14°   dziś 13°   jutro
Środa, 23 września Tekla, Bogusław, Linus, Liwiusz
Przeglądasz dane archiwalne
4464

Porady

Kamerzysta na wesele...kogo polecacie?

naomi8791 2012-10-26 20:07:26
witam, poszukuje porady odnosnie kamerzysty...wesele ma sie odbyc 1.06.2013 r., czy znacie jakiegos dobrego kamerzystę? pozdrawiam i dziękuję za ewentualne odpowiedzi ;)
Odpowiedz Wyślij PW Zgłoś naruszenie
Re: Kamerzysta na wesele...kogo polecacie?
pikachu 2012-10-28 22:52:35
zobacz sobie na www.studiovideofantazja.pl robili moje wesele wspaniali ludzie za rozsadna cene bardzo dobrej jakosci film teraz nawet maja mozliwosc HD przepiekna fotoksiazka ktora urzekala nie jednych znajomych :) dodatkowo od ceny odliczyli mi pieniadze za kazdego klienta co im zalatwilem przez polecenie ich w dzisiejszych czasach kazdy grosz sie liczy wiec tak jakby dostalem bonusa za reklamowanie ich:)
obywatelka 2012-10-28 23:07:41
widzę że STUDIOVIDEOFANTAZJA bardzo się rozwija :) mogę ci polecic wlaśnie ta firmę i pozdrawiam przy okazji szczególnie P. Arkadiusza...wspaniała jakośc , film w HD , najniższa w ookolicy fotoksiążka - a jaka piękna :)- po prostu rewelacja. Polecam z czystym sercem...nie pożałujesz :)
gronko 2012-10-29 10:02:39
"zobacz sobie na www.studiovideofantazja.pl robili moje wesele wspaniali ludzie za rozsadna cene bardzo dobrej jakosci film teraz nawet maja mozliwosc HD przepiekna fotoksiazka ktora urzekala nie jednych znajomych :) dodatkowo od ceny odliczyli mi pieniadze za kazdego klienta co im zalatwilem przez polecenie ich w dzisiejszych czasach kazdy grosz sie liczy wiec tak jakby dostalem bonusa za reklamowanie ich:)"

a oto wpis na Limanowa.in z 04.12

"od paru lat mam firme www.studiovideofantazja.pl i wspolpracuje z najlepsza makijazystka w okolicy prosze zobaczy na stronke http://www.swiatmakijazu.bnx.pl/news.php i na facebooka http://www.facebook.com/swiatmakijazu naprawde warto i wszytko w domu u klientki nie trzeba nigdzie podrozowac:)"

