5°   dziś 10°   jutro
Niedziela, 24 listopada Flora, Emma, Emilia, Chryzogon, Jan, Aleksander, Roman
4296

Porady

Karta Duzej Rodziny

ninja17 2015-02-21 20:18:45
Witam. Czy w Limanowej mozna gdziekolwiek skorzystac z Karty Duzej Rodziny? Bo na basnie nic takiego nie respektuja co bardzo mnie rozczarowalao. Mam wielicka karte i np na basenie mam 50% taniej. Dla duzych rodzin to na prawde duze udogodnienie..
Odpowiedz Wyślij PW Zgłoś naruszenie
Re: Karta Duzej Rodziny
konto usunięte 2015-02-21 21:05:20
Według strony internetowej to w Limanowej KDR honoruje tylko Play i PKO. Tutaj to nie dotarło tu takich rodzin nie ma.
ninja17 2015-02-21 21:21:39
Jak po tylu latach zrobili kryta plywalnie to za kolejne kilka lat moze i KDR tez uhonoruja; )
Kinga54642 2015-02-22 00:49:43
Udogodnienia dla dużych rodzin w Limanowej są tylko w przypadku rodzin Romskich. B)
konto usunięte 2015-02-22 09:25:25
@Kinga coś Ci się zacięło. Prawda jest taka że w Limanowej i okolicy jest sporo osób spełniających warunki KDR. Kosztem jej uzyskania jest wypełnienie odpowiedniego wniosku w Urzędzie Miasta czy Gminy i skserowanie dowodów osobistych członków rodziny. Zyski w Limanowej są zerowe bo oferta Play i PKO jest dla posiadaczy karty nieatrakcyjna. Korzyści mogą odnieść studiujący w Krakowie posiadacze KDR. Uważam że jest to dobra inicjatywa i zachęcam do wyrobienia KDR. Czym więcej będzie posiadaczy takiej karty tym korzyści będą większe i łatwiej dostępne.
Zaloguj się żeby dodać odpowiedź
Twój news: przyślij do nas zdjęcia lub film na [email protected]