1337
Hyde Park
Jakie płytki do łazienki
kerrs 2016-07-05 08:23:52
Witam, Stoję przed wyborem płytek do łazienki. Co jest teraz w modzie? Jakie kolory?
Re: Jakie płytki do łazienki
gawr0n
2016-08-31 13:13:24
Teraz modne jest kombinowanie. Jedna sciana w takim wzorze, druga w innym. W miejscach takich jak umyalka/wc sciana wylozona jakas mozaika. Szczerze powiedziawszy to najlepiej samemu cos wymyslic. Ostatnio u znajomych widzialem ten zestaw http://www.leroymerlin.pl/plytki-ceramiczne-i-gipsowe/plytki-scienne/glazura,a230,iv2,ps3056.html Rowniez bardzo ladnie sie prezentuja.
uotwarte
2016-09-22 16:30:27
Teraz głównie przeważają jasne kolory wystarczy popatrzeć na to co jest w sklepach sprzedających płytki łazienkowe
Ja zastanawiam się jeszcze nad kolorem fioletowym, ale nie jestem do końca przekonana czy będzie to dobry wybór.
Teraz głównie przeważają jasne kolory wystarczy popatrzeć na to co jest w sklepach sprzedających płytki łazienkowe
Ja zastanawiam się jeszcze nad kolorem fioletowym, ale nie jestem do końca przekonana czy będzie to dobry wybór.
nita8a
2017-02-16 11:27:14
Ja najbardziej lubię jasne łazienki i duże płytki na ścianach i podłogach. U mnie po remoncie łazienka jest w kolorze beżowym (taki piaskowy odcień) z nieco ciemniejszymi małymi akcentami, żeby przełamać jednolity kolor. Moja siostra za to zrobiła sobie łazienkę w kolorach czarnym, czerwonym i białym. Faktycznie wygląda bardzo dobrze, ale to też dlatego, że całe pomieszczenie jest tak duże jak niejeden pokój w mieszkaniu :)
linda
2017-04-19 11:43:04
Zdecydowanie powinno się postać na dobrej jakości płytki tak żeby zabezpieczyć łazienkę przez wilgością
zalamka
2018-04-15 09:53:37
Teraz są modne duże kafle na ścianę i chyba na takie się zdecydujemy. Co do koloru jeszcze nie zapadła decyzja, mi sie podobają w odcieniu brązu. Dodatkowo szukam pralki. Przeglądając oferty trafiłam na pralki Candy i na pralkosuszarkę BWD 596PH3/1-S Co prawda nie myślałam o takim zakupie, ale wydaje mi się to rozsądnym rozwiazaniem. Pozbędę się sznurów do suszenia i może dzięki temu mniej wilgoci będzie w łazięce.
radox
2018-05-25 10:49:52
A co sądzicie o wzorach hiszpańskich, albo marokańskich? :) Z tego co widziałem to ostatnio robią furrorę.
ZigZag
2018-06-05 12:54:00
Zgadzam się z Radoxem :) Sam takie mam w kuchni i wyglądają świetnie!
engii5
2018-07-12 13:43:13
Właśnie chyba ostatnio te wzory są modne. Mi jednak cały czas podobają się te gładkie płytki w kolorach szarości
konto usunięte
2021-02-01 10:10:42
Ja planuję płytki w odcieniu i fakturze drzewa, a do tego białe meble z fakturą drzewa, coś takiego jak tutaj: https://www.mirjan24.pl/meble-lazienkowe/8522-lumia.html
Zaloguj się żeby dodać odpowiedź