Jak to fajnie nagrać sam sobie wesele ! i jeszcze się reklamować jak pięknie zrobione oj oj pikachu :-)
pikachu 2012-10-29 11:34:42
wypowiedz zostala skopiowana z drugiego tematu napisana przez klientke wiec cytowac mozna chyba pochwale :)
gronko 2012-10-29 13:41:53
pikachu wbij na swoje konto i zobacz jak nie pamiętasz co i kiedy pisałeś :) >:-D
imina 2012-10-29 14:16:14
a ja nie polecam studia video fantazja. oglądałam dwa wesela znajomych i strasznie nie fajnie zgrane. tak jak by to bylo robione na "odczep sie" i przez jakiegos amatora a nie fachowca. swoja droga sami nie sa zadowoleni z pracy tego Pana. co do zdjec to ok ale co do kamerzysty i zgrywania plyt to MASAKRA. takze poszukaj kogos innego jesli chcesz miec fajna pamiatke ze slubu i wesela, bo znajomi sa zawiedzeni tym studiem a czasu juz sie nie cofnie . ja sama bede kogos innego szukac a szczerze mOwiac mielismy ich wziac
eska23 2012-10-29 14:21:31
Tak się składa, że STUDIOVIDEOFANTAZJA- http://www.studiovideofantazja.pl również kręciło moje wesele jestem bardzo zadowolona naprawdę świetnie wykonana praca, fotoksiążka prześliczna, natomiast film z wesela przepięknie nakręcony do tej pory jak go oglądam powracają wspomnienia:) (kamerzysta naprawdę potrafił wychwycić najciekawsze momenty). Dodam, że obsługa profesjonalna,bez jakichkolwiek komplikacji i wpadek, a w końcu w dniu wesela ważne jest to żeby wszystko przebiegło zgodnie z planem i bez niepotrzebnego stresu. Firma udostępnia materiały do obejrzenia dlatego można samemu sprawdzić czy jest rzeczywiście tak dobra jak o niej mówię.
STUDIOVIDEOFANTAZJA oferowałam również mojej dobrej koleżance, która w tym roku brała ślub i także jest zachwycona z efektów pracy tejże firmy i również ją poleca dalej bo naprawdę warto:)
obywatelka 2012-10-29 14:36:52
ja znów jestem innego zdania , ponieważ studiovideofantazja.pl naprawde nie sa amatorami.....może akurat nie dogadali sie z Młodymi w kwestii całokształtu......bo to tez trzeba omówic....ja byłam zadowolona i sobie ich chwale.jednak nie neguję niczyjej wypowiedzi ponieważ każdy ma gust inny i każdemu sie co innego podoba...
obywatelka 2012-10-29 14:41:09
nie sadze aby sobie ktos sam w ten sposób nagrywał wesela...ten sytat który zacytowałes był moim tekstem pochodzacym z mojej głowy.....więc dziwne zamieszanie się wokół tego zrobiło a nie potrzebnie bo to moje słowa nie studiovideofantazja.pl którzy moze zapożyczyli sobie tekst... ;)
imina 2012-10-29 14:43:55
widac ze tutaj samo rekalama dziala tak jak to wyzej napisal gronko. ja pisze to co obejrzalam i to co mowia znajomi . takze mi osobiscie tez te plyty sie nie podobaly bo nie ma nagranego tego co jest najwazniesze. a to co oferuja na stronie internetowej gleboko mija sie z tym co masz nagrane. my zastanawiamy sie nad studiem z Limanowej maja nizsza cene niz tutaj omawiane studio fantazja a ich plyty z wesel sa naprawde swietnie zgrane wybierasz co chcesz miec na plycie i trwa 4 godz a nie niecale 3.5 godz jak to masz w s.v.fantazji. no i z tego co wiem poprawiaja plyte jesli sie cos nie podoba wiec to tez jest plus. tylko trudno u nich z terminami
.
Zosia22 2012-10-29 19:35:26
powiem tak studiofantazja mimo tego ze sa amatorami nagrywaja lepiej niz nie jeden profesjonalista ogladalam kilka wesel ich i sama bede korzystala z ich uslugi,sa super i widac ze robia to wszystko z zamilowania a nie jak inni tylko za kase i na odwal sie...wideac ze chyba ktos tu ma kompleksy i chce zrobic konkurencji antyreklame jakby studio fantazja bylo by takie zle to by nikt do nich nie szedl a z tego co wiem to ciezko u nich z terminami wiec niech sie nie ktorzy tu zastanwia co pisza, z tego co wiem to studio ciagle udostepni filmiki ktore mozna zobaczyc i ocenic....
massaro99 2012-10-29 19:45:40
jakby studiovideofantaza ( co za nazwa buhehe) było tak świetne jak pisze sam o sobie nawet właściciel, to nie musiałby robić z siebie pajaca na limanowa in i pisac komentarzy na swój temat. Propo filmików oglądniętych przeze mnie na stronie to chłopaki pracujcie dalej tak ambitnie i z "fantazją"....:)))) inni będą mieli co robic:P
imina 2012-10-29 19:51:43
zgadzam sie z wypowiedzia massaro99 i popieram to ;) jak by to studio bylo TAK dobre to nie robil by sobie sam reklamy na calego . wiec noami8791 i wszyscy inni co szukacie dobrego kamerzysty dobrze sie zastanowcie przed wyborem tego studia
Aga28 2012-10-29 20:34:54
Mi robili wesle i jesteśmy zadowoleni:)No może pogoda mogłaby byc lepsza heh. Zawsze można się do czegoś przyczepić, jak się tylko chce;)Mi odpowiada ich wykonanie i moge polecić ta firme. Jak na swoją cenę sądzę, że są ok. Ale każdy niech porówna i zdecyduje sam:)Gusta są różne, jak i ludzie...Mi sie podoba.
752p 2014-05-04 17:07:21
może ktoś jeszcze wyrazić opinie nt. studiovideofantazja ?
SALWADORE 2014-05-04 17:21:09 Odpowiedz Wyślij PW Zgłoś naruszenie
752p 2014-05-04 17:27:20
może ktoś jeszcze wyrazić opinie nt. studiovideofantazja?(film,foto)
SALWADORE 2014-05-04 18:06:56
ich nie znam a tych polecam.
moorhen 2014-05-08 21:40:22
Również polecam studio symetria.
patrycjatob 2014-05-20 16:14:57
A ja wybrałam firmę pro-wideo z Nowego Sącza. Filmowali i fotografowali wesele mojej kuzynki. Myślę, że zrobiłam dobry wybór. Może komuś filmowała lub fotografowała ta firma. Chętnie usłyszę opinię.
Dzięki
Sunflower 2017-01-30 12:32:56
Też nie polecam Studiovideofantazja! Zdjęcia i fotoksiążka rzeczywiście w porządku, ale filmowanie nie.
Kiepska jakość filmu, zrobione "byle jak", zdarza się, że dźwięk nie zgrywa się z obrazem, poza tym niemiły kontakt. Jak ktoś chce mieć ładną pamiątkę to polecam wybrać inną firmę, czasu niestety nie da się cofnąć ...
Twój news: przyślij do nas zdjęcia lub film na [email protected]