4296
Porady
karczma nad.stawem nowo otwarty lokal
kwiatuszek 2013-05-10 23:36:13
Czy ktoś już może był i może podzielić się opiniami na temat jedzenia obsługi i ogólnych wrażeń?
Re: karczma nad.stawem nowo otwarty lokal
konto usunięte
2013-05-11 18:25:24
Karczma na zewnatrz jak i wewnątrz jest bardzo ładna .Wybudowana w drewnie który nadaje klimat. Super plener do zdjęć. Jedzenie bardzo dobre,miła obsługa.Atrakcyjne ceny bo od 120 zł za osobę!!! Polecam
konto usunięte
2013-05-11 18:46:09
Warto wejść na stronę internetową www.nadstawem.limanowa.pl
Pati
2013-05-12 12:08:31
podobny temat był całkiem niedawno, dlaczego ktoś go usunął?
ja też jestem zainteresowana opiniami osób, które tam były na sylwestrze albo komunii, albo może ktoś kto planuje ślub.
ja też jestem zainteresowana opiniami osób, które tam były na sylwestrze albo komunii, albo może ktoś kto planuje ślub.
onaion
2013-05-12 21:42:38
Ja byłam tam na sylwestrze a za rok mam tam wesele. Karczma jest piękna i wprawia w zachwyt. Jedzenie jest pyszne no i obsługa jest profesjonalna. A do tego bardzo niska cena za osobę. Polecam skontaktować się z właścicielką P. Anną i porozmawiać. Szczerze polecam
konto usunięte
2013-05-12 21:51:41
Ewidentnie ta Karczma nie ma gości, ze sie tak natrętnie promuje. Wolny rynek zrewiduje wszystko.
konto usunięte
2013-05-12 21:55:18
zweryfikuje*
onaion
2013-05-12 22:00:15
Napisałam szczerą opinie. Może ktoś na prawdę potrzebuje informacji. To co jest najbardziej bez sensu w tym forum to to że wypowiadają się w postach osoby niezainteresowane tematem.
AwM
2013-05-12 22:27:01
Albo fake konta :)
kwiatuszek
2013-05-12 22:59:25
Bardzo dziękuję za odpowiedź, zależy mi na szczerej opinii a osoby które nie sa zainteresowane tym tematem niech się powstrzymają ze zbędnymi komentarzami. Ile ludzi tyle różnych opini
kwiatuszek
2013-05-12 23:00:56
Nie rozumiem dlaczego administrator usunął wcześniejszy wątek na temat???????
marioxxx
2013-05-13 14:36:32
właśnie też planuje wesele w tej karczmie i jestem bardzo zainteresowany opiniami na jej temat. prosze i szczere wypowiedzi
Pati
2013-05-27 16:20:29
ponawiam zapytanie o ten lokal, szczególnie do osób, które miały okazję świętować tam komunię
konto usunięte
2013-05-27 18:53:47
Miałam okazję tam świętować.Jedzenie dobre choć nie duże porcje. Ale co od obsługi to wcale nie tak profesjonalnie jak tu piszą.Na początku biegały starały się a potem brudne szklanki na stole, nie donosiły picia.W moim odczuciu to jeszcze im dużo do profesjonaliuzmu !!!
budu
2013-05-27 21:11:44
a gdzie ta karczma? bo link do strony nie działa
Marco1986
2013-05-28 13:21:52
staw.limanowa.pl
To poprawny adres strony .;) :o)
To poprawny adres strony .;) :o)
Pati
2013-05-28 14:24:18
Fiu fiu to "ładnie zaczynają" sama cena nie pomoże...
EarlGrey
2013-05-28 16:55:08
@gugu - na jakiej imprezie tam byłeś i kiedy?
gugu
2013-05-28 17:13:02
byłam tam na chrzcinach
gugu
2013-05-28 17:17:13
w maju 2013 :(
konto usunięte
2013-05-28 21:50:48
Obsługa jest inna niż była na komuniach
onaion
2013-05-31 22:36:44
Tak jak pisałam ja byłam tam na sylwestrze i wtedy obsługiwało dwóch kelnerów, nie wiem kto obsługuje teraz.
