4296
Porady
jakie wybrać przedszkole w Limanowej
ardom81 2012-09-14 22:33:53
co sadzicie o limanowskich przedszkolach, które wybrać, jak sie to przedstawia cenowo,jakie są warunki, opiekunowie i jedzenie?
Re: jakie wybrać przedszkole w Limanowej
myszka1
2012-09-21 11:46:46
Sadzę ze cenowo najtańsze Przedszkole to Przedszkole Słoneczko w Limanowe na ul. Reymonta 1, bo powstało niedawno.
Porównując ceny jest duża różnica. Jest tez długo czynne bo do 18,00 i dzieci zamiast do szkoły 5 latki z tego co mi wiadomo obowiązek przedszkolny odbywają w tym przedszkolu, przyjmują tez dzieci bez opłaty czesnego od 8,00 do 13,00. Myślę ze w Limanowej jeśli chodzi o przedszkola to wreszcie można spokojnie wybrać przedszkole które jest dłużej otwarte. Rodzic spokojnie może odebrać wreszcie dziecko po pracy.
Porównując ceny jest duża różnica. Jest tez długo czynne bo do 18,00 i dzieci zamiast do szkoły 5 latki z tego co mi wiadomo obowiązek przedszkolny odbywają w tym przedszkolu, przyjmują tez dzieci bez opłaty czesnego od 8,00 do 13,00. Myślę ze w Limanowej jeśli chodzi o przedszkola to wreszcie można spokojnie wybrać przedszkole które jest dłużej otwarte. Rodzic spokojnie może odebrać wreszcie dziecko po pracy.
Re: jakie wybrać przedszkole w Limanowej
anka20
2012-11-28 13:47:48
ja tez mam w przedszkolu Słoneczko dziecko :) jest bardzo zadowolona chwali bardzo jedzenie oraz opiekę także polecam w 100% pozdrawiam
Zaloguj się żeby dodać odpowiedź