Kaczyński znowu opluwa Polskę i Polaków.
skorpion
2010-09-08 16:44:23
zarzucił polskim władzom że nasz kraj nie jest suwerenny a tak niedawno w kampanii napisał [list do braci Rosjan] ,teraz pluje na nich-co za fałszywy typek-PiSowcy poszukajcie temu biednemu człowieczkowi dobrego psychiatry albo wyślijcie go w PiSdu...
Re: Kaczyński znowu opluwa Polskę i Polaków.
odessaxxx
2010-09-08 17:10:19
Skorpion!tak przypuszczam ,ze siedzisz w KICIU,dostep do mediow i klawiatury w dzisiejszych czasach ci sie TAM nalezy ,cos tam kiedys wspominales ze nie mieszkasz....,ze stolca przemieniles sie w skorpiona ,czasy PISU chyba wydaly na ciebie wyrok ,dlatego tak jestes wku.....na nich .Limanowej nie ogladasz (dziala kamerka).A godziny pisania postow sa takie wiezienne.
Re: Kaczyński znowu opluwa Polskę i Polaków.
konto usunięte
2010-09-09 12:13:34
qupa, coś słyszałem o tych dotacjach ale nie wiem czy dobrze kojarzę, chyba wtedy do tego wtrąciła się UE ale nie jestem pewien. Jeśli tak sprawa wyglądała, to przypomnę, że Polska z własnej woli wstąpiła do UE, a każdy taki twór jak UE ma jakieś zasady, które po części mogą ograniczyć suwerenność ale ja odczytałem wypowiedź Jarosława Kaczyńskiego jakby Polska miała być marionetką w rękach Rosji i Niemiec.