j2u2
2013-08-05 15:45:40
Karczma Nad Stawem wybudowana w cichym i relaksującym miejscu,wnętrze karczmy przypomina domek góralski"Z prawdziwego zdarzenia".Właścicielka Pani Anna jest miłą i serdeczną osobą;ponieważ miałam przyjemność być tam osobiśćie na weselu 3 sierpnia ;!!! .. Była tam bardzo miła opsługa ;a szczególnie jeden kelner ;który był tak zwanym "ciachem" :* ..p;
Miki23
2013-08-13 11:54:58
Ostatnio miałem przyjemność być na weseleu w Karczmie nad Stawem. Osobiście mi się bardzo spodobało. Lokal robi ogromne wrażenie a szczegolnie nocą :D Wnętrze drewniane które nadaje klimatu. Jedzenie jest naprawdę dobre i ciepłe przedewszystkim, porcje są wystarczające a w dodatku są 4 gorące danie co jest żadkośćią :)Co do obsługi to nie można mieć żadnych zastrzeżeń nie wiem jaka był wcześniej teraz naprawde jest bardzo dobra i nieczego nie brakuje a jak się o coś prosi to zaraz przynoszą :)Naprawde polecam to miejsce :D
klaudyskaaaa
2013-08-19 18:56:06
Może ktoś jeszcze się wypowie w temacie? Szukamy sali na wesele nie tylko ładnej, ale z dobrą obsługą i jedzeniem... Nie chciałabym, żeby okazało się, że ludzie będą głodni i niezadowoleni :). Rozważamy jeszcze Sarę i Karczmę Matras. Może ktoś bardziej obyty w weselach coś doradzi?
rejestrator
2013-08-19 19:12:55
Polecam Sare...choć dawniej było tam lepiej bo teraz jedzenie jest gorsze jak kiedyś...Karczma Matras nie bardzo moich 3 znajomych zostawiło tam zaliczki...!a jeden był bardzo niezadowolony z jedzonka...Nad Stawem nie byłem ale słyszałem że bez szału...na zdjęciach wygląd jakoś nie zachwyca wcale...wizualnie to tylko Sara..
klaudyskaaaa
2013-08-19 19:24:50
Strasznie ciężko coś wybrać, zwłaszcza, że dość dawno nie byłam na żadnym weselu. Wiadomo, że zawsze będzie ktoś narzekać, taki urok wesel, ale jednak obok orkiestry (i drugiej połówki :P) to najważniejsza decyzja przedślubna :)
rejestrator
2013-08-19 21:16:44
No my mieliśmy w Sarze i jesteśmy zadowoleni w 100%...W Laskowiance byliśmy na weselu i tam jest żenada to samo w Karczmie Matras...nie jada się w tych knajpach...kucharzem jestem od 12 lat więc coś wiem na ten temat
aga1620
2013-08-20 17:59:26
Rejestrator-"słyszałem" ?? To tylko świadczy o Tobie, jeśli nie wiesz czy to prawda to nie rozgaduj plotek, bo one są niczego warte... Haha wygląd nie zachwyca wcale ? Bez obrazy.. tak to możesz sobie powiedzieć jak spojrzysz w lustro ! Konkurencja jak konkurencja, ale bez przesady. Ludzie włożyli wiele pracy w to, ale widzę ze wystarczy jedna zła opinia która wszystko potrafi zniszczyć. Papaa ;)
rejestrator
2013-08-21 11:45:02
aga 1620 "tak to możesz sobie powiedzieć jak spojrzysz w lustro" po takich wypowiedziach to że intelektem nie grzeszysz już wiemy..ale powiedz kogo obchodzi ile ludzie włożyli pracy skoro efekty są mierne...każdy dom weselny wkłada wiele pracy i co z tego? za 25-30 tysięcy które płacisz za wesele masz prawo wymagać tego czego chcesz...a i szacunku naprawdę się musisz nauczyć do ludzi bo na razie polemika z Tobą jest jak widać bez sensu:P
klaudyskaaaa
2013-08-21 16:48:06
"jedna zła opinia" - większość osób, które zapoznają się z poglądami innych osób na forach, zdają sobie sprawę, że każdy może mieć inną opinię i każdy ma prawo wyrażać swoje zdanie. @aga1620: jeśli masz jakieś pozytywne doświadczenia z wymienionymi lokalami, nikt nie broni Ci napisać kilka miłych słów.
Kasiaczek
2013-08-22 20:41:38
Mam tam w najblizszym czasie dwie imprezki;) takze fajnie ze wiekszość opini na TAK;)
Kasiaczek
2013-08-22 20:41:43
Mam tam w najblizszym czasie dwie imprezki;) takze fajnie ze wiekszość opini na TAK;)
patrycjawosch
2013-08-30 17:48:52
:) byłam 10 sierpnia na weselu w tym Domu Weselnym.
szczerze? jedzienia bylo tyle że nie szło zjeść i dzieliliśmy porcje na pół/ obrusy były czyste!!! a to ze po 10 godzinach są na nich plany to normalne chyba! trudno prosić obsługe żeby obrus zmieniała na stołam przy których siedzi 120osób!! a szklanki sorry ale jak sie pije, to nie bedą czystością świecić! :) jeżeli ktoś prosił o czystą nową szklankę to ja dostał bez problemu, a kawę dostałam 2 razy :D hehe po 2-3 minutach. Nie wiem jak było wcześniej z obsługą ale na tym weselu + poprawiny były 2 kelnerki i jeden kelner i radzili sobie świetnie. Jeśli ktoś o coś prosił to to dostał.
szczerze... do tych co tutaj smarują (żałosne zabiegi konkurencji- to moje zdanie)- upadacie bardzo nisko.. :)
taki świat/ w internecie wiekszość czuje sie bezkarna.
ale to świadczy o Was:)
osobiście powiem że byłam zaskoczona rozmachem/obslugą/ wystrojem. i podpisze sie pod tym cała moja rodzina i na pewno większość gości która w ten weekend tam balowała.
