce nie mieszkam juz 3 lata, wiesz nie chce robic komuś reklamy lub anty reklamy, pytałeś odpowiedziałem, polecam mechanika z Mordarki, bo mój sprzęt naprwiał mi dwukrotnie i zrobił to dobrze, życze sukcesów:)
lach123
2012-03-03 19:23:32
Pan Malinowski w Piekiełku
zario
2012-03-23 20:53:07
Byłem na ul. Kopernika w Limanowej. Porozmawiałem ze sprzedawcją -nie był pijany jak to inny opisali :) Powiedziałem co dolega mojej 137-demce i gostek dziagnozował usterkę w ciągu minuty. Ja wywaliłem oczy na niego i powiedziełm żeby sobie ze mnie jaj nie robił, a on na to, że jest śmiertelnie poważny. No dobrze jak tak to widzi to niech mu będzie. Porozmawiałem z nim dośc konktertnie co by wykminić na ile się zna i o dziwo jego poziom wtajemniczenia jest wysoki nawet bym powiedział bardzo wysoki!! Pęłna zaskoczka ;) Przychodze na drugi dzień sprzęt pali sprawdzony, łańcuch naostrzony GRATIS a nie prosiłem o ostrzenie. Skasował mnie 50zł z regulacją gaźnika. Paragon jako gwarancja wykonanej usługi. Sprzęt hula jak sciekły i jeszcze powiedział że filtr paliwa za pół roku do wymiany. To się nazywa PROFESKA POLECAM !!!!
Zaloguj się żeby dodać odpowiedź