1994
Tematy archiwalne
Jaki program wyborczy mają te osoby kandydujace które oferują same zdjecie na portalu lim.....in - wybory....
kontaktowy2 2010-11-17 21:55:11
Jestem bardzo ciekawy jaki program maja te osoby które reprezentują samo zdjęcie w reklamie na portalu. Nic nie piszą a chciałbym by mogli sprecyzować co chcą zrobić, przekonać mnie bym zagłosował. Samo zdjęcie nic mi nie mówi. Interesuje mnie jedna osoba co ma do zaproponowania oprócz siebie.
Re: Jaki program wyborczy mają te osoby kandydujace które oferują same zdjecie na portalu lim.....in - wybory....
skorpion
2010-11-18 05:46:40
masz rację,np.taki PiSuar Stanisław Sajdak...
Re: Jaki program wyborczy mają te osoby kandydujace które oferują same zdjecie na portalu lim.....in - wybory....
matylda13
2010-11-18 08:15:40
Ok kontaktowy2- no to podaj konkretnie kogo masz na mysli bo takich osób jest wiele!!Ale wiesz, zaczynam się o Ciebie chłopie martwić co Ty będziesz robić po wybrach skoro teraz tak aktywnie piszesz i piszesz - a moze już w tym wszystkim się pogubiłeś????
dexter
2010-11-18 10:57:32
przeciwnie koledzy... wbrew pozorom właśnie to wrzucenie samego zdjęcia bardzo wiele mówi nam o kandydacie i jego programie...
SnoozE
2010-11-18 11:04:12
dokladnie dexter :)
rgppanc
2010-11-18 12:25:53
program? Jak zawsze, zbudujemy most i rzekę... Tylko partyjne listy są skojarzone z programami. Mnie przekonuje SLD!
Frann
2010-11-18 13:23:37
A nie przyszło Ci na myśl, że dużo ludzi zagłosuje na tego kogo twarz kojarzy? Nie ważne co taki delikwent będzie obiecywał-jeśli ma tzw medialny wizerunek ok, a zarazem, że jest na każdym drzewie (a w wielu przypadkach na limanowa in) i ciągle mamy z nim do czynienia w okresie kampanii to całkiem prawdopodobne, że go więcej ludzi poprze.
rgppanc
2010-11-18 13:35:16
Tak, potem będą w głębokim szoku, że "oni" ich oczekiwań nie spełnili. Można ślicznie wyglądać (patrz: kobiety - kandydatki i nie tylko kobiety), pchać się nachalnie z każdego drzewa i co?... Oczywiście, że ludzie działają na zasadzie skojarzeń ale może czas uruchomić myślenie?
rgppanc
2010-11-18 13:40:42
Widzę śladowe ilości plakatów ludzi, którym chętnie oddałbym głos. Może bardziej potrzebne info i biografie? Byłoby dobrze, żeby w przyszłej ordynacji uporządkować sprawy prezentacji kandydatów: przecież jeśli fundują to partie - i tak źródłem finansowania jest budżet, zatem - oficjalna propaganda dla wszystkich, koniec z tonami śmieci, drzewami i td. Tylko drukarnie nie zarobią...
kontaktowy2
2010-11-18 15:56:22
matylda 13, a moze TY już w tym wszystkim się pogubiłeś????
kontaktowy2
2010-11-18 16:02:19
szkoda może nie lobią sami siebie i nie lubią pisać o sobie i programie co chcą zrobić, albo po prostu nic nie będą robić, wystarczy ze są, sam nie wiem co o tym myśleć.... a inni za nich niech robią i myślą, Dobrze by było by lepiej opisali o sobie, zaoszczędzą tony papierów na ulotki.
kontaktowy2
2010-11-18 16:48:24
zresztą co tam każdy decyduje jak uważa.
vvv
2010-11-18 22:26:33
kontaktowy2- wiesz o czym marzę żebyś wreszcie przestał pisać te swoje przemyślenia. Ale to chyba jest nierealne, bo Ty zadajesz pytania i sam sobie na nie odpowiadasz, sam sie nakręcasz.Coś Ci dolega czy co ?
niezleziolko
2010-11-19 13:56:17
kontaktowy2 to jest taka chodząca Encyklopedia, wszechstronne zainteresowania, wielka wiedza i zapewne wykształcenie. Ma sporo do powiedzenia we wszystkich dziedzinach jestem pod wrażeniem:)powinieneś założyć swój portal i odpowiadać na pytania z cyklu "100 pytań i odpowiedzi kontaktowy2":))
ANN
2010-11-19 19:02:21
Niezleziolko -dobre.
Aska71
2010-11-19 21:32:34
No cóz w dość specyficzny sposób kontaktowy2 próbuje zdyskawalifikować swoich i swojego męża kontrkandydatów w wyborach - żałosne
kontaktowy2
2010-11-20 16:30:03
żałosna są wasze opinie, pełne agresji napaści a każdy ma inny punkt widzenia i każdego należy uszanować, Takie jest prawo na forum każdy pisze co myśli.
vvv
2010-11-20 18:34:10
kontaktowy2 - ja marzyłem,prosiłem abyś juz więcej nie pisał a Ty co ? Piszesz, że kazdy ma prawo pisać ma forum to co myśli ! A ja Ciebie proszę jezcze raz (jestem uparty jak Ty)najpierw POMYŚL a potem NAPISZ!!!! Będzie jepiej dla Ciebie , a dla nas jaka ulga ;)
konsekwentny
2010-11-20 19:03:59
Brawo!!! vvv dobre stwierdzenie - ale obawiam sie, że i tak nic z tego nie bedzie, bo przecież jak to napisał kontaktowy2 cyt."Takie jest prawo na forum każdy pisze co myśli." - a ja myślę, że naszemu rozmówcy tj.kontaktowemu2 przydałaby sie wizyta u jakiegoś dobrego terapeuty, który sprowadziłby go na ziemię!!!
Zaloguj się żeby dodać odpowiedź