:-* :D Pozdrowienia dla Karczmy
trzymamy kciuki/ tak trzymać
szczerze? jedzienia bylo tyle że nie szło zjeść i dzieliliśmy porcje na pół/ obrusy były czyste!!! a to ze po 10 godzinach są na nich plany to normalne chyba! trudno prosić obsługe żeby obrus zmieniała na stołam przy których siedzi 120osób!! a szklanki sorry ale jak sie pije, to nie bedą czystością świecić! :) jeżeli ktoś prosił o czystą nową szklankę to ja dostał bez problemu, a kawę dostałam 2 razy :D hehe po 2-3 minutach. Nie wiem jak było wcześniej z obsługą ale na tym weselu + poprawiny były 2 kelnerki i jeden kelner i radzili sobie świetnie. Jeśli ktoś o coś prosił to to dostał.
szczerze... do tych co tutaj smarują (żałosne zabiegi konkurencji- to moje zdanie)- upadacie bardzo nisko.. :)
taki świat/ w internecie wiekszość czuje sie bezkarna.
ale to świadczy o Was:)
osobiście powiem że byłam zaskoczona rozmachem/obslugą/ wystrojem. i podpisze sie pod tym cała moja rodzina i na pewno większość gości która w ten weekend tam balowała.
:-* :D Pozdrowienia dla Karczmy
trzymamy kciuki/ tak trzymać
patrycjawosch
2013-08-30 19:59:46
I jeszcze jeden komentarz do osobnika który mówi jak to źle jest w Karczmie...
ciekawe co jadłeś tam... bo smarujesz, bzdury piszesz a pewnie Twoja noga tam nawet nie stanęła. Współczuje ludziom który używają takich a nie innych metod by komuś zaszkodzić..
swoją drogą:
jeśli kiedyś odwiedzicie Karczmę polecam Wam pare dobroci które wcinałam na weselichu:
- devolay (masło wypływało ze środka- czyli Magda Gessler by pochwaliła temat, mięso było delikatne i soczyste, a to niestety rzadkość w gastronomii by kuchnia była aż tak świeża- brawo dla szefa kuchni)
- mięsko pod "chmurką" z marchewek (tak to nazwę)
rewelacja!!!!!!! na poprawinach od razu klepałam dla siebie to mięsko
- barszcz z ręcznie robionymi uszkami (mięsny farsz a nie mielonka)/ pikantny/ pieprzny ale smaczny
- surówki (mi najbardziej smakowała marchewka z ananasem i surowa biała- dobrze doprawiona)
- swojski salceson (nie wiem czy jest codziennie do zdobycia ale był na weselu!! dawno nie jadłam tak dobrego)
moim zdaniem, warto tam sie wybrać, zobaczyć, skosztować.
samemu trzeba sobie opinie wyrobić :)
pozdrawiam Patrycja
ciekawe co jadłeś tam... bo smarujesz, bzdury piszesz a pewnie Twoja noga tam nawet nie stanęła. Współczuje ludziom który używają takich a nie innych metod by komuś zaszkodzić..
swoją drogą:
jeśli kiedyś odwiedzicie Karczmę polecam Wam pare dobroci które wcinałam na weselichu:
- devolay (masło wypływało ze środka- czyli Magda Gessler by pochwaliła temat, mięso było delikatne i soczyste, a to niestety rzadkość w gastronomii by kuchnia była aż tak świeża- brawo dla szefa kuchni)
- mięsko pod "chmurką" z marchewek (tak to nazwę)
rewelacja!!!!!!! na poprawinach od razu klepałam dla siebie to mięsko
- barszcz z ręcznie robionymi uszkami (mięsny farsz a nie mielonka)/ pikantny/ pieprzny ale smaczny
- surówki (mi najbardziej smakowała marchewka z ananasem i surowa biała- dobrze doprawiona)
- swojski salceson (nie wiem czy jest codziennie do zdobycia ale był na weselu!! dawno nie jadłam tak dobrego)
moim zdaniem, warto tam sie wybrać, zobaczyć, skosztować.
samemu trzeba sobie opinie wyrobić :)
pozdrawiam Patrycja
Zaloguj się żeby dodać odpowiedź