Przeglądasz dane archiwalne
4464
Porady
Jak zabiegac się o położenie nawierzchni asfaltowej?
kocik5269 2013-04-10 16:00:23
Jestem mieszkańcem pewnej wsi. Mieszkam 1 km od drogi głównej. Jakieś 500 m tej drogi jest obłożone asfaltem. Chciałbym sie ubiegac o położenie asfaltu na reszcie tej drogi, która jest fatalna zimą i jesienią ze względu na okropne błoto i koleiny. Chciałbym dodać, że korzysta z niej wielu mieszkańców. Jak to zrobić? Czy trzeba składać jakiś wniosek ? Jeśli tak to jaki? Jak go napisać? Czy potrzebne będą podpisy mieszkańców?
Bardzo zależy mi na tym i bardzo prosze o pomoc. Nie wiem od czego zacząć. Będe bardzo wdzieczny za rady.
Bardzo zależy mi na tym i bardzo prosze o pomoc. Nie wiem od czego zacząć. Będe bardzo wdzieczny za rady.
Re: Jak zabiegac się o położenie nawierzchni asfaltowej?
konto usunięte
2013-04-10 17:04:57
Czy w drodze jest woda i kanalizacja?
kocik5269
2013-04-10 20:32:11
Z tego co mi wiadomo to nie ma.
juditha
2013-04-14 21:31:43
chętnie też się dowiem czegoś na ten temat.
czy ktoś może coś doradzić??
dodam, że my od ponad 10 lat co roku piszemy pisma z prośba o jakieś działania z drogą i nic...
czy można to jakoś wyegzekwować??
o asfalcie nie marzę ale przynajmniej wyżwirować drogę by można było przejechać samochodem...
czy ktoś może coś doradzić??
dodam, że my od ponad 10 lat co roku piszemy pisma z prośba o jakieś działania z drogą i nic...
czy można to jakoś wyegzekwować??
o asfalcie nie marzę ale przynajmniej wyżwirować drogę by można było przejechać samochodem...